• Toni90d
    1.8k
    Da smo samo imali Modrića za siromašne, Fetu Fetaia, slavili bi prošlo kolo naslov prvaka. Koliko god mali iritantan bio, pun ga je teren i obavlja "prljave" zadatke.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Jucer se u par navrata vidilo kolko je Rukavina brzi i eksplozivniji od naseg Markana, nazalost
  • Droljo
    16.4k
    Bit ćemo prvaci.
  • Kujtim Shalla
    5k
    to je živa istina , mi imamo samo spore veznjaka osim stojketa i uglavnom finjake ,kod nas jedino miško ponekad zna napraviti muški fsćaul ali to kad stigne nekog što je rjetkost
  • miro
    6.5k
    Bolje vratit Špikića nego kupovat Lisicu
  • Junina
    8
    Marko Soldo bu ugodno iznenadil.
  • Paggini
    51.5k
    Marko Soldo bu ugodno iznenadil.Junina

Razočarat me ne može. :snicker:
  • Dani Olmić
    1.5k
    Odma danas bi Boban trebao nazvat Kovacevica i otkazat mu
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Call me crazy, ali ja ne želim ni Petkovića tu nagodinu. Dosta mi je ove momčadi za sva vremena, neka ode sad dok još imam nešto poštovanja prema njemu...
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Iako sam optimist za sljedecu sezonu s obzirom da je na kraju ipak "samo" Rijeka osvojila, mislim da postoji izuzetno realna mogucnost da se ovakva bljuvotina ponovi ako ne jos i gore.

Grobar maric je uspio zasrat nemoguce i dovest nas u vrlo neugodnu situaciju. Unistio je kadar i uz to nam izbio mogucu LP. Znaci s jedne strane je kadar totalno u govnima sto zahtjeva dodatna ulaganja, a s druge strane smo ostalo bez dobrog dijela potencijalnog budzeta. Uz to je naravno i teze mamit igrace sa EL i ECL.

Tako da je ogromno tezak zadatak pred Bobanom i nije ni blizu idilicna situacija kao prosle ljeto gdje si stvarno morao imat maksimalno tri mozdane stanice da ne uspijes slozit ekipu koja ce pomest ligu.

A imena koja se zasad spominju mi se nikako ne svidaju izuzev Ljubicica koji je klasetina samo takva. Sve ostalo je downgrade na ovo sto smo imali ove sezone. Od trener pa do igraca.

Ali eto kaj je tu je i nadam se da smo se dovoljno namucili za sljedecih 10 godina.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Možda ovakva jedna šamarčina od sezone i nije loša ukoliko će se naučiti pouke i iduće sezone odigrati pametnije.
  • Brusa
    3.3k
    Kad osvojimo naslov, onda se nadam igranju lige prvaka,jer naravno uvijek mi je želja da pobijedimo i prođemo. Znam da nemamo šanse osvojiti ligu prvaka. Ali igranje Europa lige ili konferencijske, to si utvaram da bi mogli osvojiti (govorim općenito, ne sad za ovu konkretnu momčad) :monkey:
  • Pacho
    1.3k
    Drago mi je da, koliko sam vidio, nije bilo nekih velikih ovacija i ispracaja ovih kojima je zadnja utakmica. Nisu ni zasluzili.
  • Tvrdica McTvrdi
    256
    Nisam za sječu glava, revolucije i slično, ali Dinamo je prevelik klub da ovakav debakl prođe ispod radara bez posljedica. Možda je i za predsjednika vrijeme.
  • Dino
    3.7k

Predsjednika nemres mijenjat bez novih izbora, a bez novog statuta je to riskantan pothvat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.