• austrijanac
    6.9k
    Golmani će eventualno trebat upgrade, ali mislim da su trenutno zadnji po prioritetnoj listi.
  • Noel
    11.9k
    Golman je temelj svake ekipe. Po meni je ta pozicija na vrhu liste. Nevistić je solidam golman ali nedovoljno.. mora imat pravu konkurenciju uz sebe.
  • NitkoBitan
    27k
    Nevistić je solidam golman ali nedovoljno.. mora imat pravu konkurenciju uz sebe.Noel

Pa ima Cavlinu koji je bio mozda i najbolji golman lige u Loksi.
  • Brusa
    3.3k
    Pa ima Cavlinu koji je bio mozda i najbolji golman lige u Loksi.NitkoBitan

I možda najgori golman lige u Osijeku...
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    jedna polusezona ne znaci nista.
  • Jay
    1.6k

Prije jedna osmina sezone jer su ga odmah u startu zakucali za klupu i tribinu
  • Ludovic IX
    8.6k
    Dinamove lose igre mi je lakše provariti od nekih upisa na zoni...

Neki misle da je ova uprava imala jako dobre temelje pa da je još veća sramota što nismo prvaci. A ja iz onog što znam i što vidim, čitam, ja mislim da je dinamo bio u banani žescoj kad je klub preuzet. Od hrpu kostura iz ormara i neplacenih troškova do svih onih koji su do tada poalovali sa dinamom pa se uzbudila kad je poslovanje postalo posteno.
  • rioda
    8.6k
    Mislim da nam Lisica (ako dođe) i slična brza krila neće biti od velike koristi, smatram da moramo ciljati na igrače jake u driblingu koji si mogu i sami nešto iskreirati, a da su dobri i u kombinatorici, centaršut, udarac...

Igramo 90 posto vremena na postavljenu obranu i ova trkački jaka krila se u tom slučaju izgube. Recimo Durdov je u 10 minuta zadnjeg derbija napravio više nego sva ostala krila u cijeloj toj utakmici.

Na pamet mi pada Hajrović kao jedan od tipa igrača na koje bi ja ciljao.
  • masacusec
    5.4k

Pa evidentna je analogija uslijed tranzicije vlasti u Gradu Zagrebu i NK Dinamu. Modus vladavine, dubioze ove i one vrste, mindset zaposlenika...Sve je to zahtijevalo velike diverzifikacije...
  • Izet Hajrović
    5.2k
    Hajrovićrioda

Slažem se.

Krila poput Lisice su dobra za tranziciju što nam može biti korisno u Europi, ali tamo svakako Lisica neće igrati, barem se nadam jer bi Europu trebali igrati najbolji igrači, a nadam se da nam Lisica neće biti najbolje desno krilo.
  • miro
    6.5k
    Ne znam koliko bi to bilo realno, ali Durdov je igrač za kojeg bih dao i ozbiljniju lovu tovarima
  • Zagi
    9.8k
    Igramo 90 posto vremena na postavljenu obranurioda

Ma di to , kad?
    Visko nas stisnuo nije samo onaj koji nije niti pokušao. Odnosno Šibenik.
    Većina golova nam je iz neke tranzicije.
  • prefontaine
    2.2k
    Većina golova nam je iz neke tranzicije.Zagi

Ali kakve tranzicije? Takve da mi pimplamo loptu 5 min i u tih 5 min napravimo 60 dodavanja i osvojimo 15 m prostora. U nekom trenutku nam protivnik presiječe loptu i krene u polukontru, kad netko od naših iskoči, prekine polukontru i dodavanjem od 15-25 metara uposli našeg koji zabije gol.
  • Zagi
    9.8k
    Pa dobro, nisam rekao kvalitetne tranzicije.
    To ionak nikada nismo imali.

Ali da konstantno igramo protiv nekakvih bunkera kao prije dok se ekipa nije usudila stiskati Šutala, nije baš istina.
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Problem je da je za sve vrste nogometa potrebna jedna stvar koja nam kronicno fali. A to je trka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.