• Marktwain
    368
    Kaj se nije pisalo ovdje da je dobio Suki nogu, ali ga se moralo vratiti?
  • Probirštift
    916
    Boban je razgovarao s ključnim igračima o smanjenju ugovora zbog neigranja Lige prvaka, no neki igrači odbili su prijedlog.Nogo

Znalo se zebavati na terenu cijelu sezonu a nitko nebi manju plaću zbog svojih grešaka
  • The Octopus
    329
    toliko o emocijama jucer...
  • ElDorado
    4k
    a ti neki su zavrsili s Dinamom poznavajuci Zvonu
  • Noel
    11.8k
    Dubravko Skender: "Konzultirao sam se samo s Velimirom Zajecom, jer on mi je jedini nadređen".

Lijepo da se nije odrekao Zajeca do kraja. To je sad jako popularno i tu je ostao gospodin. Iako Zajec ima puno putra na glavi u ovoj sramotnoj sezoni.
  • Jaro
    10.1k
    ajmo realno, dobili su igraci ugovore, lp je nagradjivana ekstra na ugovor - jbg pitali ih, ako su neki odbili - s punim pravom - nisu si sami dali ugovore. Nemojmo se lagat, mozda 20-30 posto njih ima neku izrazeniju emociju prema klubu ali svi su tu "na poslu". Samo se nadam da necemo ponovo Misku napunit svlacionicu za dzabe nekim brzopletim raskidima...
  • Bosna86
    12.1k
    od tebe Matane zasigurno imam više pojma, sad o izvorima informacija ne bi pričao, jer su povjerljivi izvori, al mogu reći da su kud i kamo jako bliski i sadašnjoj i nekim članovima bivše struje.

Kao sto rekoh, od tebe baletana i cirkusanta forumaškog zasigurno imam više informacija.
    Navijač Dinama

Nikakvih ti informacija nemaš… Otišao si na 3 utakmice, čuo 5 informacija od ljudi iz auta pa odrukao sve živo da bi ispao neka faca i upućen… Nije ti to lijepo
  • Peškaman
    7k
    Očito da je Zvone krenuo jako i radujem se čišćenju određenih kadrova.
    Šteta zbog Skendera, pri svakom istupu je djelovao iskreno i da se vodio isključivo ljubavlju prema klubu.
    I on i Manenica su ispali velika gospoda svojim odlukama u posljednje vrijeme.
    Jebiga,život piše čudne romane.
  • emilperska
    10.6k
    Što se događa kad jedan od 13 clanova IO, a ovdje i dopredsjednik (ne izvršni) da ostavku?

Tko uskače u IO i tko postaje dopredsjednik?

Moje shvaćanje statuta je da se nesto ne dao Bog desi Zajecu ili bude nedostupan ili ode (ovo nisam siguran), dopredsjednik preuzima..
    emilperska

Da li zna netko odgovor na ovo pls?
  • Plava stijena
    458
    Meni osobno puno ogavniji lik od Topića, koji je otvoreno tovarska mitomančina, je taj Joža koji se ponaša ko da je popio svu pamet svijeta. Malo prije sam vidio da je kritizirao Sučića, zbog nekih njegovih izjava, da citiram "Sada kada je prešao u veliki klub trebao bi angažirati stručnjaka za PR jer njegove izjave su neprofesionalne." Ne baš suptilna hračka po Dinamu, a vjerujem da mu ne bi bio problem sa Sopom eventualno doći raditi u klub.
  • emilperska
    10.6k
    puta iz usta Paušićacrophantom

Ja mislim da se ovaj u nekim podcastima 2019. i 2020. otvoreno hvalio da je član NH ili što vec jesi u toj sekti njihovoj.

Nikad, ali nikad prismrdit Dinamu!
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Manenica su ispali velika gospoda svojim odlukama u posljednje vrijeme.Peškaman

A dobro, ali što je Manenica mogao drugo napraviti nego prepustiti mjesto Bobanu? Nije valjda lud da ide spriječiti dolazak Bobana na poziciju predsjednika Uprave. Manenica je ovako zapravo spasio svoj posao, a ne da je ispao gospodin jer je samo prepustio mjesto Bobanu. Da nije došao Boban, možda bi još ranije završili sa sezonom i onda bi Manenica bio prvi na "streljani". Netko je pobogu potpisivao sve te odluke, netko je bez SD-a išao po Belcara i pukom srećom nije iskeširao 1.5 mil. za igrača koji ne može biti niti rezerva u Dinamu. Ovako, plaća možda malo manja, ali radi posao u struci u kojem je vjerojatno dobar.
  • Agramer86
    569
    puta iz usta Paušićacrophantom

Deklarirani hajdukovac iz Ogulina.
  • Mr Anderson
    11.8k
    Skender je kvalitetan čovjek, stručan u svom poslu i šteta da odlazi. Za ništa nije kriv, valjda kad je vidio da Zajec ne misli dati ostavku, dao ju je on.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.