• ElDorado
    4k
    Jel on kaj u rodu Romeo Jozaku?
  • OsamŠest
    5.2k

Nek sad analiziraju u kafiću.
  • mlinchica
    3.1k
    iz usta Paušićacrophantom

A taj je posebno iritantan lik za kojeg se nadam da nikad neće prismrditi našem klubu.
  • masacusec
    5.4k
    Kao što sam već rekao, svako zlo za neko dobro...Upravo ovogodišnji rezultatski neuspjeh bit će okidač za veće promjene i klubu, apostrofirajući promjene igračkog kadra, reviziju, redukciju i/ili raskidanje ugovora igračima s velikim primanjima, a nikakvim feedbackom na terenu. Imenovati parcijalno nema smisla, statistike govore sve.

Možda su i ovi neuspjesi tijekom čitave sezone bili direktni katalizator Bobanovom povratku u klub, a to smatram jedinom pobjedom ove godine. Ja po već ne znam koji put tvrdim da ovo nije nikakva tragedija, financijski smo jaki, stvorili smo "europski renome" kluba. Jedino kaj ove godine guzica neće vidjeti puta, ni madride, ni parise, ni munchene, ni londone...
    Nakon svih kolektivnih agitacija i lobiranja od strane grupe za Dinamovo proljeće, uprava kluba nam duguje velika pojačanja i blitzkrieg kroz hnl sljedeće sezone
  • crophantom
    620
    može snimat podcast kaj se mene tiče. Ali to da su oni imali informacije od njega ko je šta i kako odlucivao oko svačega, pa i oko dovođenja igraca, je meni skandalozno i bilo je za otkaz iste sekunde.
    Pogotovo kad daješ informacije notornom mrzitelju Dinama Topicu.
  • crophantom
    620
    bio bi kruha gladan da ga ne guraju ovi iz Gorice I da ga Sopa ne fura okolo ko maskotu, veliki ekspert. Zato sam reko Sopa ako ikad dođe, nek ostavi ovog u Poljskoj. Perfidno laprdalo
  • Olmic
    4.6k
    Vidim da je otkaz dobio i analitičarcrophantom

Koji Jozak ili Svedi?
  • ElDorado
    4k
    Jel Zvone rješio Sukija il se još tamo kurči?!
  • Ritam Ulice
    530
    “ - U mojem uredu, ljudi koji me znaju, a toga su i svjesni, stoji jedna izjava Winstona Churchilla, koje se držim otkad sam živ: Cijena veličine zove se odgovornost. Da, ušao sam u cijelu priču otvorena srca i s takvim istim srcem izlazim van. Svatko tko je u klubu, od Velimira Zajeca do portira, zna da nisam imao utjecaja u sportsku politiku, ali smatram da je netko trebao podnijeti odgovornost. Za druge ne znam, ali ja sam osjetio da - moram” - Skender
  • Enco
    355
    Meti Zvone, samo meti ,nemoj se umoriti ima toga još
    :clap: :clap: :clap:
  • ElDorado
    4k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/ekskluzivno-drugi-covjek-dinama-otkrio-nam-je-razloge-iznenadnog-odlaska-netko-je-morao-preuzeti-odgovornost-15588336

Drag mi je taj lik al moram reći pomalo naivan i ocito slabih procjena. Al neka ga obavio je svoj dio posla i stao iza krivog čovjeka.
  • Nogo
    6.5k
    Buran dan u Dinamu: Skenderova ostavka, promjene u školi i pregovori s igračima

• Dubravko Skender podnio je ostavku na sve funkcije u Dinamu, što je dodatno uzburkalo atmosferu nakon gubitka naslova prvaka.

• Zvonimir Boban, novi predsjednik Uprave, pokrenuo je velike promjene, uključujući smjenu šefa nogometne škole Ive Milića i dolazak španjolskog stručnjaka.

• Novi šef škole trebao bi dovesti dva pomoćnika iz Španjolske, a očekuju se i promjene u trenerskom kadru.

• Boban je razgovarao s ključnim igračima o smanjenju ugovora zbog neigranja Lige prvaka, no neki igrači odbili su prijedlog.

• U Dinamu se očekuje dugo i turbulentno ljeto s brojnim promjenama i pregovorima.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-buran-dan-u-dinamu-sef-skole-na-odlasku-stizu-spanjolci-igraci-odbili-manje-ugovore/146096
  • The Undertaker
    8k
    Bobana ne spominje.
  • Brusa
    3.3k
    meni se čini da sam negdje u novinama davno, davno, davno, jako davno, tako da se možda i krivo sjećam, pročitao da je suki upoznao Bobana i Leonardu, tako da...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.