• miro
    6.5k
    e kad bi ljudi koji vode BILO ŠTO shvatili ovu rečenicu! Ovaj Skenderov potez predstavlja Dinamo kakav želim i za koji sam glasao
  • fakin
    818
    Barem da netko preuzme odgovornost za najgoru sezonu u zadnjih 20 godina. Svaka čast Skenderufakin

↪fakin
    Pise da je podnio ostavku iz privatnih razloga, tko zna sta je u pitanju.
    NitkoBitan

- Iz dubine duše vjerujem da je Dinamo najveći hrvatski klub.I u ovom trenutku kad je napravljen rezultatski podbačaj, a vjerojatno su nas i stative dijelile od naslova što je dio sporta, netko treba preuzeti odgovornost. Ja sam kao dopredsjednik i jedan od lidera svakako na kraju i odgovoran. Velimir Zajec koji je za mene kapetan svih kapetana je prihvatio moju ostavku, a meni je bila iznimna čast cijelo vrijeme biti njemu iza leđa - rekao je Dubravko Skender

Svaka čast gosp. Skenderu, to se zove pošten čovjek i pravi Dinamovac.
  • R13S61
    328

Svaka čast!!! To su ljudi kakve želim u klubu!

Samo mi je žao što smo brzo i lako potrošili tako kvalitetnog čovjeka.
    Čak i ako je napravio neku grešku i osjeća odgovornost, takvi ljudi zaslužuju još jednu priliku.
  • Tvrdica McTvrdi
    147
    Što je to točno Manenica krivo napravio? Stoji li dobro klub financijski? Stoji. Ako se hvatamo dovođenja Belcara - to on nije trebao raditi, ali je preuzeo stvari na sebe, što isto možemo pisati kao plus. Najvažnije od svega uvijek je nasmiješen na ulici i pozdravlja :cool:
  • NORTE
    15.9k
    Čak i ako je napravio neku grešku i osjeća odgovornost, takvi ljudi zaslužuju još jednu priliku.R13S61

?????

Odgovornost prema dinamu je najvažnija.

Čuvanje leđa Mariću koji nas je unazadio nije na ponos.

dinamo je iznad svakog pojedinca.
  • NitkoBitan
    26.8k
    Što je to točno Manenica krivo napravio? Stoji li dobro klub financijski? Stoji.Tvrdica McTvrdi

I da klub lose financijski stoji ne znaci da je covjek los financijas. Pa financijasi ne stvaraju novac iz nicega nego barataju onime na raspolaganju.

Nije Dinamo zaradio 75 milijuna eura jer je Manenica dobar financijas nego jer smo igrali kak spada u Ligi prvaka. Manenica ima odlicnu karijeru u financijskom sektoru i takvog covjeka valja drzat u klubu za vijeke vijekova.

Iskustvo i znanje takvog covjeka se ocituje u slaganju financijskih izvjestaja, izvjestavaju nadleznima o financijskom stanju, u dogovoranju financijskih uvjeta sa kreditorima... Uglavnom javnosti nevidljiv posao, puno je to vise od toga kaj pise u prihodima i rashodima.
  • Crusades
    16.1k
    E to je razlika između ove garniture i onoga kaj smo imali prije u klubu. Obraz i karakter :clap:
  • R13S61
    328

Aha ja sam mislio da je pojedinac iznad Dinama... Daj nemoj me s tim jebat...

Ni jedna greška nije na ponos, ali ako za nekoga procijeniš da će ti u budućnosti donijeti korist i dobro raditi svoj posao, onda mu jednu grešku progledaš kroz prste... Ja sam siguran da bi Dinamo itekako imao koristi u budućnosti od ovakvog čovjeka i zato mi je žao što odlazi... Ali to je samo moje mišljenje...
  • Boycie
    2.8k
    Steta, odlican covjek i kadar. Ne bi prihvatio njegovu ostavku.
  • emilperska
    10.6k
    Što se događa kad jedan od 13 clanova IO, a ovdje i dopredsjednik (ne izvršni) da ostavku?

Tko uskače u IO i tko postaje dopredsjednik?

Moje shvaćanje statuta je da se nesto ne dao Bog desi Zajecu ili bude nedostupan ili ode (ovo nisam siguran), dopredsjednik preuzima..
  • NORTE
    15.9k
    Ni jedna greška nije na ponos, ali ako za nekoga procijeniš da će ti u budućnosti donijeti korist i dobro raditi svoj posao, onda mu jednu grešku progledaš kroz prste... Ja sam siguran da bi Dinamo itekako imao koristi u budućnosti od ovakvog čovjeka i zato mi je žao što odlaziR13S61

Čovjek je na -8 branio Marića koji nas je nakon toga u zimskom roku dotukao.

Ta jedna greška je dinamo dosta skupo stajala.
    Finacijski promjenama trenera, lošim igračkim ugovorima i najvažnije neulaskom dinama u LP.

Odgovornost za neuspjeh dinama, a ne gledanje kroz prste i demagogija.
  • badjibadara
    4.7k
    Skenderovu ostavku bih glatko odbio.
  • mlinchica
    3.1k
    Osoba za koju sam bila sigurna da će prvi povući ovakav potez ako dođe do neuspjeha. Od prvog dana govori i pokazuje s kolikom emocijom gleda na Dinamo. To kaj je nekom navijaču rezultata prava iskazana emocija predmet sprdnje, neka je druga tema.
    Šteta samo da netko drugi, iz stare postave, još sjedi tamo.
    Možda i neki drugi, ne znam, nisam još uvijek dokučila tko to sve čini sportski sektor koji je podbacio.
    Nek se samo sve više očisti za clean start.
    Sljedeće sezone trebamo samo pozitivne rekorde.

I da, informacije o pomacima oko statuta.
  • Chempers
    656

Koliko godina ti još misliš spominjati Mamića? Kad izgubimo naslov 2040. i onda ćemo morati biti sretni jer glavno je da Mamic više nije u klubu? Sjajno bi se uklopio u sektu da si njihov navijač.
  • crophantom
    592
    Vidim da je otkaz dobio i analitičar.
    E to mi je drago, jer sam previše puta iz usta Paušića, Korde i Topića čuo "bili smo na kavi s analitičarem Dinama i reko nam je bla bla".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.