• emilperska
    10.6k
    koštala ga je njegova vlastita nestabilnostvjeko1701

Koštala ga je razlika u njegovoj viziji hrvatskog/balkanskog Dinama i Marićeve vizije Sheriffa Tiraspola u Zagrebu + različito viđenje Baturinine budućnosti u klubu i tajminga prodaje.

Osvojio je 8 bodova u LP bez 3 do 4 startera i ok HNL nije isao kak spada, ali smo poslije dobili Mistera koji nije imao Europu, pa je opet dodatno sjebao HNL..

Uostalom davanje otkaza njemu da bi doveli neprovjerenog Mistera na preporuku SDa kojem dajemo otkaz za mjesec dana je wtf potez, bar meni, ali ok..
  • vjeko1701
    15.4k
    Koštala ga je razlika u njegovoj viziji hrvatskog/balkanskog Dinama i Marićeve vizije Sheriffa Tiraspola u Zagrebu + različito viđenje Baturinine budućnosti u klubu i tajminga prodaje.emilperska

Ne, koštao ga je odnos sa svima oko sebe.
  • Enco
    351
    a koliko ljudi se supeotstavi sefu?

Siguran sam da puno.
    Ja jesam gazdi i nakon toga me više cjenio to kratko vrijeme koje sam još proveo kod njega. I od tada sam samostalan već eto dvadeset godina.
    Ili imaš muda ili ne bar to je vrlo jednostavno.
  • pencilneck
    891
    Pa kaj nije uprava uzela ovlast i dala otkaz Mariću novom sistematizacijom kad su vidjeli da stvari idu u krivom smjeru i da IO nema namjeru dati otkaz?Patak

Ovdje se brkaju osnovne stvari.

Nije Uprava ništa "uzela". Novu sistematizaciju je donio i izglasao IO. Njome je sportski sektor, uključujući i sportskog direktora, IO oduzeo od Predsjednika Kluba i prebacio pod ingerenciju Uprave, budući da je postalo jasno da stvari ne idu u dobrom smjeru.

Govorimo o siječnju 2025.

Glavni krivci za sportski rezultat u ovoj sezoni su Marko Marić i Velimir Zajec. Obojica već mjesecima nemaju nikakve dodirne točke sa sportskom politikom kluba.

Ako je nešto krimen IO-a, to je što su uopće dali Predsjedniku Kluba sportski sektor u ruke onom prethodnom sistematizacijom nakon pobjede na izborima. Ali mogu razumjeti to budući da u tom trenutku u Upravi sjede i Vlatka Peras i Danijel Tomačić koje ne možeš torpedirati samo tako jer imaju ugovore kojima im pripada basnoslovna otpremnina i moraš naći pravno uporište da im daš otkaz bez da financijski oštetiš klub.

Naravno da najosjetljiviji i najvažniji dio kluba (sportski sektor) mičeš od Peras i Tomačića i daješ u ruke osobi kojoj vjeruješ. Na papiru je to čak i imalo smisla - mladi SD za kojeg svi govore da je talentiran, uz nadzor iskusnog Zajeca. Manenica se tada bavi financijama i čišćenjem nereda kojeg je naslijedio od Peras.

Sportski dio se na kraju pokazao kao fail jer se Marić pokazao kao prevara, a Zajec kao loš mentor, ali čim su uvidjeli svoju grešku - reagirali su i maknuli obojicu. Jednog izravno na način da su mu oduzeli mogućnost odlučivanja o sportskim pitanjima (Zajec), a drugog neizravno budući da više nije imao zaštitu Predsjednika Kluba (Marić). Tko bi sada još trebao platiti glavom?
  • Mali dioničar
    17.4k
    Dajte sjašite sa Zajeca.

Da nije bilo njega, tko bi nosio listu?

Lista bi dobila izbore, ali da li bi se okrenuo dovoljan broj Skupštinara sa Liste 35?

Da li bi bez Zajeca u klub ušao Zvone Boban?

Kad vam treba, onda je Zeko, kad vam ne treba onda je Biden.

Sram vas može biti.
  • CUCAK
    500
    točno ovo... razumijem da ljudi koji su manje detaljno pratili izbore (č. nisu dio zone) pišu neke stvari, ali da ekipa sa zone danonoćno gušta u omalovažavanju Zeke je bolesno.... "preokret" izbora u našu korist su mogle donijeti samo dvije osobe na ovom svijetu, Zeko i Zvone, nitko treći izbore nije mogao okrenuti...
  • Nogo
    6.5k
    Skender podnosi ostavku u Dinamu

• Dubravko Skender, dopredsjednik Dinama i član Izvršnog odbora, podnio je ostavku na sve funkcije u klubu.

• Ostavka je podnesena iz privatnih razloga, kako je sam Skender naveo.

• Skender je bio jedan od ključnih ljudi u Dinamu tijekom proljeća i blizak suradnik Velimira Zajeca.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-dubravko-skender-podnio-ostavku-i-odlazi-iz-dinama/146093
  • crophantom
    618
    Ko ovom Ničoti daje sve informacije iz klub?
  • ElDorado
    3.9k
    Bimbo dobio šimecki
  • Facke
    5.9k

Ljudi s kluba , igraci, neste blizak klubu.
  • ElDorado
    3.9k
    dao 5 Zvoni i pedala
  • fakin
    818
    Barem da netko preuzme odgovornost za najgoru sezonu u zadnjih 20 godina. Svaka čast Skenderu
  • NitkoBitan
    26.9k
    Pise da je podnio ostavku iz privatnih razloga, tko zna sta je u pitanju.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Plave bluze nisu dobro plivale i to ga je razočaralo.

Kako god, hvala Dubravku na doprinosu u vraćanju Dinama i poštovanje jer je dokazao da nije tu zbog fotelje. Djeluje mi kao dobra osoba koja sve gleda optimistično i kroz ružičaste naočale, a tako se u Dinamu ne može uspjeti. Sretno dalje u karijeri izvan Dinama.
  • Navijač Dinama
    10k
    Poštovanje za Skendera, očito u moru pritisaka od puka i svega što se izdogađalo ove sezone, odlučio je da je on "taj" koji mora ić da se primiri koliko toliko ili u potpunosti do iduće kuke i motike tražoglavinjarska rulja.

Šteta, iako nisam nikog htio da se odmah oprosti ili da daju otkaze, al kad bi birao onda vjerovatno onog Vlatkinog Podnarčića ili Manenicu, ali podpresjednik je časno postupio, gospodski potez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.