• Crni86
    10.8k
    ManenicuNavijač Dinama

Iz kojeg razloga? Financije su nam besprijekorne. Klub je po tom pitanju nikad sredeniji.
  • Navijač Dinama
    10k
    Iz kojeg razloga?Crni86

Jer je i on imao svojeg mulja u sportskom sektoru kao i Podnar, pogotovo jer je nakon Marića bio privremeni SD, famozni dizači ruku u IO.
  • BBB Mataa998
    2.4k

Ti stvarno lupas po svima a pojma nemas tko je za sto odgovoran. :lol:
  • emilperska
    10.6k
    Financije su nam besprijekorneCrni86

Dobili smo misljenje revizora s rezervom ove godine prvi put, ali mislim da nije njegova krivica, ne znam. Ali ima tu par sranja. Tko zeli neka skida izvjestaj pa efekte radi kojih je dobivena ograda, primjeni na reportirani RDG i bit ce mu jasno..
  • The Undertaker
    8k
    Što je to bilo sa Skenderom i Bobanom na utakmici?
  • Navijač Dinama
    10k
    od tebe Matane zasigurno imam više pojma, sad o izvorima informacija ne bi pričao, jer su povjerljivi izvori, al mogu reći da su kud i kamo jako bliski i sadašnjoj i nekim članovima bivše struje.

Kao sto rekoh, od tebe baletana i cirkusanta forumaškog zasigurno imam više informacija.

Predstave za široke mase.
  • Fan
    1.1k
    Skenderova ostavka je dokaz da ipak postoji još časti i da postoje ljudi koji priznaju da su bili dio zajeba tako da mu svaka čast.
    Također, šamar onima koji tvrde da su samo 2 čovjeka (Marić i Zajec) sudjelovala u kreiranju sportske politike.
    Ne sumnjam da ih ima još, od katastrofalnih skauta sve do osoba koji su potvrđivali transfere samo eto, možda nikad nećemo saznati tko su oni svi.
  • Dadox
    289
    Znam Skendera iz poslovnih voda,poštenjačina velika i koliko znam vrhunski u svom poslu. Očito na sebe preuzima krivicu da bi neki spasili svoje dupe.Ode li Manenica njegovim putem neće biti dobro jer su obojica vrhunski financijaši.
  • Odani Zgd
    543
    Tko je taj Podnar i koja je njegova funkcija?On je ostao na klupskoj sisi,a Perasicin je igrač....zahvaliti se i adioo.Radije da je on otišao umjesto Skendera
  • vjeko1701
    15.4k
    Što je to bilo sa Skenderom i Bobanom na utakmici?The Undertaker

Niš vrijedno spomena.
  • The Undertaker
    8k
    Očito da jest kad je Skender dao ostavku.
  • vjeko1701
    15.4k
    Zbilja ideš povezati to i ovo? Ma nema teoretske šanse da jedno ima veze s drugim.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Pa recite sto je tocno bilo da forumska struka sama procijeni i donese zakljucke. Mozemo i napravit anketu pa glasat.
  • Papastrumf
    16.5k
    od tebe Matane zasigurno imam više pojma, sad o izvorima informacija ne bi pričao, jer su povjerljivi izvori, al mogu reći da su kud i kamo jako bliski i sadašnjoj i nekim članovima bivše struje.

Kao sto rekoh, od tebe baletana i cirkusanta forumaškog zasigurno imam više informacija.

Predstave za široke mase.
    Navijač Dinama

Dobro ti je napisao. Pišeš totalne gluposti, koje nemaju veze s vezom.
  • vjeko1701
    15.4k
    Ispucali smo kvotu anketa za ovaj mjesec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.