• Neron53
    1.6k

Prije mjesec dana, kad je najavljeno da Zvone preuzima uzde od 1.6., sto su svi ovdje tvrdili?
    Da formalno preuzima ulogu od toga datuma ali da vec tada pocinje sa "radom", u svakom smislu te rijeci. Zar ne?
    Pa nije valjda da ste svi tada zazivali krsenje statuta??
    Nemojmo se praviti blesavi.
  • The Undertaker
    8k
    I koje je bitne odluke od tada potpisao Manenica a u ime Zvone?
  • Papastrumf
    16.5k

Okrenuo si na banaliziranje, vidim.
    Boban je od 1.6. sluzbeno PU. Krenuo je odmah s uhodavanjem i upoznavanjem s poslom, ali on do 1.6. ne moze potpisivati nikakve odluke. Ako mislis da postoji netko tko ce u klubu potpisati neku odluku, a koju je donio netko tko za nju ne odgovara onda nisi bas pri zdravoj pameti.

Pricas o necemu sto se dogadja u svakodnevnici tisuca razlicitih kompanija. Postoji iz milijun razloga formalni datum s kojim preuzimas nekakvu funkciju, a krenes prije s uhodavanjem, analiziranjem itd.
  • Neron53
    1.6k

Ne prebacujte na mene nesto sto ne stoji jer ja ne kritiziram nicije poteze niti zazivam krsenje statuta, drugi se snebivaju i prave blesavi a ne ja.
    Uostalom, ajmo se vratiti u one dane kada je Zvone predstavljen pa se malo prisjetite sto ste svi svojim upisima sami zazivali.
    Svi mi znamo sto je vaznije , de facto ili de iure.
  • The Undertaker
    8k
    Uobičajena je stvar, pogotovo kod velikih kompanija koje kotiraju na burzi, unaprijed najaviti promjene u upravi. Sam prijenos funkcije zna potrajati. Ovo što je Dinamo napravio sa Bobanom je potpuno normalna stvar. On još nije formalno postao PU ali je klub svima dao do znanja s kime se priča i tko ima autoritet i ovlasti nešto dogovarati.
  • Papastrumf
    16.5k

Upravo tako. Ne vidim zasto bi to predstavljalo krsenje Statuta kako kolega implicira.
  • Droljo
    16.3k
    Bitno da se nekima dalo i 20 godina šanse a neke se tjera odmah. Sad kad postoji mehanizam za promjene, kad se zna tko je za što zadužen i odgovoran poziva se na tu istu odgovornost i traže se ostavke. Nek se opet netko novi uči i uhodava, to nam treba. Sve pratiti i kritizirati kad treba absolutne da ali isto tako ne srati da bi se sralo. Ova ekipa u klubu je pripremila teren bobanu i bilo kome u budućnosti tko bude htio ili mogao napraviti posao i zaslužuju mir barem taj jedan mandat. Mir i dobro
  • Neron53
    1.6k

Ja sam taj koji implicira krsenje statuta?
    Ozbiljno????
    Mjesecima tu pametujete nad potezima Zajeca, Manenice i ostalih , secirate ih i analizirate radi li se krsenju statuta ili ne, tko je de iure za sto odgovoran, izmisljate toplu vodu ...... ajde ne mlatite praznu slamu
  • Jurki
    17.3k
    ne znam kaj neki ljudi zele?
    Treba sjeca glava? Ok.
    Tko iza njih? Bumo novim ljudima dali isto godinu dana pa ih nakon sjebane sezone potjerali?

Oni koji su sjebali sezonu, treneri i SD su potjerani.
    Igrace ceka ista sudbina.
    Ova ostavka Skendera je meni osobno glupost.
    Skola ne valja? Ok. Milic, Polovanec.. su bivsi.
    Htjeli smo PU koji se razme v nogomet.. tu je Boban.

Novi potresi nam ne trebaju.. mora se pocistiti najprije svlacionica..
  • Papastrumf
    16.5k
    Ja sam taj koji implicira krsenje statuta?Neron53

Prije mjesec dana, kad je najavljeno da Zvone preuzima uzde od 1.6., sto su svi ovdje tvrdili?
    Da formalno preuzima ulogu od toga datuma ali da vec tada pocinje sa "radom", u svakom smislu te rijeci. Zar ne?
    Pa nije valjda da ste svi tada zazivali krsenje statuta??
    Neron53

Jesu ovo moje ili tvoje rijeci?
  • pencilneck
    891
    Skender je u zelji da opere svoje ime i postane heroj u ocima javnosti bacio pod vlak kompletan Izvrsni odbor, Zajeca i skupstinare Dinamovog proljeca.

Postoje tu sigurno dublji razlozi.
  • Neron53
    1.6k

Ne, potpuno si promasio.
    Podsjetio sam i upozorio da ste svi TADA zazivali krsenje statuta . Slobodno prelistaj i provjeri.
  • Dudu9
    1.7k
    Meni izgleda da Skenderu ne odgovara Boban pa najbolje da se makne, a uz to jednim dijelom spašava Zajeca i preuzima dio krivnje za neuspjeh, na kraju ispada da sposoban odlazi a nesposoban ostaje nažalost
  • NB86
    16.7k
    Podsjetio sam i upozorio da ste svi TADA zazivali krsenje statuta .Neron53

Pa upravo su ti objasnili zasto to nije krsenje statuta i sasvim normalan proces koji se događa u svim firmama, kakve veze undertaker i papastrumf imaju s time sta su drugi pisali ?
  • Neron53
    1.6k

Nisi pratio.
    Referirao sam se na upise onih koji su zadnjih sati pametovali o kvazi krsenju statuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.