• pencilneck
    891

Po obuhvatu poslova to tijelo, kao zaseban entitet, danas nema nikakvu svrhu jer su njihove ovlasti skoro pa nikakve. Ako Uprava zastrani, Izvršni odbor je taj koji povlači poteze, ne Nadzorni.

Mislim da postoji konsenzus da umjesto dva trebamo imati jedno nadzorno tijelo i siguran sam da će tako i biti po novome Statutu.
  • serbus
    5k

Jedino mi imamo direktora koji mrzi svoje navijače BBB..
    Taj uhljeb je trebao biti među prvima riješen.

Zanimljivo kako pošteni ljudi sami odu a ova govna mamićeva se drže za bilo kaj da ostanu.
  • ElDorado
    3.9k
    Sakoman? Stvarno neam pojma, siguran sam da je teški tatićevac, ali lik je navodno jebeni stručnjak i onda nemaš izbora.
  • ljmaric
    27
    meni se čini da je Skender tu samo žrtveno janje, netko je morao pasti obzirom na neuspjelu sezonu i neosvajanjem niti naslova, niti kupa
  • Nogo
    6.5k
    Bobanova 'metla' u Dinamu

• Zvonimir Boban, novi predsjednik Uprave Dinama, započeo je radikalne promjene u klubu, smjenjujući ključne ljude i tražeći smanjenje plaća najplaćenijih igrača.

• Dubravko Skender, dopredsjednik Dinama, podnio je ostavku, što se smatra posljedicom Bobanovih odluka i promjena u klubu.

• Boban želi preuzeti potpunu kontrolu nad Dinamom, mijenjajući Statut i ukidajući nepotrebne funkcije, te provodeći promjene na svim razinama kluba.

• Pitanje Velimir Zajeca, predsjednika Dinama, visi u zraku, budući da je njegov utjecaj znatno smanjen dolaskom Bobana, te se postavlja pitanje hoće li i on napustiti klub.

• Bobanove promjene izazvale su velike promjene u Dinamu, a njihov uspjeh će se vidjeti u budućnosti, utječući na sve aspekte kluba, od sportskog sektora do upravljanja.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/tko-ce-prezivjeti-bobanovu-metlu-i-je-li-velimir-zajec-sljedeci/146110
  • rokikaciga
    1.5k
    Cim je u naslovu novinarskog clanka pitanje odgovor je automatski NE

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Betteridge%27s_law_of_headlines
  • Neron53
    1.6k

Nije da branim covjeka ali.bas da mrzi bbb...
  • Bosna86
    12.1k
    Praktički je konsenzus da ovakav Izvršni odbor nema nekakvog smisla.Mali dioničar

Apsolutno, kao i dva predsjednika kluba… Ja bih ukinuo čak i skupštinu kluba, pogotovo ovu količinu skupštinara… Spojio bih nadzorni odbor i skupštinu u jedno… Određen broj predstavnika grada, par povjerenika koji su zadužili klub, jedan predstavnik BBB, nekoliko glavnih sponzora, možda neku legendu kluba da predstavlja bivše igrače… Max 15 ljudi… Izbori svake 4 godine po principu direktne demokracije… Tipa Boban kao kandidat predlaže svoje upravu i sportski sektor… Predstavljanje programa na članskom danu i to je to… Ne znam jel utopija ali za mene je to najbolji i najispravniji model u kojem postoji i jasna odgovornost ali i kontrola kroz tu smanjenu skupstinu
  • serbus
    5k

Čovjek na razgovoru za posao ispod juga pita frenda ako je član "onih tamo" ako je ništa od posla da on lako provjeri.

Meni dovoljno da više nikad ne uđe na stadion a kamoli da ga d plaća.
  • Paggini
    51k
    Hahaha pa čovjek ne voli BBB, šta sad jbg, nije Dinamo klub isključivo BBBa pa ih se mora pobožno voljeti.

Nezanemariv dio navijača ne šmeka grupu i to je potpuno normalna stvar sa svim klubovima, a i Sakoman ima puno većih pizdarija koje je izvodio zbog kojih ne bi trebao biti u klubu.

Samo je problem što očigledno nismo sposobni naći nekog tko zna te mrtve travnjake bolje od njega ili ta osoba ne postoji u Hrvatskoj očito
  • Neron53
    1.6k

Ma ne vjerujem u tu pricu.
    Mozda je po "one tamo" mislio da "one dolje".
  • serbus
    5k

Nemoraš , ali je točna.
  • rokikaciga
    1.5k
    ta osoba ne postoji u Hrvatskoj očitoPaggini

S obzirom na stanje drugih travnjaka rekao bih da ta osoba ocito ne postoji u Hrvatskoj.
  • Paggini
    51k

Poljud ima vrhunski travnjak, a s obzirom kako je do prije koju godinu izgledao, ovo je vrhunski posao.

luXQBAl.jpeg
  • Mr Anderson
    11.8k
    Što fali našem travnjaku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.