• don
    22.5k
    Oh ne :lol:
  • Wallace99
    265
    a ko je Tomeka silio da izjavljuje onakve gluposti o Allianz Areni? Glavina je mudro šuti i cerio se, odmah se znalo di to ide. Imali su dovoljno vremena djelovat.
  • prefontaine
    11.3k
    slika stadiona nakon što ju je Plenković držao u ruci 3 sekunde
    22wbnt.webp
  • Dendle71
    601
    Veselio sam se kao malo dijete prošlom Četvrtku! Kao i neki forumaši sam si Outlook blokirao fiktivnom sjednicom, ugasio mobitel i na kraju jedva dočekao predstavljanje.

A kaj sam dobio? Amatersku prezentaciju, pa jedna najjednostavnija osnovna škola negdje na selu održi bolju prezentaciju za roditelje prvašića! A ovi nam prezentiraju projekt od 200M € na jedan bas primitivan način.
    Stave pet stolica koje su pokupili 45 sekundi prije početka iz susjedne sobe za sjednice i stave ih u polukrug. Iznad stolica i kasnije glava neki zgužvani pano. U sobi toliko svijetla da dobro ni ne vidiš kaj uopće prikazuju. Ispred ovih 5 koji tamo sjede mnoštvo novinara…
    Hej, zar se tako predstavlja projekt od 200M €? Stvarno?

I onda još veći šok! Gledam onu sliku neke polušuplje i niš mi nije jasno! Čekam nešto, ne znam ni sam kaj, čekam valjda bolju sliku (u stvari čekam da mi pokažu nešto kaj mi je u glavi, znaci okrugli stadion, spojene tribine, totalno natkriven). Zbunjen. Gledam i ne vjerujem. Već mi kod odbrojavanja od 5. mjesta do 2. niš nije bilo jasno. Pa zar su to najbolji projekti? Kakvi su onda oni koji nisu prošli u zadnji krug?

Kakvi su oni koji nisu prošli u zadnji krug? Da li na to treba odgovor? Neću ići u detalje i pisati koji mi je najbolji? Nije ni bitno, da su bilo kojeg izabrali koji je imalo normalan ja bih taj prošli četvrtak slavio kao jedan od ljepših dana u mom životu, no ostao sam razočaran i tužan.

Ja stvarno ne mogu shvatiti u kaj su oni buljili 3 mjeseca kako sami kažu? Kako možeš izabrati neki rad koji ima toliko manjkavosti (ne pričam sada o funkcionalnosti, komforu I sličnome). Navesti ću samo par stvari o kojima se pisalo: statika, broj stolica, semafor, krov (kaj ga točno drži) itd. Pa jesu li oni uopće pogledali svu dokumentaciju i usporedili ju sa ostalim pristiglim radovima? Kako nikome nije palo na pamet prebrojati stolice na slici? Kad vidiš kako su neki svoje projekte prezentirali stvarno ti dođe da plačeš. žao mi je ovih koji su si dali truda I izvisili, još vise mi je zao nas samih.

Zao mi je i Bobana. Nije mi jasno zašto se opet naivno, pomalo sam (najviše i od svih ostalih : mediji, navijači, idioti) gurao u prvi redi i tako postao glavna slika projekt. Ovi ostali su se mudro povukli u drugi i treći red i šute. Boban lojalno ponavlja mantru jednoglasnog izbora a ostali šute i šute. I naravno da ga onda svi i napadaju (slažem se, početna komunikacija je bila katastrofalna). Zašto ima potrebu nositi sav taj teret na svojim leđima? Ja sam se morao u vise navrata svađati sa raznim prijateljima i kolegama koji pošalju poruku, doslovce: jebote Boban? Pa pitaš?
    Ja: zašto jebote Boban?
    On: pa stadion?
    Ja: kakve veze ima Boban sa stadionom?
    On: treba potjerat ovu bagru iz dinamo?
    Ja: kakve veze ima bagra iz dinama sa stadionom?
    On: pa izabrali su ovo sranje!....itd.

Boli me to, Boban ovo nije zaslužio.

Iritantno mi je pak ovo citiranje mišljenja raznih tovara i kvazi bitnih jutubera! Jadno da su vam oni sada bitno. Uvjeren sam da bi neki slavili i LGTBQ+ udrugu u slučaju da ta ista objavi da je izbor stadiona sranje (sorry: kakica koja smrdi)!

Meni je ovaj natječaj i sve kaj se odvijalo zadnjih dana jedan totalni fijasko i debakl. Sramota za državu i grad ZG i ponajviše za « struku ». Nisu u stanju organizirati i sprovesti jedan natječaj. Tako je možda i bolje da sad šute! ali kao kaj je više vas pisalo , ovi iz drugog i trećeg reda čekaju priliku da iskoče u prvi redi i kao kvazi spasitelji navijača i naroda « spase » stvar.

Politika je kurva.
  • CISCO
    1.5k
    Metilj neka se zahvali korlaetu koji ga je nesvjesno svjetski uvaljao u govna.
  • Thor
    4.3k
    nije pazio jer su ga na dve strene razvukli. :lol: shebali ga zetovci. Danak neiskustvu :lol:
  • flajšmašina
    571

...od prije tri tjedna kad ju je amenovao.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Metilj neka se zahvali korlaetu koji ga je nesvjesno svjetski uvaljao u govna. — CISCO

sam je sebe uvaljao u govna, jer je bio u ocjenjivačkom sudu, a kao gradonačelnik je sigurno imao pravo na veto.

koliko cijepljen od realnosti moraš biti da misliš da će taj projekt proći kod javnosti, tvojih sugrađana?
    kažem, odabrali su rješenje koje doslovno 90% utjelovljuje ono što ljudi, koji će platiti taj stadion, ne žele.
  • pešća
    2.1k
    Index zanijemio od šoka, naguzio Plenkiša Tomicu. I Boban se na vrijeme povukao.
  • flajšmašina
    571
    Boban je kriv, Tomica je kriv, arhitekti su krivi, ali zato tovarcina od ministra i premijera nisu krivi i spasili su nas. Da vratimo HDZ u Srcu zbog ovoga?
  • Karlo Banic
    20
    Opet politika…Mislim da ovdje nitko nije za hdz nego je bitno da se dobije stadion kakav se zeli. A mozemovaca ima evidentno.
  • CISCO
    1.5k
    Ma je.

Ja govorim sa aspekta di mu je korlaet ziher rekao:

"....ma pusti nek se DAZ sa time bavi, oni su ti OK i ja sam tamo, znam da ima vrhunskih arhitekata."

A još je i korlaet bio na jednom ili dva sastanka kada je mjenjao Metilja. (vidljivo po zapisniku).

I kaj bu onda metilj nego povjerovao da je DAZ izabrao odlično rješenje.
  • Facke
    9k
    Ljudi moji mene su 33 leta. Od kad za sebe pamtim je tema stadion jebeni shit show. I tak se nazalost nastavlja. Prije bum v grobu zavrsil nek videl novi stadion.
  • Omake
    21.6k
    33 leta. Ovo mi je najveći šok ove godine.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Ciao, ciao, ciao brutto ciao!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention