• NORTE
    27.6k
    Moja sućut svima koji su pisali "može se to sredit"
    pogledajte-kako-ce-izgledati-novi-stadion-maksimir-OKAs-Cj-2.jpg
  • Markelo
    4.2k
    Arhitekti će sada htjet prikazat da su oni pod udarom, da je ovo "škandal" zato je bitno argumentirano razložit kako su ovlaš odradili povjereni im posao. Za ovaj debakl su krivi oni i to treba iskomunicirat jasno
  • Hnlovac
    8.1k
    Plenki, hvala ti po prvi put u zivotu ako uspiješ ovo rješiti

I dalje nemas moj glas ali si mi odmah draži od jazavaca u dolčevitama
  • Herca
    8
    Ako je Plenki za nas tko će protiv nas!!!
  • CISCO
    1.5k
    Stavi na sliku i dokoličari. :lol:
  • ElDorado
    15.4k
    Toplo se nadam da neće biti novih natječaja, novih žirija, novih sranja i gubitka vremena. Nek investitori sjednu, poslušaju zahtjeve kluba i izaberu od ponuđenih rješenja. Ako je pravno moguće a nadam se da apsolutno je.
    Ovih pet će morati isplatiti jebatga. Ne kuzim u kojem svemiru investitor koji daje lovicu ne može reći e ovo mi se uopće ne sviđa, žiri odjebaus i izbor po svom ukusu.
  • badjibadara
    10.8k
    Debili koji si ne znaju srediti parket u uredu u strogom centru Zagreba, određivali bi kakav bi trebao biti stadion pored kojeg tramvajem ne prođu. Zasluženo glođu sve što im se servira, kao i svi koji su dizali ruku za žabarsko govno.
  • Str1nger Bell
    4.1k
    Za novi natječaj treba odjebat ove pičke i pedere iz povjerenstva koji nisu bili u životu na stadionu i uključit ljude koji su imali nogometne stadione u svojim projektima.
  • db-izbjeglica
    22.2k
    Toplo se nadam da neće biti novih natječaja, novih žirija, novih sranja i gubitka vremena. Nek investitori sjednu, poslušaju zahtjeve kluba i izaberu od ponuđenih rješenja. Ako je pravno moguće a nadam se da apsolutno je.
    Ovih pet će morati idplatiti jebatga.
    — ElDorado

ma ne vidim zašto ne bi bilo moguće, ako i nosi određene konzekvence, sigurno nisu multimilijunske.
    međutim, mislim da će se ovi miševi povući čim im se prikažu svi živi propusti u projektu.

mislim, o čemu mi pričamo... dovoljno je da jedan revident čeličnih konstrukcija kojeg vlada i grad angažiraju napiše - NEIZVEDIVO (a to je istina) i natječaj pada, kak da se izgradi?
  • CISCO
    1.5k
    Što o ukidanju kaže uvažena struka:

https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/novi-stadion-od-vala-kritika-na-internetu-do-pozitivnog-misljenja-struke-12925472

"S druge strane, arhitekt Nenad Fabijanić, član Ocjenjivačkog suda međunarodnog natječaja za idejno rješenje stadiona Maksimir i SRC-a Svetice, ocijenio je da nema nikakvih šansi da natječaj bude poništen.

Pojasnio je da to teoretski jedino može učiniti investitor jer je vlasnik zemljišta država, a investitor Grad Zagreb, dok sami arhitekti, uključujući članove žirija, tu ovlast nemaju."

Sada će i u praksi vidjeti kako to izgleda. :lol:
  • M94
    2.9k
    Kako se blizi kraj ovom diletantskom projektu, sve vise mi lici na igrokaz da HDZ/Plenki moze poentirati i spasiti stvar.

Odbijam vjerovati da je neko ovo stvarno zamislio kao pobjednicki rad.
  • db-izbjeglica
    22.2k
    članove žirija samo treba zamoliti da više ne istupaju u javnost i sve će biti OK, neće ih se osramotiti i mogu biti sretni. što god su pokušavali, nek zaborave na to.
  • Sajla
    24.6k
    fabijanić dobije krunski rad pravca zagrebačke škole arhitekture — Borovljanin

I to nikad nikome ne smije reći, odnosno ako se dozna ispada kolosalni prevarant i baca ljagu na sve što je ikad u životu rekao ili napravio. Koji k..?

Ovaj projekt od Bugara je odlican — DavorBrle

A vidi se i da su realni. u onom videu koji prikazuje utakmicu nema 5000 ljudi na tribinama :lol:

Frende kaj trošiš bezveze energiju objašnjavat nekom ko drami radi "koji bu crknuo za koju godinu" liku koji ima skoro 8 banki — Unodinoii

Kolko tvoj stari ima godina i kakav bi bio tvoj doživljaj da se o njegovoj smrti govori kao o crkavanju? Nije me briga kak se razgovaraš doma, na tribini, na poslu ili gdje god se krećeš, ali ovak ne buš pisal na zoni. I baš me briga kaj si to obrisal. Odmori.
  • CISCO
    1.5k
    A ne ne...

Neka ovakvi komentari ostanu zabilježeni:

- Bilo bi to prvi put u 200 godina arhitektonskih natječaja da se zbog galame koja traje 24 sata poništi natječaj koji je ovako dragocjen, ovako važan i ovako ozbiljan, rekao je Fabijanić
  • Logistika
    1.6k
    A kakve pravne ovlasti imaju talijani ako ih se ispali. Zalbe ovo ono...iskoristit ce talijani sve sto mogu sto posto. Naplatit neke penale...jel nas mogu razvlaciti kako zalbama i odugovlaciti nam cijeli proces gradnje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet