• Neron53
    2.8k

Ima neka festa za 100K srceka?
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Točno to, bilo je jednostavno, a svi se pravili pametni, dođe Plenki i izvede sto bi svatko s pola mozga izveo…. Ne treba se klanjati, ali ono ko je TTu kriv kaj nije on se sjetio…. Plenki je napravio jedino normalno u nenormalnom, i ono hvala na tome, iako bi to trebalo biti normalno…. Kaj da velim…
  • Paggini
    100k

Brate dragi, ako treba i par godina što se mene tiče. Čekali smo 100 godina na propisni stadion, možemo još par.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Da se ne bi dogodilo da ga nikada ne dočekamo.
  • Liks90
    5.3k
    dok je Kranjce, meni je svejedno…al znam da ja za hdz glasat necu, kao ni za mozemoze :rofl:
  • gaTeDZG
    3k
    I naravno, kao i uvijek, Maksimir će postati još jedan u nizu sportskih terena gdje će strane odmjeravati lijevi, desni, centar, kurci i palci. Plenki će kao predstavnik nekad davno desnog HDZ-a možda i reći koju pametnu kao danas, no sve mi to ne prirasta k srcu jer znam da iza toga ima neki cilj a on je jasan, politički pridobiti većinu koja se s ovim projektom definitivno ne slaže.

Tko god i kako god bio u moći da Maks pretvori u moderan, funkcionalan dom velikog kluba, neka to učini - moja jedina stranka i interes je budućnost Dinama, pa neka glorificiraju onog tko izabere zdrav razum i želju onih koji će srce i glas ostaviti na tim tribinama, jebe mi se tko će povući ključne korake za to.
  • Paggini
    100k
    Ima neka festa za 100K srceka? — Neron53

Bit će za moje najvjernije lajkače, moram vidjeti u excelici tko ima koliko pa će im biti javljeno na vrijeme.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Da se ne bi dogodilo da ga nikada ne dočekamo. — Keyser Soze

bolja je i nada da će se napraviti nešto normalno, nego da izgrade ono govno
  • FazeN
    9.2k
    što sad? Koliko će se čekati da se ovo poništi i kako će se poništiti? Koliko će se čekati drugi natječaj? — Keyser Soze

Ma nikakvo poništavanje natječaja
    Sigurno postoje konkretni razlozi kojih izlaze više i više zbog kojih su ova dva pajsera iz Italije sjebala praktički sve što se moglo sjebati, onda ih treba diskvalificirati i finito.
    Na to dodati ono što je sada već potpuno jasno, reakciju javnosti i izjasniti želju da se ispoštuju ljudi koji će taj stadion koristiti desetljećima. I riješeno.

Hvala Bogu, ostalih 87 natječajnih radova je javno i sve smo vidjeli. Vidjeli su i oni reakciju javnosti. Zna se koji su projekti ljudima trenutno najprihvatljiviji. Izaberi jedan od preostalih i idemo dalje.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Hvala Bogu, ostalih 87 natječajnih radova je javno i sve smo vidjeli. Vidjeli su i oni reakciju javnosti. Zna se koji su projekti ljudima trenutno najprihvatljiviji. Izaberi jedan od preostalih i idemo dalje. — FazeN

baš to, ima jedno 40 prihvatljivih rješenja
  • Keyser Soze
    21.3k
    onda ih treba diskvalificirati — FazeN

A tko ih diskvalificira? Ovi koji su ih birali i koji ih brane ili?
  • Droljo
    32.3k

Šteta da te gledam prek nišana od danas... Možda bi i ja bio pozvan da su neka druga vremena....
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    mene moraš pozvati unaprijed da mogu planirati ,znaš da stara je rekla ništa bez Vikinga :rofl:
  • Archangel
    436
    Ako stvarno uspije morat ću glasati za HDZ prvi puta
  • Keyser Soze
    21.3k
    Očito, čeka nas nova drama na ovu temu, toliko smo dugo čekali da proces uopće počne, da dođemo do idejnog rješenja, da počnemo vjerovati da će se novi Maksimir sigurno graditi. Sad, kad smo do toga došli, moguće je da se sve opet vrati blizu početka. Ako ne i na sami početak! Toliko smo puta, u svim sferama društva prizivali struku da odlučuje o stručnim stvarima, ne politika, ne čelnici klubova, saveza i udruga, a sad kad je struka odabrala, na međunarodnom natječaju, sad smo opet dobili aferu. U kojoj će presuditi politika!
    Jasno, dođe li do poništenja natječaja, to bi moglo imati i dalekosežnije posljedice. Možda čak i po Zvonimira Bobana i njegov mandat u Dinamu, jer on je tu bio najistureniji. Ili moramo nekako zadržati vjeru i nadu da će se čvor oko Maksimira ipak pozitivno rasplesti, da ćemo uskoro imati konačno rješenje i da se gradnja neće opet odužiti. Kao da već ne čekamo dovoljno. (T.N.)

Germanijak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube