• DinamoZagreBBB
    40
    Zvone mrtvo hladno kaze da bi stadion od barica bio oko milijardu€. Ovaj ga odma poklopio i reko da ne prica o tome jel zna kurac.
  • masacusec
    8.3k
    Uvjeren sam (jbg, zakon brojeva), da na ovom forumu postoji i relevantnih arhitekata koji ce znati postaviti "pravo" pitanje vrhuški kluba i time razriješiti sve ove daljnje lamentacije i upitnike nad glavama.

Ne mogu se ne dotaknuti vrlih mamićevih "arhitekata" i stručljaka koji su izašli ko miševi iz svojih rupa....
    jebo vam konj majke!
  • Jaro
    12.8k
    yep, Baric je rekao kako je njegov djelomocno/vecinom drveni i da to dosta smanjuje cijenu.
  • Goncalo Santos
    4.8k
    Dobro mu je rekao Baric. Nije ovaj univerzalni strucnjak da komentira stvari o kojima nema pojma.
  • Dudu9
    2k
    Potpuno si u pravu cijelo vrijeme prica njihova kako je to čudo ovo ono a zapravo nikog od njih ne gleda kako ce navijačima bit tim korisnicima tog stadiona, kao da radimo neko čudo za slikanje i da moze se reci vidi kakav stadion ima u Zagrebu, ko jebe navijače nama u loži je dobro
  • masacusec
    8.3k
    Otto barić jr. je čovjek koji svim silama želi živjeti od Dinama, a ne za Dinamo.
  • NitkoBitan
    39.4k
    Eto presidente nam zivi za Dinamo i navijace pa ga boli kurac kaj mi mislimo. "Sa vremenom cemo se naviknut".
  • Pacho
    21.2k

"90% buducih korisnika i ljudi cijim se novcima projekt gradi kaze da je za kurac - Izvrsno."

Fascinantno kakva bahatost. I onda si jos medusobno samaraju majmune na priliku da nama kmetovima objasne zasto je ovo zapravo fenomenalno. Dapace, sto vise ljudi kritiziraju, to je njima stadion fenomenalniji i grandiozniji.
  • CISCO
    1k
    Jesi to tako priopćio šefu?

Što on kaže na tvoju tvrdnju: "to naprosto nije dovoljno dobar stadion za ono što klub poput Dinama treba, a što navijači poput njegovih zaslužuju."

s obzirom da je on izjavio: https://www.vecernji.hr/sport/boban-kaze-da-grli-identitet-dinamovaca-ovo-je-sve-sto-morate-znati-o-novom-stadionu-dinama-1998362

"Ovo smo mi, ovo je najbolje rješenje koje oslikava nas. Nevjerojatno sam emotivan, ponosan – rekao je Zvonimir Boban."
  • Markelo
    4.1k
    Zašto Oto Barić jr. nije napravio betonsku pačetvorinu ko Talijani?
    Zlobnik napravio drveni stadion od milijardu eura. Srećom, nismo mi naivni
  • Xpert1992
    1.1k

Nemre bit drveni stadion pored maksimirske sume. Mora bit betonski jer je to u skladu sa maksimirskim parkom. :smile:
  • CISCO
    1k
    i mora biti sive boje jer je to u skladu s razmišljanjem turine
  • don
    22.3k
    Otto barić jr. je čovjek koji svim silama želi živjeti od Dinama, a ne za Dinamo. — masacusec

al me zaboli ako će nam to donit normalan stadion, eto mu tih pišljivih 280 tisuća eura.

inače, hvala Perišiću jer nije htio odgovorit o projektu novog Maksimira.
    Ovo ima samo kod nas da posli toliko godina muke sa Maksimirom dobijemo projekt novog i ne žele ga ni komentirat, a oni koji žele nas ismijavaju. Umisto da se na sva zvona priča o njemu jer u konačnici tu će i reprezentacija igrat..

kad malo bolje razmislim, šteta jer nas i Perišić nije ismija ili dao kritiku. Triba nam toga više sad.
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Gle, može svatko osobno misliti o Ottu jr šta hoće, ali čovjeku ne treba Dinamo da živi od njega, ne radi se o neuspješnom arhitektu realno…. Nemoj….
  • Noel
    25.4k
    A ono...

na stoto gledanje nije stadion tak loš kakva je drama..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet