• NitkoBitan
    39.1k
    Nisam dobro, ne osjecam se dobro, razocaran sam do bola, trljam oci nakon neprospavane noci da se uvjerim da ovo nije neka nocna mora. Kolegica sa posla me nakon sat vremena od konferencije pita jesam se smirio a kazem ja njoj ako nam ovo uvale necu se smirit cijeli zivot, a ne nakon sat vremena.

Sutnja je kurva, ne smijemo sutit, moramo djelovat na svaki moguci nacin, vec od prve prilike u nedjelju glasom sa tribina pa do clanskog i na dalje. Ako nam ovo izgrade mi smo u banani, predvidenog napretka sa ovim ruglom nema. Slavit cemo prosjek 10 tisuca sa podijeljenim besplatnim clanskim kartama.

Ako je ovo jos jedna borba neka bude, za nas i buduce generacije. Nikakvi kompromisi, pleksiglasi, dorade idejnog rjesenja i slicno, sminkanje stare babe.
  • Kaktus Car
    1.2k
    Da zakeljim i ja svojih 50 lipa, očito kontra većine...

Ne mora svaki novi stadion biti isti školjkasti, šoping-centrasti drek. Većina novih stadiona izgleda kao da je netko samo copy-paste napravio opet i opet i opet...

Zapravo sam (ugodno) iznenađen da se pokazalo hrabrosti da se ne ide po standardnim šprancama, šablonama, nego se predstavilo dizajn koji je istovremeno moderan i tradicionalan, odnosno inspiriran starim stadionom.

Ovaj dizajn se puno više ističe. Nekima neće biti po volji, jer nije dosadan, šablonski, ali za Dinamo i Zagreb je ovo zanimljiv odabir. Nisu ni Zagreb i Dinamo obični i šablonski...
  • Paggini
    99.4k
    Zbog očekivanja neke Arene, možda na prvu djeluje čudno. Ali uz malo boje i pokoju doradu, meni ovo nekak ima dušu jebiga..OsamŠest

Govno posuto plavim šljokicama je još uvijek govno
  • Unodinoii
    54

Nažalost nema nikakvu dušu , ovo je tužan dan za sve nas .Čuo sam se s puno ljudi i nitko ne može doć sebi. Imali su doslovno 2 stvari minimalne koje su ljudi očekivali a to su spojene tribine i normalan krov. Nikakva čudesa ljudi nisu htjeli i bili smo svi zadovoljni kaj dobivamo napokon novi stadion. Al ovo je nažalost jebena katastrofa
  • Peškaman
    9.7k
    FB-IMG-1790263419047.jpg

Počinje i tkzv "damage control", još samo čekam da se javi Ciganović da veli da mu je baš šik.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ali sad ako ovaj stadion bude u nekoj bež fasadi kao neka boja kamena i lijepo se to odradi moglo bi izgledat solidno. Kao suma okolo maksimirska a u sredini neki kameni hram. Samo treba to lijepo odraditi, i ako ovi krovovi budu dovoljno blizu da kad gledas od ispod izgleda spojeno . Sumnjam da ce ostat goli beton sve i neki limeni krov.

Takodjer ova prosirenja van stolica sto svak naziva toboganom mogu bit projektirana kao zapravo zastita za druge tribine od vjetra
  • Davieboy86
    1.5k
    Čekaj sigurno je netko upućeniji od mene: koji su nam legalni alati da se ovo apsolutno ne dozvoli?Jel ima tu netko uopće sa zone u klubu da im prenese kako
    im je odluka - totalno smeće?I siguran sam da to misli jedno 99,99% navijača Dinama.
  • Gringo
    1.4k
    Ako sada Boban na Novoj Tv izrazi svoje zadovoljstvo sa ovom rugobom onda smo u velikom problemuDavieboy86

Ponoviti će ono što je rekao na predstavljanju.

Sumnjam da će ga jazavci od voditelja išta pitati vezano za ogorčenost 90% navijača..
  • db-izbjeglica
    21.7k
    znači jedan jedini čovjek je bio sposoban izrealizirati smislen i normalan nogometni stadion u sred ničega, pored gradića od 30 000 ljudi. sve ono što republika hrvatska, grad zagreb i dinamo (ako klub bude šutio na ovu sramotu) očito nisu.

slika.png
  • DiddyGuela
    7k

ahahahahaha pa umro sam sad. :rofl:
    ova izgleda kao da sere.
  • CISCO
    724
    Nakon što je predstavljen dizajn stadiona, javnosti se obratio Boban:

"Veliko hvala i Gradu Zagrebu, a iznad svega našem gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću, pravom dinamovcu. Znam s koliko ljubavi si ovo radio i s koliko ste ljubavi svi radili.

Ovo je iznimno silna i moćna struktura. Kada protivničke momčadi budu ulazile na taj stadion, osjećat će veliki respekt, rekao bih čak i strahopoštovanje.

Kada zamislim izlazak na teren, okomitost i maksimalnu inklinaciju tribina, njihovu blizinu, energiju i posebnost, odnosno zasebnost jedne tribine, vidim sve ono što je činilo Maksimir Maksimirom. Mislim da će energija na tom stadionu biti nevjerojatna, teško ju je uopće opisati. I dobra za nas", rekao je Boban.

La-pa-pa gospon predsjednik.
  • Makedonion
    394
    Jel moguca peticija prema vladi RH da zaustave projekt, posto oni financiraju 50%? Sa ovolikim nezadovoljstvom gradjana, netko sigurno mora biti pametan da sakuplja politicke poene, prvenstveno mislim na Plenkovica.

Iskreno, da su izabrali onu kuglu, mislim da je cetvrti projekt, naslo bi se nezadovoljnih ljudi, ali ne bi bio potpuni fijasko. Pa kranjca je ljepsan od ovoga.
  • Davieboy86
    1.5k
    Sorry na trolanju ali stvarno sam u jbnom šoku. Moja siva materija ne prihvaća “ovo” kao logično rješenje.
  • Šteco
    2.1k
    Ljut i tužan u isto vrijeme. Satima tražim razlog da ovo nekako probavim. Ne ide. Nemrem radit, nemrem ništa.

Prije objave nadao sam se da će biti nešto kreativno, nešto drugačije. A sada kada vidim šta su sve u stanju napravit, samo bi htio neki klasičan stadion, "kockasti" ili "ovalni", tak svejedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet