• don
    22.1k
    tovari mi šalju da će donacijom podržat izgradnju stadiona..

pa ja ne želim virovat da će ovo uspit. Ne vidim scenarij u kojem kreće rušenje i gradnja Ruglomira kad je 99,99% navijača protiv. Krene li, jebeš takav klub koji toliko brine o navijačima.

gradite ga za nas, a ne za vas.
  • mali M
    10.7k
    Većina novih stadiona izgleda kao da je netko samo copy-paste napravio opet i opet i opet...Kaktus Car

Jer su svi ostali arhitekti idioti i ne kuže da je ovo zapravo najbolje, ti lajbeki koriste svi isti princip koji daje najbolju akustiku, iskoristivost, isplativost, zadovoljstvo navijača... Naši socijalistički vizionari znaju što je najbolje za navijača Dinama.. likovi su fulali doslovno po svim parametrima
  • VE86
    177
    Ma ne prolazi ovo nema sanse. Nece nitko ic protiv 70 000 ljudi
  • Time
    1.9k
    Moja podrška Bobanu ovisi o tom šta će sad reći na dnevniku.Okej,možda je pao pod utjecaj tih arhitekata i rozih majica na stone island duks iz krakova i minska 1962...ali evo ti prilike ispravit se i reci okej jbga vidim sad da sam pogriješio idemo na stadion broj 2 ili 3...nije sramota pogriješiti ali biti narcis jest sramota.
  • vjeko1701
    29.8k
    dobro, al koji je tebi? sad se ozbiljno ponašaš kao tetka u PMS-u, pa ne gradi ovo Dinamo, nije ovo izabrao Dinamo

indikativno je da je odmah na dan predstavljanja najavljena javna tribina za članove Dinama, kaj misliš da je to najavljeno je očekuju da že tamo doći pedeset ljudi koji će svi oduševljeno padati u nesvijest?

kaj točno klub može više nego dati javnu platformu za članove da se izjasne?
  • crophantom
    8k
    a ko ce nas pitati jel prolazi? Ili u ZG mislis skupiti masu da izadu na ulice il kaj?
  • podravskimodrikibicPMK
    524
    Ma ne prolazi ovo nema sanse. Nece nitko ic protiv 70 000 ljudiVE86
    Zato ne smije ostat mrtvo slovo na papiru.
    Dal ovo dolje kaj prilažem, dal nekaj drugo ali komentari ovdje sigurno nisu dovoljni-iako su istini na volju jako jako dobar pokazatelj javnog mijenja

https://peticije.hr/inicijativa/0/peticija/143/stadion-maksimir
  • db-izbjeglica
    21.7k
    Da zakeljim i ja svojih 50 lipa, očito kontra većine...

Ne mora svaki novi stadion biti isti školjkasti, šoping-centrasti drek. Većina novih stadiona izgleda kao da je netko samo copy-paste napravio opet i opet i opet...

Zapravo sam (ugodno) iznenađen da se pokazalo hrabrosti da se ne ide po standardnim šprancama, šablonama, nego se predstavilo dizajn koji je istovremeno moderan i tradicionalan, odnosno inspiriran starim stadionom.

Ovaj dizajn se puno više ističe. Nekima neće biti po volji, jer nije dosadan, šablonski, ali za Dinamo i Zagreb je ovo zanimljiv odabir. Nisu ni Zagreb i Dinamo obični i šablonski...
    Kaktus Car

što konkretnu je tu novo, inovativno i van šablona?
    ovo je doslovno isti koncept kao i jbna rujevica!
    4 odvojene tribine...o čemu mi pričamo? ako to nije šablonski, što jest?

kad čovjek čita ovakve komentare, dobije se dojam da je pobjedilo nešto poput ovoga

spyros_louis19.jpg
  • modri-kibic
    2.2k
    Ovo se tice apaolutno svih jer se gradi javnim novcima.NitkoBitan

A građani grada Zagreba plaćaju dvostruko, tako da svakako imamo pravo na bunt i traženje normalnog rješenja. Nije da smo imali nekakve velike želje, nego stadion na kojem će protivnicima smrznuti govno. A ako ovako ostane smrznuti će se govno i protivnicima i nama.
  • NitkoBitan
    39.1k
    Politika gradi stadion. Ako politika vidi da je vecina ljudi nezadovoljna politika ce odustat, vrlo jednostavno. Pa jebemu zivot to smece se potencijalno gradi novcima svih nas, ne znam tko moze bit imun na to.
  • ElDorado
    15.1k
    Koliko ja vidim jedini problem su zapravo kutevi i spojene tribine. A to se sigurno u sklopu ovog projekta da rješiti. Krov je najmanji problem.
  • crophantom
    8k
    politiku zaboli kurac za nas par desetaka tisuca to je prvo.
    Drugo, sljedeci izbori su kad, za 2,3 godine, do tad ce svi zaboraviti na ovo.
  • vjeko1701
    29.8k
    Koliko ja vidim jedini problem su zapravo kutevi i spojene tribine. A to se sigurno u sklopu ovog projekta da rješiti. Krov je najmanji problem.ElDorado

Tome se nadam jer je to zbilja nepotrebno da bude ovakvo.
  • Nine9
    472
    Krene li, jebeš takav klub koji toliko brine o navijačima.don

Realno Dinamo je u ovoj priči prosjak koji poklonjenom konju ne gleda u zube.

Nije trebalo biti tako i u žiriju je trebalo biti više ljudi iz sporta, predstavnik članova pa i netko iz HNSa. Barem da se dobije šira slika a ne ovako da nam stadion biraju čudaci kojima je bitnije kako će plohe izgledati u prostoru nego temeljna funkcija stadiona
  • K3p
    469

Upravo to. Da se spojiti tribine na razini doljnjeg zapada i istoka sa jugom i sjeverom i još šta šta u projektu koji ce se realizirati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet