• don
    22.1k
    kaj točno klub moževjeko1701

može ovo:

To i očekujem nakon zavidno unitarne reakcije navijača. Nije na njemu bila odgovornost biranja što je ponovljeno više puta, ali na njemu je odgovornost da sjedne i stopira natječaj nakon javnog dana.

Jer neće ti kurčevi ezoterični arhitekti dualnosti smisla ići na utakmice, neće ni Tomaševićevi psi, neće ni HDZovi imbecili, ići će navijači Dinama čiji je to DOM I KATEDRALA i naša bi trebala biti zadnja riječ, odnosno predstavnika kluba.
    Paggini

al koji je tebivjeko1701

a kad već pitaš, još ne mogu sebi doć da gradimo najružniji novi stadion u Europi. Bit ćemo poznati ka Empoli. Po stadionu. Ali ne u onom kontekstu u kojem mi želimo da to budemo.

prvo nam se cila europa smijala sa trenutačnim stadionom, a sad gradimo ovo.. Pa postat ćemo nesposobni meme klub.
  • crophantom
    8k
    posto im cijeli koncept spada na 4 odvojene cjeline, ja ne vidim kako bi ono mogli/htjeli prepravljati na nacin da spoje tribine, a da ne promijene cijeli koncept
  • NitkoBitan
    39.1k
    Koliko ja vidim jedini problem su zapravo kutevi i spojene tribine. A to se sigurno u sklopu ovog projekta da rješiti. Krov je najmanji problem.ElDorado

Ajmo se ne zavaravat. Ispunis kuteve i dodao si vec kapacitet koji mozda prelazi 40 tisuca mjesta. Nece oni nista znacajno dirat, mozda ispunit kuteve nekim pleksiglasom ili tak jednostavnim rjesenjem i to je to.

Stadion je smece razdvojenih tribina kaj gledamo u Zagrebu zadnjih 100 godina i ne zelimo jos toliko.

Doslovno ne treba novi natjecaj nego nek uzmu iduci projekt sa najvise bodova i to je to.
  • ZG plavi 01
    624
    ovo je vec 4. razlicita peticija koju vidim, ajmo ih bolje spojit u jednu
  • gledatelj
    1.5k
    Sjeca li se netko kad je, mislim naukovic, spominjao da su imali kontakte sa jednim arhitektonskim studijem pa su razmijenili par informacija. Možda je u podcastu spominjao, možda i na LinkedInu. Zvoni mi u glavi da su Talijani tad bili u priči isto.

I zanimljiva stvar sa pressice je konstantno spominjanje kako nitko nije znao čiji su radovi kako su djelovali totalno neovisno.

Ne optužujem nikoga ovim postom, čisto spominjem neke stvari koje su mi zapale za oko/uho.
  • InteraGal MGC
    133
    Ne vjerujem da nije bilo boljih radova i da ovi nisu platili da prođu na natječaju
  • flexXy
    3.4k
    Mozda se poboljsa do zavrsnog projekta, ja bi osobno ovu tribinu iza gola izdignuo jedno 10-15m uvis i na istocnoj maknuo donju etazu. Bio bi predivni hommage povijesti nogometa u zg i nasem bezvremenskom stadionu
  • Makedonion
    394
    pa ima boljih radova, meni je kugla top.

Mislim da sad, kad smo se svi ispljuvali po stadionu, trebamo biti proaktivni. Koji je prvi korak prema sprjecavanju ove katastrofe? Neki GoFundMe za odvjetnike? Peticija? Prosvjed na trgu?
  • Paggini
    99.4k
    prvo nam se cila europa smijala sa trenutačnim stadionom, a sad gradimo ovo.. Pa postat ćemo nesposobni meme klub.don

Iskreno me zaboli kurac sta ce europa i sta ce tovari i sta ce talijani i sta ce djeca iz madrida, berlina i londona reci, ne znam zasto je to uopce faktor u ovoj raspravi.

Ovo je nas stadion, ne stadion tovara, talijana i ostalih, jebe mi se za njihovo misljenje kao sto mi se jebalo zadnjih 30 godina
  • K3p
    471
    pAw8T6G.jpeg

ovo se da izvesti i spojiti tribine u nastavku projekta i to bitno mjenja doživljaj
  • Netkos
    276
    Evo brani Boban stadion na RTL-u ali i kaže da odluka nije bila sportska
  • Ljubs
    30
    i na RTLu su live Boban i onaj predsjednik ocjenjivačkog
  • NitkoBitan
    39.1k
    trebamo biti proaktivni. Koji je prvi korak prema sprjecavanju ove katastrofe? Neki GoFundMe za odvjetnike? Peticija? Prosvjed na trgu?Makedonion

Treba se cut nas glas. Energija na tribini se uvijek pravilno usmjeri i ne moze se zaustavit, a ne nece u nedjelju na tribini glavna tema razgovora bit ovaj natjecaj.

A iduci tjedan je i javna tribina, valja se pojavit, nek nas Boban cuje.
  • don
    22.1k
    kako nije faktor? Vidiš po tome koliko je duboko loše. Valjda je bolji uzorak na milijun ljudi nego na 100k. U svemu u životu.
  • deboszg
    1
    kaze boban hteli su zadrzat duh starog maximira..ko je to htio ja sigurno ne..cijeli zivot gledam to ruglo i sad mi jos treba stadion koji ce me podsjecat na to ruglo do kraja zivot.katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet