• Mali Zeus
    19.4k
    Ne znam jel vidim dobro, ali ovaj drugi se nije uopce odrazio? Čini mi se ko da je samo trenutno legao i ispružio rukumiro

Da, nekako se stropoštao na pod.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Za prvi gol mu se ne može puno zamjeriti, ali drugi mora braniti. Prespora reakcija, imam dojam da se pripremio na udarac Pršira i onda ostao zakopan kad je ovaj propustio loptu. U ovakvim tekmama gdje imaš dva udarca na gol, barem jednog moraš obraniti.
  • Masto
    165
    Pustit ga protiv hajduka ako bude loše filipovic do zimske stanke
  • rokikaciga
    5.6k
    Finu si pripremu napravio za protivničke trenere :lol: .
    Taktika je čim prijeđete centar, po golu.
    nemapredaje

To ti je opet ono...ak sam ja to vidio kako treneri, skauti, analiticari to ne vide?

Mene jos vise sad bode je li oduvijek ovakva situacija s Nevom..
  • badjibadara
    7.5k
    Navodno je još na Maksimiru, razmišlja da li da se baci na onu prvu
  • GeneralNapoleon
    2k
    Kod oba gola izgledao kao T-Rex sa onim kratkim rucicama. Ne znam jel je bas veliki ne obranit te lopte. Ali meni je djelovalo da nije totalno neobranjivo i od Dinamovog golmana bih ocekivao da obrani barem jednu od te dvije.
  • NKDZ86
    5.7k
    drvlje i kamenje po jadnom nevi , Marley izdrži :grin:
  • Teofil Kateran
    3.2k
    O Nevistiću se raspravlja već praktički 2 godine, otkad je Livaković otišao i on postao prvi golman. Rasprave su vrlo česte, rijetko kome ulijeva povjerenje. Kad se ova tema stiša, nakon par utakmica opet oživi. Mislim da sve ovo ipak govori da imamo problem na golu i na zimu bi se trebalo naći rješenje, a ne vidim razlog zašto Filipović ne bi dobio šansu.
  • scooniepenn
    5.5k

Drugi gol u Varaždinu i drugi gol jučer su 4 boda manje. Kako onda točno nije on kriv. S tim da smo mi na razini cijele utakmice Varaždin ozbiljno izdominirali, što vrlo zorno pokazuje i statistika. Mi bismo valjda trebali svaku utakmicu pregaziti protivnika sa tri razlike pa da ne osjetimo "efekt golmana" odnosno njegovog nedoprinosa.
  • Orc123
    13.2k
    Dinamo zasluzuje boljeg golmana definitivno. Mi uredno od odlaska Livija nemamo golmana u top 5 HNL.......zalosno.....3mil eura nas kostao...baceni u vjetar..da nije toliko placen ne bo ni dobio toliko prilika.
  • Blueshadow86
    4.1k
    Dinamo zasluzuje boljeg golmana definitivno.Orc123

Treba mu kontinuitet. Uhvatit će on formu.

Žali Bože golmana. Imamo 3 golmana. 2 su za ekipe poput Gorice i Slaven Belupa, a treći fosil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet