• miro
    7.5k
    Ne znam jel vidim dobro, ali ovaj drugi se nije uopce odrazio? Čini mi se ko da je samo trenutno legao i ispružio ruku
  • Pacho
    5.2k

Toliko dobar golman da i oni koji ga brane ulijecu s "a di ste bili kad je ono jednom obranio". A u meduvremenu prima centarsuteve i direktno iz kornera. Neshvatljivo mi je cime nas je toliko zaduzio da ga se trpi.
  • San Lorenzo
    21.7k

Pa tako reagira na svaku loptu, neke koje mu idu bliže obrani, sve imalo zahtjevnije se zakoprca u mreži...dvije godine ovo traje, a lik i dalje zbog obranjenog penala Varaždinu ima fan club kao da je Angelo Peruzzi u primeu jbt.
  • rokikaciga
    5.6k
    ovo je stvarno problem, sad je valjda svima to vidljivo

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/741918
  • hardek
    6.3k
    Zelenika, Malenica, Zlomislić i onda ide Neva tu negdje u par deka sa Hadžikićem i Đakovićem. Ovo je realnost
  • Zagi
    11.6k
    Mrčelina bulažnjenjaSan Lorenzo

Stari moj, golman kojeg je trenirao od malih nogu mu ne zna tajmirati odraz.
    Pa dobro kaj je to? Kakav je to trener?
    To nije za amaterski sport jebote. Bez imalo pretjerivanja.

Tu ima ekipe koja radi kao treneri vratara. Obranite si struku, nekako.
    Makar, nemaš kak.
    U sportu koji sam ja trenirao ovakav rad nogu potencijalnog reprezentativca bi bio za momentalni otkaz. Potpuno uništena potencijalno jako dobra karijera.
    Bez drame, bez rasprave. Snimka jednog gola i van.
    Gdje je odgovornost? Mene bi bila sramota pojaviti se na treningu , a kamoli primati plaću od nekoga.

Strašno koja nekompetencija.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Kako smo se samo.lako odrivali igraca koji su jako puno placeni ,od Cordobe ,kange u novije vrijeme da ne nabrajam. A njega smo platiti 3 milje mislim i tolike godine ga se trpi . Šprdala se ekipa golmanu gorice do sada a on kao Buffon veceras izgledao kontra Neve
  • Blueshadow86
    4.1k
    Zelenikahardek

Žalosno da imaš golmana koji je 80 kilometara udaljen od tebe, brani za kikiriki i bolji je od Nevistića, a ti ga ne dovedeš. Ali ima još primjera, nije on jedini.
  • San Lorenzo
    21.7k
    Stari moj, golman kojeg je trenirao od malih nogu mu ne zna tajmirati odraz.
    Pa dobro kaj je to? Kakav je to trener?
    Zagi

Nemože on njega sad učiti kad i kako da se odrazi, to je stvar rada u ranijim selekcijama, talenta i generalnom razumjevanju i čitanju igre, Ivan Nevistić je lik koji nogomet ne prati, a ne prati ga jer ga vjerojatno ne zanima, pa otud i ovaj dio o nerazumjevanju.

Ono što Mrčela može i mora je prepoznati da imaš stabilnijeg golmana u kadru i to šapnuti u uho glavnom treneru.
  • Zg123
    2.5k
    Aha znaci Mrcela Nevu zna od malih nogu pa sad je onda i jasno zasto ga gura kao prvu opciju...
  • Jurki
    19.5k
    Golman Dinama bi trebal nekaj i obraniti, jbg njemu sve kaj se pukne je gol.
    To se precesto desava da bi bila slucajnost.
    Ima utakmica kad skine zicera, ali ovakve predstave su cesce od dobrih partija.
  • Zagi
    11.6k
    Nemože on njega sad učitiSan Lorenzo

1. naravo da može ali nije to nikada zapazio pa niti ispravio
    2. taj isti trener mu je bio i u Rijeci, to je već 6-7 godina treniranja, barem toliko (ne znam tko mu je trener u mlađim kategorija bio ali nebih se čudio da je bio isti)
    Znaš kaj se da napraviti u 6-7 godina kvalitetnog i motiviranog rada? Pa od Kastratija napraviš tehničara jebote.

Ivan Nevistić je lik koji nogomet ne prati,San Lorenzo
    Pratio ili ne, nije na igraču da zapaža te ispravlja bazične elemente svog sporta. To je na treneru.
    Ako ne to, koja bi im bila fukcija?

U svakom sportu do samog kraja karijere napreduješ ako si motiviran i ako te onaj koji te vodi ima znanja za to.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Ne kazem da je Cavlina bolji , ali malog se relativno brzo procijenilo da nije kapacitet za Dinamo. A Nevistic vec toliko godina u Dinamu i bez absolutno imali napredka. Los ,i lošiji. Pa da je prije per godina dosao iz Pete lige valjda bi napredovao i neke stvari ispravio . Mislim da nebi trebalo vise raspravljati p tome da li je ili nije za dinamovu jedinicu. postavit bilo Koga od rezervnih vratara i na zimu dovesti ili posuditi golmana , pa na ljeto naci trajno rjesenje
  • Dzoni
    2k
    Kahlinu nekako probati dovesti, od utakmice protiv Sparte do danas 0 napretka
  • NitkoBitan
    31.6k
    Sve mu ulazi. Brani ono sto bi obranio svaki HNL golman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet