• joesimunic
    187
    Prije emisije sam s frendovima kroz zajebanciju rekao da će Dalić doći u emisiju reći kako se još nije odlučio i da zbog ovih navijača i podrške razmišlja ostati, no da zbog vrijeđanja njegove obitelji misli otići, kako smo mi mali i nerealni kad želimo rezultate, ali i kako nas uvijek oštete i da smo zaslužili bolji rezultat, kako imamo dobru budućnost, ali isto tako da nećemo ponoviti onakve uspijehe i slično.. Mislim da sam barem pola pogodio, čovjek u svakoj rečenici ima kontradikciju..
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Da nisam gledao nogomet nikad i da sam vidio samo ovaj intervju, na rečenicu “dolaze mladi igrači Petar Sučić i Baturina” od 22 i 23 godine bih pomislio pa ovaj čovjek zna svoj posao, prati mlađe talente.

Kralju, Pau Cubarsi i Yamine Lamal igraju protiv Portugala 90 minuta, Endrik bez beda ulazi za Brazil a tebi je Luka Vušković žrtveno janje za tvoju retardiranu taktiku protiv Engleske i loše pripremljenu utakmicu, daj se makni više.
  • ElDorado
    12.2k
    Veli Matteoni da je Bilić pristao jos prije 6 mjeseci. Ovo muljanje može znatno pridonjeti da ih sve otera u krasan kurac
  • Dr Hofmann
    5.9k
    Meni je srce na mjestu jer je Šampita ubacio Livaju u razgovor, to me mučilo, kako Dalić gleda na tu situaciju
  • tp1997
    2.9k
    Nek sam i jos bum 300 put. Dok ti nebu na vuha zisle vanFacke

Dalić ti je rod, jamac za kredit, posjeduje kakav kompromitirajuć materijal, nešto četvrto...?

Ljudi su ti odavno objasnili čemu "hejt".

Svaljivanje krivice na igrače što odjednom u reprezentaciji zaborave braniti prekide.
    Izmišljanje tople vode i stavljanje igrača na pozicije koje ne znaju i ne igraju.
    Namjerno ignoriranje igrača poput Belje, Stojkovića, Mišića, Smolčića, iz razloga samo njemu poznatih.
    Ponižavanje HNL-a.
    Izigravanje nedodirljivog i izjave poput "nema mjesta propitkivanju mojeg rada", nemogućnost priznavanja vlastitih grešaka.
    Licemjerno sakrivanje iza kvazidomoljublja i kvazikatoličanstva.
    Robovanje senatorima i njihova pretplaćenost na prvu postavu.
    Oduzimanje zlatnoj generaciji finala koje se moglo dobiti jer "kako da maknem Subašića".

Treba li još?
  • FrenchMontana
    1.7k
    Jel samo meni na k idu vec godinama iste izjave o 4 milijuna izbornika i o tome kako nijedan izbornicki posao nije tezak kao onaj u Hrvatskoj… znaci doslovno neki dan sad vec bivsi izbornik J Koreje dobivao prijetnje smrcu nakon ispadanja, o juznoamerickim zemljama da ne pricam kolike su tenzije itd itd… patetiku su nasi novinari doktorirali, a plebs to puši maksimalno.
  • fakin
    5.3k
    rekao sam to prije 20 godina, tvrdim i danas. izbornik hrvatske nogometne reprezentacije jedan je od najljepših poslova na ovoj planeti. što zbog posla, utjecaja, nikakve kritike, nikakve odgovornosti, a nije ni loša lova.
  • modri-kibic
    1.7k

Iskreno da sam trener, specijalizirao bi se za izbornika. Većinu vremena provodiš po utakmicama i gledaš igrače koji su zanimljivi. Sa "sigurnima" dođeš na utakmicu pa ručak/večera. I onda imaš par tjedana kvalifikacija ili lige nacija. Pa onda za par mjeseci opet i svake dvije godine EP/SP. A svakog 10og u mjesec sjedne fina plaća.
  • ElDorado
    12.2k
    Lik je jedan prijetvorni licemjer. Najprije hvali stožer kako radi fantastičan posao a onda ze prekide fino utopi Ćorluku kao nema on veze s tim.
  • rokikaciga
    15.5k
    Modus operandi Dalica. Nista cudno. Jednima dopusta da ide na svadbe a druge javno sikanira. Promovira vjeru i obitelj, a spotaknuo se drugoj zeni u krevet. Itd itd
  • Jaro
    12.2k
    Krivi su svi - Fifa, "oni", Corluka, igraci jer ne zele ili im fali karaktera, novinari, javnost koja ga ne voli...
    A on - polubog cije se ne propitkuje!
    Kako ga jebeno ne volit.
  • Zg123
    3.8k
    Dalic kao pravi hdz spin majstor, ceo svet je protiv nas i bit cemo prvaci ako nam dopuste. I sta mislite koliko prosjecnih tetaka pred TV-om popusi tu pricu? Nije mi ni jasno da prica o medijima u negativnom kontekstu kad se krenulo provlaciti da ima ljubavnicu pa niti jedan mediji nije isao javnom s tim cak stovise neki su to i ispeglali pa pravili PR intervjue s njim.

Vrijeme je da ode, ne treba omalovazavati ono sto je napravio kao sto neki rade, ali mislim da je vrijeme za promjene i svjezu krv.
  • Droljo
    29.2k
    Dalić je prerastao sam sebe.
  • crophantom
    5.4k
    Dalić je majstor manipulacije (zato je i dobro odhendlao mnoge stvari u repki).
    On dobro zna da ga ne maleni broj ljudi u Hrvatskoj ne moze smisliti radi te njegove vjere i Međugorja (ja ih znam pun kurac koji mu i trenucima najvećih uspjeha, na dan dočeka 2018. To zamjeraju i pljuju ga radi toga) i to je sad počeo jako koristiti, jer zna da ce tu zaraditi poene kod dobrog djela one druge strane šire javnosti.
    On je, realno, jako dobar izbornik, ali bio bi 20 puta bolji političar.

Uz sve to, nadam se da sutra ipak odlučuje da ide, vrijeme je za nove ljude, bilo je vrijeme vec prije 2-3 godine.
  • Dinamosaur
    3.5k
    Dalic kao pravi hdz spin majstor,Zg123

dolazim u fazu kad mi cijeli vecerasnji igrokaz izgleda kao dobro osmišljena taktika Hnsa i Hdza- ajmo pustiti Dalica pred mase da vidimo kakva ce biti reakcija. Do sutra stignemo odluciti koji nam je potez popularniji-
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.