• jp23
    4.2k

Ovako nekako?
    image.png
  • jakov1
    1.7k
    intervju vodi Stjelja za maksimalni cringecrophantom

Stjelja koji Kustica zove Maki.
  • Crni86
    22.5k
    Matteoni jako dobar, jako fina analiza, dosta ovjektivno i realno bez zadrski
  • Paggini
    90k
    Matteoni opcenito najsmislenije komentare daje u emisiji cijelo prvenstvo
  • fakin
    5.3k
    Kaze sapit sasvim je jasno da nece dan prije sastanka reci jel ide ili ne. Pa majstore zasto si ga onda ti zvao u emisiju dan prije sastanka?
  • Netkos
    165
    Ja sam stekao posve suprotn dojam nego Matteoni, da Dalic želi ostati, samo želi da ga se malo moli i hvali
  • hardek
    10.7k
    Kapa dole Matteoni. Konačno nešto logično da se može ćuti na dalekovidnici
  • Bruh
    1.3k
    A jeste tu na zoni kao da je lik utjelovljenje Baala il Molocha... Klasično Hrvatski nitko ne valja i kad možda Bilić il netko osvoji Svjetsko nakon prvog poraza bu ga se tjeralo iz reprezentacije kao što se i u klubovima diže kuka i motika na kiks protiv gorice il vukovara
  • Noel
    22.1k
    Ja sam stekao posve suprotn dojam nego Matteoni, da Dalic želi ostati, samo želi da ga se malo moli i hvaliNetkos

Ne želi on da ga se moli niti hvali nego želi velik novi ugovor.
  • ElDorado
    12.2k
    On želi da ga se voli i poštuje
  • Carmichael
    673
    općenito, ljudi ne vole čovjeka koji uzdiže sebe na pijedestal u svakom mogućem uspjehu, koji za neuspjeh ili poraz kritizira sve (igrače, suce, FIFU) osim sebe i svoj stožer, koji je kontradiktoran i nelogičan u svojim izjavama, u svojim pozivima na prvenstvo, u svojim odlukama prije/za utakmice, koji govori jedno, a radi drugo.

Dalić je jedan od rijetkih ljudi o kojem su ljudi imali brutalno mišljenje o njemu, i uspio je to srušiti u minus
  • Doktor Kunić
    6.8k
    Ne želi on da ga se moli niti hvali nego želi velik novi ugovor.Noel
    I veliku otpremninu!
  • Bruh
    1.3k
    A kaj Ćiro bio moralna veličina pa ga se zbog toga voli... Neupitno je da ima rezultate a ti čuveni neuspjesi su bili protiv reprezentacija koje su iznad nas po valjda svemu. Francuska finale, Španjolska finale lige nacija, Argentina polufinale, gol u zadnjoj minuti protiv Italije i kaj još pa i ovo sad kaj uopće reć na to. Nemreš stalno pobjeđivat...
  • Dinamosaur
    3.5k
    lakrdija, neka mi živimo još 100g na staroj slavi sa tendencijom pada

Sutra HNS: mi smo nasem Zlatku podebljali ugovor ko da smo arapi, koji usput, nemaju takve rezultate u zadnjih 8g. Mi imamo i rezultate i pare i mi to možemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.