• ElDorado
    12.2k
    Za kraj posrao medije i to je to
  • Blueshadow86
    5.2k
    Šapit stvarno ne zna kud goni. Neka se uhvati mikrofona na bazenima i komentira vaterpolo. Nije ovo za njega.
  • Droljo
    29.2k
    još uvijek ima pravo da sam odlučiMarc

Ako mu je istekao ugovor, nema to pravo!
  • Ludovic IX
    12k
    zašto ima pravo sam odlučiti? Jel reprezentacija njegova prćija?
  • fakin
    5.3k
    Sad opet isti prilog :rofl:
  • C@ptain Koons
    440
    Kaj opet isti prilog?? Majke ti...
  • Facke
    8.4k
    Cemu taj hejt cele vreme?! Imeli sme pune lepih stvari , a iste tak sme se nazivcerali. Nek Dalic i Kustic sutra odluciju i dobre je. Ak oceju dalje imeti suradnje nek imaju ak ne dosel bu drugi covek. Nisam ni ja andel, dosta put sam i ja tu sral ali treba se male stati na loptu.

I da sad bude novi trener Bilic, Olic, Kovac, Terzic opet bute srali.
  • prefontaine
    9.8k
    Njega ne mogu slušati jer ga jednostavno ne razumijem, a ovdje na ovoj temi ima previše upisa da bih sve pohvatao.

Može li mi neki dobri kolega Zonaš reći jel ovaj ide ili ostaje? Hvala.
  • Krulek
    1.2k
    Sat vremena, čega ?
    Kažu populizam je loš, ipak Dalić ga je doktorirao. Kapa dolje za sve medalje, ali kako je Plenković nekad govorio: Stranka ( čitaj reprezentacija ) ne može biti talac jednog čovjeka. Za razliku od nekih Janica je zakon, na vrhuncu je otišla i bavi se svojim privatnim životom.
  • Droljo
    29.2k
    Cemu taj hejt cele vremeFacke

Ti si ovo napisao 300 puta u zadnjih mjesec dana...
  • Carmichael
    673
    schrodingerov dalic, ide i ostaje u isto vrijeme
  • hardek
    10.7k
    Može li mi neki dobri kolega Zonaš reći jel ovaj ide ili ostaje? Hvala.prefontaine

Ne zna nitko. LeBronov "The decision" je mala beba za ovo sto je Dalić danas isporučio
  • Facke
    8.4k

Nek sam i jos bum 300 put. Dok ti nebu na vuha zisle van.
  • KtcGoat
    6.6k
    Dok ti nebu na vuha zisle van.
    nowReplyOptions
    Facke

Hqhahahahahahahahahahaha
  • crophantom
    5.4k
    Ne zna nitko. LeBronov "The decision" je mala beba za ovo sto je Dalić danas isporučiohardek

Pa to bi bilo genijalno, Dalić, intervju vodi Stjelja za maksimalni cringe, sutra umjesto Americane u prime timeu na svim telkama. Gledanost jača od finala s Francuskom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.