• Jurki
    20.3k
    daj ti meni reci kojega smo mi zadnjeg igraca odskolovali kroz sistem?
    Nemamo sustav igre, treneri su nam gola kurcina od smisla za nogomet.
    Igramo smece od nogometa, ali bas doslovno smece.. i takvi teletabisi bi nam trebali odgajati igrace?
  • Zagi
    12.9k
    Ne znam kakve školovanje ima veze sa ovom temom.
    Beljo i Kule su većinom formirani igrači.

Da trener se potpuno izgubio, da svakom napadaču bi bilo bolje da nam je igra bolja.

Ne, Beljo nije kvaliteta igrača oko kojeg bi se sve trebalo vrtiti.

Bio je na temelju broja golova u Austriji u repki . Brzo je poslan doma i nikada više pozivan.
    To znači da je Modrić rekao ne. Isko ko onom Škotu kaj je zabio puno golova ali je drvo.
    Onaj kaj je igrao u Rijeci.

Modrić razumije tko zna igrati , a tko ne.To ti sve govori.
  • Jurki
    20.3k
    jebenu je igru Kova slozil za krilne napadace.sve frca od šansi i golova.
    Malmo, Vukovar, Rijeka, Celta.. topdzije nase su se nazabijale.
    Sve zahvaljujuci trenerskom magu
  • jedan u nizu
    16.1k
    Imam osjecaj da Kule ne moze odrediti gdje ce lopta pasti kada ide ubacaj.
    Jucerasnji bilo koji ubacaj, ili pokusaj ubacaja (ako cemo to tako nazvati) nije dosao do Kuleta, ne jer je bio toliko ocajan, nego jer Kule "bjezi" od lopte.

Kule stoji na recimo sredini, 5m od gola, ide ubacaj otprilike tamo negdje, lopta je u zraku, a Kule se bori i trči prema prvoj stativi. I tako nekoliko puta.
    Pa jebemu, jedina si spica, ak je lopta u zraku idi tamo gdje ce pasti lopta i probaj je docekati.

Jedino kada ovo sto on radi ima smisla, je kada imamo dva napadaca, pa onda on tom kretnjom otvara prostor iza sebe drugom napadacu i odvlaci obrambenog.
    Ali mi nememo nikoga, samo je on tamo.

To se desilo nekoliko puta jucer, meni je bilo smijesno za gledati.
    Snalazenje u prostoru i 'anticipacija' ocajno.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Njegov heatmap.. zalijepljen za centralni krug..
  • mali M
    8.9k
    bravo, sve si dobro izanalizirao! Ali to je vidiš meni samo dokaz da nemamo trenera (glavnog ili napadača) koji zna kako iskoristiti pojedince u određenoj taktici... Svi smo već zaključili da Kule kao solo napadač nije neko riješenje.. on se pokaže kad napadamo iz svih oružja i slično, ali kad on treba stajati sam gore i nešto išćeprkati, srednja žalost i gubitak i igrača i vremena i taktike...
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Modrić razumije tko zna igrati , a tko ne.To ti sve govori.Zagi

Aha, onda isto razumije da je Ivušić u top 3 hrvatska golmana? Razumije i da je Vlašić igračina koja je morala više od 50 puta nositi hrvatski dres zbog svojih velebnih nogometnih kvaliteta koje se toliko ističu naspram drugih hrvatskih veznjaka?

Koje gluposti majko mila...
  • Zagi
    12.9k
    Ivušić je u top 3 naših golmana godinama, ovaj drugi je tu prek veze.
    Nisam rekao da Modrić olučuje o baš svakoj odluci ikada.

Beljo je pozvan na dva okupljanja kao i Ćolak , odlučeno je da ih se više neće zvat.
    Da je zadovoljio, ostao bi u krugu.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Da je zadovoljio, ostao bi u krugu.Zagi

Otkad Mišić u primeu nije dobio poziv baš i ne vjerujem o tome da su u krugu samo oni koji su "zadovoljili". Uostalom sam si rekao
    ovaj drugi je tu prek vezeZagi

Tako da mi otpada ova teza s Beljom i reprezentacijom. Ali sad već idemo u offtopic.
  • Zagi
    12.9k
    Ako je jedan ili njih 3 prek veze , ne znači da su svi. Tak nikada ništa nebi napravili pa nebi ni mr 100k mogao prodavati mjesta.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Ni ne kažem da su svi naravno, samo kažem da već neko vrijeme često primjećujem nelogičnosti na tim popisima, ponajviše zapravo vezano za te marginalne igrače.
  • rioda
    11.2k
    To znači da je Modrić rekao ne. Isko ko onom Škotu kaj je zabio puno golova ali je drvo.
    Onaj kaj je igrao u Rijeci.

Modrić razumije tko zna igrati , a tko ne.To ti sve govori.
    Zagi

Modrić je rekao 'ne' za Belju, ali ne na temelju igračkih kvaliteta. Beljo nakon zadnjeg poziva u A reprezentaciju, godinu dana nije pozivan ni u mlađu reprezentaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet