Dzoni
Na koliko važnih utakmica su se Ljubičić i Villar "prešetavali" — Krulek
Zg123
Mudražija protiv ljudi koji su uzimali slobodne dane s posla da bi odigrali utakmicu s Dinamom nije mogao meda napraviti. — Dzoni
Mr Anderson
njurci10
Efes Pilsen
Crni86
Mr Anderson
Ja sam se nadao da moze bit super sub, ali vec u Rijeci u onim pocetnim kolima je pokazao da nije ta razina. — Efes Pilsen
Mr Anderson
Fatos Beqiraj
Crni86
Dzoni
Zg123
Opet promsena teza ja ne tvrdim da je on trebao biti u prvih 11, ali je cinjenica da on niti u rotaciji nije bio i da je imao najmanje minutaze od svih veznih. Bakrar i Zajc su vec ozbiljno participirali kao rotacija i dobivali barem pola sata po tekmi.Kako su onda Bakrar i Zajc dospjeli u prvih 11 na temelju te iste utakmice protiv Predavca? — Dzoni
Nije isto kad ti je konkurencija 6 igraca i 1 igrac. Dakle ponavljam covjek je dobio 1 pravu priliku, ako ti dajes sud na temelju 1 tekme onda nemamo o cem pricatiGoda nema nešto previše talenta pa se uberprofesionalizmom i pristupom izborio za mjesto u početku u prvih 11 — Dzoni
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.