• Fatos Beqiraj
    776
    Mudrog nije doveo Boban, vjerovatno da nije dosa Boban nasa momcad bi puno losije izgledala i bilo bi mjesta za Mudrog i Soldu, samo je iza njih doslo par ozbiljnih igraca kao Bennacer, Ljubicic, Villar,Zajc koliko god oni to pokazali ili ne. Da nije bio vec prije dogovoren nebi ga Boban ni doveo vjerovatno
  • Zagi
    14k
    Nama koji nismo obožavatelji Mudrog (barem meni) nije toliko problem ta kup utakmica (makar mu nije pomogla). Više je to dodatna otrovna strelica koju ekipa pošalje, u nedostatku drugih jer nije niti igrao.

Problem je kaj nismo bili za njegovo dovođenje.
    Meni on u Lokomotivi nije bio ništa posebno i nisam očekivao da će se tu probiti do ikakvog statusa.

Stanje u klubu je tada bilo takavo kakvo je. Ljudi koji su postavljeni kao "ljudi od znanja o nogometu"
    (Zajec i Marić) su se pokazali tako kao jesu. Nikako.
    Momčad je trebala sviježe krvi (a mislim da se i Mišić taman ozljedio) i dovedeni su Mudri i Belcar.
    Nisam bio niti za jednog od njih. (jel, Vrba je bolji od svih navedenih, znamo svi do sada moje mišljenje)

Meni su sve to sindromi "prijetvorbe". Vrlo brzo riješeni, došao je Zvone.
    Ajmo dalje u nove pobjede.

A sam Mudri nije ništa kriv i definitivno nije zaslužio ovakvo vrijeđanje.
  • DiddyGuela
    5.2k
    Kao navijacu uvijek ce mi biti vise zao kada odlaze Mudri ili Tolic nego kada odlaze Kanga ili Mae. Pa taman i da ih sve strpamo u istu ladicu promasenih transfera... domaci decki ce mi uvijek biti drazi.

Mogu se sloziti da Mudri od pocetka mozda i nije najpametnije odrađen transfer jer je ocito doveden kao igrac ljudi koji danas u klubu vise o nicemu ne odlucuju...ali ne mogu shvatiti one kojima je utakmica u kupu ili 15 minuta protiv Rijeke u drugom pol. potvrda da Mudri nije igrac za Dinamo. Ili kada ljudi prave problem i hejtaju igraca jer je PAZI OVO miljenik nekog dijela navijaca. Kazem, moguce da Mudri nije klasa za Dinamo ali opet sa druge strane on definitivno nije imao priliku pokazati koliko je dobar ili los. Ono malo sto je igrao, prije svega na pripremama, igrao je vrlo dobro. Zasto kasnije nije dobio konkretnu priliku je pitanje za trenera.

Mudri sretno dalje, siguran sam da ces naci okolinu koja ce uzivati u tvojim nogometnim kvalitetama.
  • Crni86
    18.8k
    Ajmo liviiii
  • Crusades
    20.8k
    Znači Bakraru koji je došao sa drugog kontinenta je bila dovoljna jedna utakmica da se nametne, a domaćem dečku nije bila dovoljna jel. Dajte najte.

Kako se Fran Topić nametnuo protiv jačeg protivnika, a bio je duže u frižideru nego Mudri?
  • Dinamo-SB
    931
    Kao navijacu uvijek ce mi biti vise zao kada odlaze Mudri ili Tolic nego kada odlaze Kanga ili Mae. Pa taman i da ih sve strpamo u istu ladicu promasenih transfera...DiddyGuela

I nije samo ovo bitno jer su domaci nego jer i financijski neusporedivo manje dođu u usporedbi s Kangom ili Mmaeom. Doduse na Tolicu smo i zaradili jer je doveden za 300k i prodan za 1m. Na Mudraziji se isto spominju ponude od 700k
    ,a doveden je za 500k. A i bitno je imati domaceg decka zbog atmosfere i navijača.
    U globalu ja ne vidim problem kada imas takve igrace kratkoročno i u rotaciji i smatram da su potrebni. Ove konstatacije "on nije za dinamo". Pa nije ni Bruno Goda elitni lijevi bek za repku,ali rotacijski lijevi bek za Dinamo je odličan. Nemam nikakav problem da rotacijski igrači budu istinski Dinamovci koji ne dođu suho zlato.
  • rioda
    12.6k
    Jedini problem s Mudražijom je termin njegovog dovođenja. Trebalo ga je dovesti na zimu i u onu beskrvnu ekipu bi sigurno unio dovoljno energije da osvojimo naslov. Potpisan je usred polusezone, došlo je do sto promjena kod nas u klubu, a zatim i ekipi i jednostavno je postao suvišan. Točnije, može biti jedino dio neke rubne rotacije što je bolje namijeniti nekom mladom talentu.
  • DiddyGuela
    5.2k

Jasno, zna se koliko smo kroz povijest zaradili na domacim deckima a koliko na strancima. Tolic, Mudri ili Goda kojeg si spomenuo su solidni igraci i sigurno imaju mjesta u rotaciji. Jbg, ne mogu svi stalno igrati jer na terenu mozes imati 10 igraca + golman ali volio bi gledati vise nasih u tom nekom krugu od 15-16 igraca recimo.

Mudri je jednostavno dosao u krivo vrijeme. Niti ga je dovela ova uprava niti je od pocetka u planu kod Kovacevica. Sve skupa je ispalo bas bzvz. Na kraju se nadam da cemo mi pokriti transfer sa nekom pristojnom odstetom a Mudri naci svoje mjesto negdje dalje, bas kao i Tolic svojevremeno. Samo eto, meni kao navijacu je zao gledati da domaci igraci izlaze kroz straznja vrata.
  • NitkoBitan
    34.3k
    Jasno, zna se koliko smo kroz povijest zaradili na domacim deckima a koliko na strancima.DiddyGuela

Kad su nam za skauting bili zaduzeni ljudi koji nisu vidjeli dalje od "regiona". Nogomet evoluira, vjerovao ili ne.
  • DiddyGuela
    5.2k

Jasno da evoluira samo sto mi nismo na tom nivou evolucije. Cak stovise vrlo smo nisko. Sto po platezoj moci sto po infrastrukturi i okruzenju u kojem igramo. Pa prema tome bolje biti kralj u dvoristu nego prosjak na ulici. Ako mislis da se mi po skautingu i privlacenju igraca iz vana mozemo natjecati sa stranim klubovima, pa cak ovima izvan liga 5, sretno s tim. Ja mislim da ne mozemo odnosno da smo miljama daleko da ih uopce sustignemo zbog nekih ocitih razloga koje sam naveo.
  • Ljubo
    310
    tu je nas najveći kamen spoticanja liga koju igramo, jer klubovi koji je čine su strava i uzas sto će tiče bilo kakvih rezultata, a time i ulaganja.
  • CastAway1986
    4.9k
    skauting je stavka u kojoj je Dinamo jos na niskim granama i tu svakako treba uloziti puno vise...
  • DiddyGuela
    5.2k

Liga, klubovi, infrastruktura, posjeta. Sve to igra ulogu. A sa druge strane ne vidim ni da smo mi posebno ozbiljni sa skautiranjem. Pa klub je zaposlio Šokotu i Džemu Mustedanagić kao skaute jos prosle zime. I onda bi mi na sve to trebali konkurirat nekom RBS,Portu,Ajaxu, stajaznam... yeah right.
  • Ljubo
    310
    da ali sve to vuče jedno za drugim. Kada bi klubovi imali vise ambicije od životarenja po hnlu i na grbači Dinama, imali bi bolje rezultate, sto bi podiglo interes i gledanost, a onda samim time i infrastrukturu.
  • Ljubo
    310
    dakako se slažem s tobom da je i skaut služba trenutno u banani, i ne može se mjeriti sa ciljevima koje kao klub imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.