• rioda
    11.6k
    Ima kontakt s njima, ali nema interesa. Valjda komentiraju kakvo je vrijeme vani :sweat:
  • Haza
    11.2k
    Vjerujem da su ovo samo Skegrine igre i igrice, a da Haza ima dobre info.Crni86

Moje su info iz Belupa na temu Adriano. Nije prirodno da zastupnik igrača javno navodi imena klubova koji se interesiraju za igrača. Isto tako to što nema ponude, ne znači da se ne kuha, ponuda kad dođe, to je već maltene gotova stvar. Ako je ljetos odbio Dinamo zbog plana razvoja, logično je da neće preći u Leverkusen ako oni formaliziraju interes, jer tamo ne bi igrao.
    Iako s više strana čujem da smo se mi pokrenuli po pitanju Jagušića, koliko znam nismo.
    Jedino provjereno što znam je da bi ga nama Belupo prodao "ispod cijene", pod uvjetom da mali bude htio kod nas i da bude projekt kluba jer su oni uvjereni da će mali eksplodirati kod nas. Igrač bi došao samo ako mu garantiramo plan razvoja, i to ne od strane trenera koji sutra može otići iz kluba, nego od strane Bobana. U svakom slučaju Belupo će inzistirati na velikom postotku.
    Jedina službena ponuda u Belupo je došla od strane Lokomotiv Moskve, 3 mil eura odštete, i 1 mil eura neto za igrača.
    Igrač želi u Dinamo, naravno ako mu se neke stvari garantiraju, ali ne znam od kud da je mali ikad inzistirao da pređe kod nas, to naravno nije točna info.
    Sve u svemu, kad bude nešto konkretno na temu Jagušić ću javiti na vrijeme, kao i ljetos.
  • Dinamosaur
    2.8k
    top :strong:

Imam info da ak bude naš-naš je. Ak ne- ne bude.
    Moglo bi bit da bude i ne bude, al ko zna, sve u svemu bumo vidli, kad bumo vidli kak bude onda bumo znali
  • prefontaine
    5.3k
    Moglo bi bit da bude i ne budeDinamosaur

Apsolutno se slažem s ovom konstatacijom, tko misli drugačije, jednostavno - laže!
  • Dinamosaur
    2.8k
    a jbga, tu su još u igri ovi i oni, tak da može biti simo i tamo, možda i okolo, ali ako nije ovdje onda je tamo. Logicno ko i na proljece
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.