• NitkoBitan
    30.8k
    Jagusic, Krivak... skupi sve pokemone koji zapravo nisu krila (a svi se pravimo da jesu) pa natrpaj vezu i opet placi da nemas pravo krilo. Nama treba tamnoputi crnac na krilu level McKenna i to je sva filozofija, ako necega vec imamo to je pregrst kvalitete u veznoj liniji.
  • ElDorado
    5.6k
    Krivak je igrač bez straha i kompleksa koji ide u duele. Brzo bi Lisicu istisnuo ako je u formi. Varela je ipak prije svega lijevo krilo
  • NVKOD
    7.2k
    Da li je Krivak pojačanje za Dinamo ili ne neznam , ali znam da ga sutra dovede Hajduk ovdje neki koji pričaju da je on slab igrač bi pričali kako je on ozbiljno pojačanje za Hajduk.Noel

Dobro se zna kako funkcionira njihov PR... evo nekoliko primjera kako bi predstavili naše (bivše) igrače:
    • Joaquin Sosa bio bi predstavljen kao bivšeg člana Liverpoola (ali onog argentinskog što bi zaboravili navesti) s izuzetno bogatim iskustvom igranja u Ligama petice (11 utakmica u dvije sezone, ali nema veze) te kao vrlo tehnički školovan stoper (ne zna štopati loptu)
    • Bohdan Mykhaylichenko bio bi predstavljen kao bek koji je dvaput asistirao protiv najtrofejnijeg kluba u povijesti Lige prvaka uz činjenicu da nema beka u HNL-u koji je nešto tako napravio (sklonost uzimanja mobitela u ruke dok je u boksericama bi se zanemarila)
    • Samy Mmaee bio bi predstavljen kao megapojačanje iz kluba osvajača Kupa velesajamskih gradova (preteče Europa lige) i dvostrukog osvajača Mitropakupa, reprezentativca Maroka (zadnji put pozvan u reprezentaciju prije 3 godine), agilnog i moćnog u skok igri (Feta Fetai bi ga dobio u skoku).
  • Orc123
    13.1k
    Krivak jedino ima smisla da ga se kupi i ostavi na posudbi jer decku trebaju minute nakon operacije kriznih...on vise ni nije klinac, ima potencijal ali nista sada ne viđeno...Jagusic je veci potencijal sigurno ali ni jedan ni drugi nisu krila i siguran sam da ako smo se odlucili da peofiliramo svakog igraca tamo di mu je i mjesto siguran sam da Boban ne vidi ni jednog ni drugog na krilu jer ni nisu krila!

Krilo DA, ali krilo koje ce biti kvalitetnije od svega sto imamo na krilu jer smo tu trenurno najtanji. Treba nam krilo, po mogucnosti ljevonogo koje ce raditi razliku na terenu ko nekad Soudani. To nam treba, a ne jos jedan klinac koji ce skupljati minute na kapaljku....
  • ElDorado
    5.6k
    ok ajd sad ti objasni kako Krivak nije krilo ako stalno u Loksi igra krilo. Ne kuzim
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Serginho iz Viborga i dalje dostupan
  • Goncalo Santos
    496
    ne znam jel na istoga mislimo, ali serginho je otisao u al wasl za 3.5 mil
  • MarK
    999
    Pitanje je jesmo li likvidni za dovesti kvalitetno krilo, možda ako prodamo Rpga za barem 3 milje. Rezervu Morisu siguran sam da može dobro odigrati, barem defenzivno, dobri stari pomalo zaboravljeni ktc.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    vratio bi se u europi, tamo prije svega nije on Sam ni htio
  • Goncalo Santos
    496
    Prije 20 dana je potpisao, sumnjam da ga se prije ljeta moze dovesti, a i odstetu bi trazili arapi.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Svakako na zalost nije realan ,sad trenutno i ako dodje neko ,bude to ili sa custom papirima ili pozajmnica
  • Crni86
    14.4k
    Cudna opet situacija s cordobom. Prema ig storijima je opet u kolumbiji….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.