• Mathiasovi Chageri
    6k
    Što se američkih sportova tiče padaju mi napamet samo dva slučaja ili možda tri iz ovih sportova koje pratim puno više, NFL i NBA. Što se MLB-a tiče, to ne pratim toliko revno, ali mislim da je tamo bio eventualno jedan slučaj.

Znam da je bio onaj slučaj Allana Houstona i Knicksa da su mislim dobili od osiguravajuće kuće cijelu plaću ili su mu neki mali postotak tipa 15% morali platiti. On je imao baš ono teške ozljede koljena.
    Znam i za Bradforda ako se ne varam iz San Francisco 49ersa koji je potrgao križne dvaput pa se ekipa naplatila od osiguranja.

Ali to su u Americi slučajevi gdje se franšiza naplati od osiguranja, ali plate igraču ugovor i to su u većini slučajeva mizerni iznosi, ni blizu cijelih ugovora.
  • nemapredaje
    5.8k

Čitam preko bare i mislim si nije valjda zalizani imao svoje prste u time :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.