• Keyser Soze
    15.6k
    Frigan strgao koljeno u prvom nastupu za Parmu.
  • skener
    5.8k
    dodatne pretrage otkrile su rupturu križnog ligamenta. Frigana sada čeka operacija i najmanje šest mjeseci pauze, što znači da ove godine sigurno neće igrati.
  • Paggini
    65.8k
    Tragedija, jebena tragedija
  • Kujtim Shalla
    6k
    Nemogu vjerovati, a jebote sumpor. Zao mi je malog , koja tragedija
  • DrRatoljub
    135
    E jebote, baš mi je žao. Mislim da je dečko baš napadač kakav nam fali zadnjih godina. Šteta što ga nismo doveli prije par godina.
  • Masto
    63
    Čudi me da na pretpozivu nije bio
    Šteta, brz oporavak bivši kolega
  • rokikaciga
    4.6k
    Picku materinu, ode sezona. Taman proljetni dio i pred pripreme da dode u top fizicku formu
  • Pacho
    4k
    Manje konkurencije Belji za poziv
  • rokikaciga
    4.6k
    Ovo je bas zlocesto. Ne zelim nikome da potrga krizne. Ja sam prolazio kroz tu agoniju, izgubio dvije jebene sezone zbog toga i otisao u penziju sa 18. Doslovno nikome to ne zelim. Pogotovo se nasladivat i salit se da ce Beljo sad prije u repstaciju
  • Pacho
    4k
    Ne zelim ni ja nikome osim igracima ajduka. Ali Boze moj, dogada se stalno pa nek Beljo iskoristi sansu koja mu se otvorila.
  • rokikaciga
    4.6k
    Ma ja to niti igracima Hajduka ne zelim. Doslovno nikome.

Povratak je neusporedivo tezi mentalno nego fizicki. Jer svaki dan moras 3-4 sata istezati nogu, moras pumpat misice svaki dan, raditi na eksplozivnosti, paziti da ti je noga stalno u ispravnom polozaju itd. Onaj jebeni roler mi je bio u rukama i pod nogom 18 mjeseci svaki Bozji dan. A koliko sam tek love potrosio(tj tata, hvala ti :heart: ) na privatne terapije, teretane i sve ostalo...odvratno odvratno iskustvo. Ja sam osobno bio na dvije operacije sto znaci dva puta sam "ucio" trcat, hodat..i onda ona mentalna barijera kad ne ides 100% u duele...FUJ

Evo sad me hladni znoj uhvatio kad se sjetim svega toga. Koliko puta sam dosao pred zid jer nema napretka 3-4 tjedna i dode mi da odustanem i kazem da necu vise loptu udarit u zivotu...ma stvarno nikome to ne zelim.

Isprike na rantu...
  • Paggini
    65.8k
    Ma ja to niti igracima Hajduka ne zelim. Doslovno nikomerokikaciga

Jeje ne zelim ni ja, a pogotovo ne zelim Livaji, Siguru, Pukstasu, Rakiticu, Livaji, Lucicu, vjerojatno uskoro necu htjet ni Rebiću...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.