• Kujtim Shalla
    6k
    Daj @FazeNtvoj dm vise , tema su transferi, izneses ak imas nesto konkretno ,ja Sam se zajebao priznajem pa te jednom prilikom i pitao u dm ,medjutim ništa konkretno nisi odgovorio
  • FazeN
    1.4k
    Zato jer nikad ne znaš tko čita ovo. A mediji su ovdje više kod vas nego kod svoje kuće.
    Napisao sam ti sad jel ti dovoljno konkretno? Neka imena nisu za javnost
  • Kujtim Shalla
    6k
    Vi koji pratite situaciju iz bliza, zg i okolica ,treninzi i to. Kakav je situacija sa Cordobom, da li je on spreman ? Da li trenira uopce? Zapelo je na onom ljecnockom, da li se zna sta je bilo po sredi ? Cudno mi Malo da kod svakog dobrice od covjeka n nije ni na karti
  • Kujtim Shalla
    6k
    pa svi znaju za deal.izmedju bare i barce ,odnosno bare i Bobana. To nije Tajna , potpisao za nas ,potpisao je ugovor sa nama do 2028 a Barca ga moze odkupit po.medjusobnom dogovoru za 2,5 milja ili 5 mislim da zavisi kad ga odkupe,zar nije tako nešto u pitanju?
  • Fatos Beqiraj
    27
    Daj napisi ako znas da se rijesi ta situacija sa Varelom vise, da znaju ljudi na cemu smo, jel to 5 miliona, ili prvootkup, ili bonusi za nastupe...
  • FazeN
    1.4k
    nek napiše Haza ako želi on je bolje upućen.
    Ja samo znam da je 5m sigurno to se djeli s postotnom koji smo dogovorili i onda plus bonusi koje su dogovorili za što i kako stvarno ne znam. Pretpostavljam minute, golovi, igre, asistencije.
  • Kujtim Shalla
    6k
    poštujem, i naravno da imaju stvari koje se ne iznose i javnost. Nema frke ,ali imaju i stvari koje su poznate ,.a znamo svi i mi i dnovinari da je nacin na koji smo došli do malog ajmo reci poseban, tako da je normalno da imaju i posebne stavke u ugovoru
    Meni je drago da takav talent ,kojem u ovim godinama smatram jesnakim ako ne i vecina od našeg najvecih ambasodara Olma. Kako ce se ovaj momak razviti vrijeme ce pokazati. U olmovom slucaju on je imao racionalne roditelje i zbog toga je tamo gdje jeste,vaspitanje i lucni odgoj je pola a ostalo je talent . On je to sve imao, a Varela ,mislim da je tu Bara koji kolo vodi . Nadam se radi nas samih a i radi malog da ce dobru odluku donjeti,marljivo raditi i ostati kod nas barem 2 godine
  • Fatos Beqiraj
    27
    Znaci Varela je Barcelonin?
    To me samo zanima na kraju kad dodje vrijeme prodaje jel se nas ista pita
  • Zagi
    11.3k
    Stvarno ne znam, pa ne želim pisati ako nije točno, kažem ti da je dogovor strogo tajan i tko god kaže da zna detalje sve, laže.FazeN
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    Branko Pavić u Dubravu na dvojnu registraciju
  • NKDZ86
    5.3k
    Kasniš miro i to pošteno
  • FazeN
    1.4k
    pa ne znam sve detalje. Znam samo cifru.
    Ostalo ništa ne znam oko bonusa i ostalog. Ima tu upucenijih ljudi od mene možda znaju
  • Droljo
    20.4k
    Prebacio sad na partizan - imt i zabije gol neki lik špica (broj 9) pa komentator veli kak ga ide. Pogledam tko je taj neki kostić iz budućnosti došao sad za 900k u partizan. U tri kola zabio 3 komada ko i beljo. Fizički je i sličan belji ali lik ima 18 godina jbte. Naši sa 18 izgledaju ko da imaju 13...
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    Kasniš miro i to poštenoNKDZ86

Isprike, ne pišem puno na forumu zadnje vrijeme niti citam. A danas je odradio prvi trening s Dubravom pa sam zato napisao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.