• scooniepenn
    5.4k
    Ako Topić ostaje onda mu treba dati minutažu ovu polusezonu pa vidjeti je li to to. Ja sam oko njega dosta skeptičan, ali neka me demantira kao što me ugodno iznenadio Lisica.
  • FazeN
    1.5k
    i bolje šta će u BiH uopće..lako za Topića treba se riješit Perića kojeg ćemo po zadnjem što sam čuo isplatit da ga se riješe više, jer ne želi centa ostavit
  • keppi
    434
    Zbilja nisam vjerovao da će Zvone i ekipa uspjeti baš toliko počistiti one koji su na neki način ipak postali nepoželjni.
    Još možda koja posudba ovih mlađih....i na kraju (ako nisam nekoga zaboravio) još jedino ostaje Dino Perić.
    Taj očito neda....
  • deda
    40.1k
    Ne možeš Periću zamjeriti. Dečko je dao Dinamu puno, nije imao sreće i vjerojatno mu je karijera gotova.
  • scooniepenn
    5.4k

Ono što mi nije jasno za Perića. Ako već ne želi oprostiti niti centa ne vidim zašto bi ga jednokratno isplaćivali ako nećemo dobiti nikakav "popust" na to. Neka fino Perić niže krugove dok mu ne istekne ugovor.
  • FazeN
    1.5k
    Ne zamjeram ništa on je s nogometom završio ovo mu je zadnji pravi prihod, on se okreće nekretninama..samo kažem jbg osjetiv sam na temu kad netko ne želi izaći u susret Dinamu, ali kao što kažeš, on je taj ugovor dobio i ima pravo..
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Ne vidim potrebu za velikim inatom prema igracu koji ima ugovor jos godinu dana. Ono, ionako nece bit s prvom ekipom. Nije Peric prolaznik bio da ga lopatama treba natjerivat.
  • keppi
    434
    Pa zar nije bolje Periću uzeti polovicu plaće i pokušati negdje...bilo je navodno govora o Rumunjskoj ... odigrati i možda si osigurati još jedan ugovor, nego li provesti godinu na tribini i dokraja propasti.
  • FazeN
    1.5k
    Stvarno ne znam frende što da ti kažem, oko njega kruži već 100 priča, dosta frustracija ima kad se on spomene jer su mislili da će to riješiti lakše, što god bude bude vidjet ćemo.
    Slažem se ja s tobom
  • FazeN
    1.5k
    Ma nema njemu od nogometa ništa on je prešao crtu kroničnog i sad je gotov nažalost.
    Ali ne mora se on brinuti za budućnost, zna sigurno ovdje ekipa da je već on u nekretninama, imat će love uvijek.
  • scooniepenn
    5.4k

Ne mislim da mu se treba inatiti. No, ako čovjek ne želi niti 10 posto ugovora se odreći da bi novac dobio jednokratno i da se pronađe nekakav kompromis zašto bi Dinamo tom istom igraču puni ugovor isplatio jednokratno. To financijski nema apsolutno nikakve logike. Što mi time dobivamo. Pritom mi je Perić drag, ali brate ako ti niti milimetra ne želiš odstupiti zašto bi Dinamo tebi davao lovu jednokratno.
  • keppi
    434
    Nije toliko važan niti novac.... koliko presedan...jer ako mu isplatiš sve uvijek će se neki budući igrači pri raskidu ugovora pozivati na njega.
    Biti će.... kako ste mogli Perića isplatiti?
  • scooniepenn
    5.4k

Ma sve jasno. Više mi je nevjerojatno da bi Dinamo pristajao na ovakav aranžman kad nam ništa ne donosi. To je kao da uzimam prostor u najam i da najmodavcu isplatim godišnji najam odjednom, a zauzvrat ne dobijem niti 5 posto nižu cijenu mjesečnog najma. Ništa drugo nego besplatno kreditiranje.
  • FazeN
    1.5k
    Ma da slažem se s tobom, kažem ti očekivalo se završit to odavno, nije jer eto igrač ne želi (pa je i njegov agent izvodio neke cirkuse Grgić, zato je malo i s Mišićem ovo potrajalo)..
    Kako god završit će to Boban i ekipa u Dinamovu korist siguran sam.
    Samo nek oni nađu za malog Mikića posudbu u Sloveniju što prije, jer za malog grizu klubovi opasno, i to ne samo posudbe već bi ga i kupili, a znamo da će ga Škegro uvalit pokušat što prije.
  • blue heart 72
    2.5k
    Mene zanima jedna stvar. Konkretno ova situacija sa Perićom ili bilo kojim igračem sa takvim zdravstvenim kartonom. Ne bi li takvi slučajevi gdje su igrači ozlijeđeni ili čak "sportski invalidi", to trebalo biti riješeno preko osiguranja? Po meni nije normalno da klub snosi cijeli dio plaće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.