• Odani Zgd
    711
    Ima kakvih novosti,sve utihnulo,zapelo negdje ili?....Bakreni,Zajc dolaze,ne dolaze ili je gotov prijelazni rok?
  • Nolifer
    12k
    Da i ne dodju, ja zadovoljan prijelaznim rokom. Pomaka ima, pokrpalo se kolko se moglo, a i ako dodje još netko bit će to dobro sve. :cheer: :strong:
  • Droljo
    19.1k
    Mi i pre dobro guramo koliko malo trošimo. Jbte benfica kupuje ivanovića za 20 mil da im bude druga špica. Znači za klupu. Mi, u međuvremenu, raspravljamo jel puno 1 mil za bakrara. A ta ista benfica nisam siguran da bi nas dobila na jednu utakmicu u Maksimiru baš svaki put...
    Mi smo avangarda u biti :snicker:
  • bazooka93
    25
    bockaj kao desno krilo je opasniji od spikica, topica i cordobe zajedno. Plus ima jeben prekid.
    Drugi par cipela je sto je propuh u odbrani kao lijevi bek i sto je opasan na cesti ali ja bih takvog spanera i becara imao u ekipi radi atmosfere.
  • Davieboy86
    772
    Prijelazni rok sluzbeno zavrsava za malo vise od mjesec dana . Kako ostalima tako i nama.
  • fakin
    1.1k
    ali ja bih takvog spanera i becara imao u ekipi radi atmosfere.bazooka93

Imali smo prosle godine i previse takvih igrača pa smo vidjeli rezultat na kraju sezone
  • bazooka93
    25
    bockaj nije dobio priliku pogotovo ne na desnom krilu a bilo je dosta utakmica gdje igras protiv bunkera
  • Facke
    6.4k
    Opce se ne treba poceti rasprava o Bockaju. Nit je imel kvalitetu za Dinamo kad je dosel , nit ju ima sad , nit ju bu ikad imel.
  • rioda
    9.3k

Slažem se, klasičan igrač koji je elitan u jednom segmentu, a ostalima daleko ispodprosječan
  • rokikaciga
    3.2k
    Dobio je Bockaj priliku. Nazalost glava je uvijek bila problem (disciplina, cuga, neprofesionalnost...kako kada koji dio). Jucer je izgledao kao da je sve dotjerao u red osim izdrzljivosti ali nakon preko godinu dana pauze + 3 ozljede dobro je i izrdrzao.

Tehnicki skoro pa savrsen igrac, takticki dobar i takav je mogao igrat prije 35 godina. Danas trebas bit i spreman kao robot i discipliniran van terena za najvise razine.

Steta, jos od kad je bio pionir se vidjelo da je igracina.
  • ElDorado
    4.9k
    Ne znam čemu ovo medisjko forsanje Špike kao beka. Odigrao je točno jedno poluvrijeme dobro na desnom beku. Ako se odreknemo RPGa na račun toga to meni nema smisla. Kad sjebe prvi puta nešto u obrani plakat će se.
  • scooniepenn
    5.2k
    Očigledno je da će dio medija taj besmisleni narativ gurati dok se Dinamo ne očituje što se kani s RPG-om odnosno potencijalno ne iskoristi klauzulu i produži mu ugovor. Ovo kad čitam Dinamo mu neće raditi probleme ako dobije zadovoljavajuću ponudu. Što je to zadovoljavajuća ponuda za jedno od najvećih pojačanja u zadnjih ohoho godina i gdje ti je "alternativa" dokazano neučinkovito krilo. To bi stvarno bio potez za notes, onda je bolje da smo kao alternativu zadržali Mohu, a Moha i RPG su jednostavno različite razine bekova. Zaista želim vjerovati da ovakav vrhunski prijelazni rok nećemo pokvariti ovakvim pišanjem samima sebi u cipelu.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Jbt pustit cemo RPG a Špika ostaje ,odbija ponude , covjek neunistiv. Sad mu se i nova pozicija daje , a decko koji je talent generacije na desnom beku ,Mikic niti na karti. Neka ide bilo gdje pa odigra sezonu na desnom beku ako mu se to igra. Dosta mi je veznih na bekovima , sad i krila . Neka igraju ljudinsvoje pozicije. Ako me racunam na tebe na prirodnoj ajd bok
  • Kumerle
    807
    Moje mišljenje je da će i Mikić biti priključen seniorima ako RPG ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.