• Zagi
    10.9k
    Nekak ne vjerujem da kolega cilja na to. Dalićeva poniznost je samo za kamere.
    Ima tu ziher nekaj konkretnije iza svega.
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Mislim da je baš to slučaj, koliko god zvučalo nevjerovatno. Gospodin ponizni je smatrao da je Mišić neizravno petljao u selekciju i prozvao njega savršenog, on smatra da se poziva radom i poniznošću, a ne prek omedija...ma kreten, iako je Mišić zaista nevino rekao da se nada i vjeruje da pripada u repku, kako i svaki sportaš treba misliti
  • Nogo
    8.5k
    Rijeka ima hrpu upita i ponuda za stopera Stjepana Radeljića (27), Niku Jankovića (23) i Tonija Fruka (24). Na utakmici protiv Ludogoreca bili su emisari Burnleyja, Verone, zagrebačkog Dinama, bila je tu i niska eminentnih nogometnih menadžera.
    /24 sata
  • Zagi
    10.9k
    Nadam se da je pisalo "plaćeni članak".
    Kupnjom McKenne Radeljić je zatvorena knjiga.
    To naravno neće zaustaviti Miškovića da koristi naše ime u svrhu pumpanja cijene.
  • Orc123
    12.7k
    Iz Rijeke bi uzeo jedino Petroviča sad....strasna radilica...
  • civortimod
    1
    Zasto Kristijan Bistrovic nikad nije bio spomenut kao kandidat za "sesticu". Koliko vidim bez kluba je.
  • Keyser Soze
    15k
    Raspitivao se Dinamo za Bistrovica nedavno, ali je ostalo samo na tome.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    i bolje da je ostalo na tome. Prije par mjeseci je bio dobra opcija, ali kada sad vidim Ljubičića, Villara, Mišića i Zajca na njegovoj poziciji, onda nema potrebe spominjati bilo kakve druge veznjake, a kamoli Bistrovića. U vezi smo dobro popunjeni, to više ne bi trebala biti tema.
  • civortimod
    1
    Istina, bio bi solidna opcija po meni s obzirom da smo bas trazili "sesticu", no s obzirom na popunjenost u vezi sada, nije potreban. Ocito mu Dinamo nije dovoljno visoka stepenica.
  • Droljo
    19.1k

Slabo ga se sjećam ali sad kad velite vraća mi se. On bi bio kao žaper nešto, nije buldog kao selahi recimo? Takva šestica?
  • civortimod
    1
    Da, makar Zaper iz Osijeka je po meni bolji od Bistrovica, no svejedno nebi bio losa opcija za pokrit u vezi
  • Sajla
    11.3k
    Slabo ga se sjećamDroljo

pamtim ga kao igrača koji nam je zabio jedini gol u skupini EL (Dinamo - CSKA 3:1), da ga nije bilo srušili bismo rekord i postali prvi koji su grupe završili s 6 clean sheetova.
  • Droljo
    19.1k

Nek si ga pljuga onda
    Ionako je bilo bitno da nam nikola ne zabije...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.