• Mr Anderson
    13k
    Gospodin ponizni je smatrao da je Mišić neizravno petljao u selekciju i prozvao njega savršenog, on smatra da se poziva radom i poniznošću, a ne prek omedija...Jos-Optimus

Trebao je valjda Miško uzeti krunicu i ponizno kleknuti pred Dalića.
    Ako on nije u ono vrijeme svojim radom i igrama zaslužio poziv, onda ne znam tko je.
  • Dudu 9
    774
    A di je zapelo sa Zajcom?
    Prije par dana se pisalo da je njegov transfer gotova stvar, kad je raskinuo uguvor sa Fenerom.
    I od tada ni glasa o njemu.
  • skener
    5.3k
    kad je raskinuo uguvor sa Fenerom.Dudu 9

Problem je što još nije
  • Jos-Optimus
    6.6k
    najtragičnije je da nitko od medija nikad nije potegao to pitanje...onako, bila je situacija kad je Broz otišao na Istok, imaš idealnu zamjenu za Luku kad Kova treba povući, a nitko ni zuc, ništa, nula. Jedna velika nepravda
  • Dudu 9
    774

Da, nešto sam pobrkao, sad vidim da još čeka raskid.
  • CastAway1986
    3.6k
    Bistrović je jednom prilikom negdje čak izjavio da navija za Dinamo..Kao šestica ima vise iskustva od Solde i bolji je al nije realno da dođe jer nije potreban kad su tu i dalje i Pavic i Soldo..
  • prefontaine
    3k
    6 clean sheetovaSajla

Sad u polusezoni HNL-a to ne možemo
  • FrodoJePurger
    400
    Kaj mislite o ovom Peri Bočkaju iz Varaždina za desno krilo? :joke:
  • rokikaciga
    3.2k
    Meni je zanimljiviji Mamut ako cemo iskreno
  • Orc123
    12.7k
    Ja ne mogu shvatiti da Lamine Ba nije zavrsio recimo u Osijeku ili Rijwci, pa cak i Hajduku....top stoper, brz, jak u duelu, solidan na loptu...odlicno....

I Mamut je zanimljiv.....
  • miro
    7k
    Mamut je sporiji i od Bočkaja
  • jp23
    3.2k
    Misliš Lamine Ba*

Demba Ba je onaj šta je igrao za Chelsea i Newcastle
  • Orc123
    12.7k
    heheh promijenio .....a smoto se, naravno....Lamine Ba....odlican za npr..Osijek, Rijeku, Hajduk....iako po igri Varazdin pokazuje najvise zrelosti u Europi, barem za sad.....
  • Davieboy86
    772
    Samo cu reci hvala Bogu da smo vratili Belcara.
  • Fan
    1.3k
    Šta ste vi u Mamutu vidjeli, ja pojma nemam.
    Čovjek spor u 3 pm nit ne skače na nijednu loptu, skroz zmotan igrač...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.