• Jay
    2.1k

Siroti Kova, taman pohvatao malo engleskog i sad mu ovaj dođe
  • Mislav24
    14

Isto ro za Zajca možeš reći. Ima 30 godina, a.jednu tekmu od prve igrao. Vratili ga u Fener, a oni ga daju bez odštete. Pavića sam tek tak spomenuo, više se referiram na općenito mlade igrače i to malo minuta što bi bilo za njih.
    Ne kužim jedino to što podrzavate sve dolaske bez grča na licu. A gdje si ti vidio Zajca kako igra pa da statistiku maknem sa strane?!?
  • Mislav24
    14

Samo to kažem. Počelo je s mladim domaćima, a došlo je do dovođenja stranaca na rezervnu poziciju čime neće biti minuta za jako mlade.
    Evo, Stojkovića sad prebacuju na desno krilo. Maknuti ga iz veze jer su doveli Vidovića koji nije igrao cijelu prošlu sezonu. Prebacili ga na lijevo krilo, no sad prebacuju Vidovića tamo i vide Luku na desnom krilu. Da li je to u redu? Zašto on ispada najmanje važan? 21 godina, najbolji igrač u zadnjem dijelu sezone i na pripremama.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Lijepo vidjet pojacanja, daj joooooš Bobane
  • NORTE
    17.5k
    Isto ro za Zajca možeš reći. Ima 30 godina, a.jednu tekmu od prve igrao. Vratili ga u Fener, a oni ga daju bez odštete. Pavića sam tek tak spomenuo, više se referiram na općenito mlade igrače i to malo minuta što bi bilo za njih.
    Ne kužim jedino to što podrzavate sve dolaske bez grča na licu. A gdje si ti vidio Zajca kako igra pa da statistiku maknem sa strane?!?
    Mislav24

Boban je odavno izjavio da će samo supertalenti biti brušeni.
    Pavić nije igrao ni kod drugih tenera do sada.
    Boli me q za Zajca, mislim da nam ne treba, a još manje jer je simpatizer Hajduka.
    Ako Boban misli da nam treba neka ga potpiše, a Pavić neka se na posudbi dokaže da zna i vrijedi, imao je i pripreme da se istakne.

Jedan je odradio transfer u Fener, a drugi se ne može izborit za minute kod xy trenera u dinamu.
  • Droljo
    18.6k
    Kolega moraš shvatiti da u nogometu nema besplatno. Ako netko nema ugovor dobije veću proviziju za potpis, veći ugovor i tako dalje i tako dalje.marcio amoroso

Stalno to potencirate a nije to baš tako. Ne ti samo nego dosta kolega.
    Za galešića smo dali 3.5 mil mišku bez da smo i počeli pregovarati o plaći. Ovaj da dobije 500k za potpis i milju po sezoni na 3 godine ispada ekvivalent samo onome što si dao rijeci...
  • Livi
    111
    Ne znam je li netko primijetio, al meni je top to da Boban nosi Dinamo sat koji se prodaje u fan shopu, nikakvi Rolexi i ostali luksuzi samo Dinamo
  • Crni86
    12.5k
    ovo nisam primjetio ali bi bilo fora i tu sliku stavit onda u web shop na stranicu od sata. Di ces boljeg manekena od naseg Zvone
  • mali M
    8k
    još mi samo Nowotnya stavite :Dfakin

Davno sam govorio da će Nowotny otvoriti vrata drugima.. to je valjda prvi transfer jakog reprezentativca u Dinamo.. krenu te gledati i ostali igrači drukčije kao klub. Nešto kao što i Olmo i Gvardiol reklamiraju mladima, to je odradio Jens za starije igrače...
  • don
    14.2k
    Otocki old school stoper nabija svaku opasnu loptu u pm i jos na tom istom otoku zaradi aplauz.Infinity

Ima finu lijevu nogu a razliku čini to što je tehnički potkovan. Ne libi se iznijeti loptu a što mi se čini da je plus kod trenera Kovačevića koji voli igrati po zemljiskener

i po priči Horkaša nije klasični 'otočki' old school stoper.
  • Droljo
    18.6k

I mamić je isplatio sve i jednoga stranca te nikad oko rastanka nije bilo problema. A vjerujem da je to jedna od prvih stvari oko kojih se raspituju uz grad, sigurnost itd. To se braći mora priznati.
  • Mali Zeus
    18.6k
    Siroti Kova, taman pohvatao malo engleskog i sad mu ovaj dođeJay

Sad sve razumijem, al sjećam se kad sam upoznato frenda polu-Škota (pokojna mama mu je iz Zagreba, išli skupa na dosta naših tekmi) nisam ga k razumio, al s vremenom sam i druženjem s njim sam postao ekspert za taj naglasak. :D
  • JakovK6
    223
    I mamić je isplatio sve i jednoga stranca te nikad oko rastanka nije bilo problema. A vjerujem da je to jedna od prvih stvari oko kojih se raspituju uz grad, sigurnost itd. To se braći mora priznati.Droljo

pogledaj podcast sa Sammirom kak nije bilo problema oko rastanka.. također priča s Eduardom. Ima još takvih slučajeva sigurno, samo igrači nisu imali priliku reći. Jedino kaj mogu priznati "braći" je da su oštetili klub, nikaj drugo.
  • NKDZ86
    4.6k
    Svaka čast Bobanu koji toliko radi za dinamo, daje se maksimalno i to sve ne zbog love, Zvone legendo, volimo te
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.