Isto ro za Zajca možeš reći. Ima 30 godina, a.jednu tekmu od prve igrao. Vratili ga u Fener, a oni ga daju bez odštete. Pavića sam tek tak spomenuo, više se referiram na općenito mlade igrače i to malo minuta što bi bilo za njih.
Ne kužim jedino to što podrzavate sve dolaske bez grča na licu. A gdje si ti vidio Zajca kako igra pa da statistiku maknem sa strane?!? — Mislav24
Kolega moraš shvatiti da u nogometu nema besplatno. Ako netko nema ugovor dobije veću proviziju za potpis, veći ugovor i tako dalje i tako dalje. — marcio amoroso
još mi samo Nowotnya stavite :D — fakin
Otocki old school stoper nabija svaku opasnu loptu u pm i jos na tom istom otoku zaradi aplauz. — Infinity
Ima finu lijevu nogu a razliku čini to što je tehnički potkovan. Ne libi se iznijeti loptu a što mi se čini da je plus kod trenera Kovačevića koji voli igrati po zemlji — skener
Siroti Kova, taman pohvatao malo engleskog i sad mu ovaj dođe — Jay
I mamić je isplatio sve i jednoga stranca te nikad oko rastanka nije bilo problema. A vjerujem da je to jedna od prvih stvari oko kojih se raspituju uz grad, sigurnost itd. To se braći mora priznati. — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.