• Keyser Soze
    14.2k
    Baš me zanima ide li na posudbu ili postaje backup RPG-u.
  • NitkoBitan
    27.5k
    Jadni mi ako se RPG ozljedi. Prije ce KTC zavrsit na desnom beku u tom slucaju nego Mikic.

Taj mali mora otic negdje na posudbu da se vidi ima li nesto od njega. Ne znam gdje je zapelo u tome da ode u Istru u zamjenu za Valincica.
  • ShanKu
    1.6k
    Naš trener bi sigurno htjel vidjet kaj ima u tom Mikiću tako specialnog na pripremama, pa bude odlučeno nakon priprema kamo i kuda s njim... ako valja, igrat će, ako ne.. posudba
  • Paggini
    54.8k
    "Pripreme Mikić" je top 3 desna beka na svijetu
  • Omake
    9.6k
    Ali stvarno, šta je Vidović provalio pa da je izvukao osmijeh iz Dabca?
  • hardek
    4.9k
    Hvala bogu pa je netko Mikiću kupio Operil prije nego je bilo kasno
  • Izet Hajrović
    5.6k

Dabac: "Čuj, gledamo onog nekog peruanskog Šveđanina koji je prošao Bayernovu školu isto kao i ti, jel ga znaš možda?"

Vidović: "Nismo igrali skupa, ali sam čuo da je dobar. Nego, Muller pokrenuo neku zafrkanciju oko njega. Kaže vic ovako: Prolazi policajac pokraj nekog grmlja u kojem nešto šušlja i pita 'Tko je unutra?'. Netko iz grmlja prozbori: 'Mateo Perez Vinlof', a policajac će na to: 'Izlazite sva trojica van!'."

Dabac: "A je ti dobra ova, hahahaha, ajde gledaj sad u kameru da nas uslikaju pa da mogu doma, dosta mi je već i ovog slikanja i Bobana i svega!"

Ekipa koja prati Izbornika, znate o čemu pričam. :smile:
  • Nolifer
    11.6k
    Piše imbex, da je Jakov Medić pred potpisom za Norwich
  • Paggini
    54.8k

Hahahahahahahahahahahahahahaha, saljem osobno izborniku da se objavi u ponedjeljak!!!!
  • skener
    3.7k
    Noa Mikić ima više potpisivanja novih ugovora s Dinamom nego seniorskih minuta na terenu

Ajmo sad pamet u glavu i primit se posla. Pokaži da zaslužuješ taj ugovor
  • Sajla
    9.6k
    Mikić, ali mnogi drugi koji misle da im nešto pripada i da su bogomdani, nek si pročitaju kaj je Štefulj neki dan izjavio za medije u vezi svog boravka u Dinamu: "Sada sam malo pametniji. Neke bih stvari radio drugačije, više bih radio na sebi. Ali sada je, naravno, prekasno. Žao mi je što nisam odigrao više utakmica i dao više klubu jer je on meni dao puno toga."
  • Dani Olmić
    1.7k
    Znaci nikaj od desnog beka …posto je mikic produzio

Po meni ok solucija
  • skener
    3.7k
    Po modnoj kombinaciji gospodina Dabca jasno je da je ugovor s Mikićem potpisan prije 3 dana kada i s Varelim i Vidovićem
  • Shkera
    253
    Ali stvarno, šta je Vidović provalio pa da je izvukao osmijeh iz Dabca?Omake

Možda se slučajno nasmijao od odsjaja Vidovićeve naušnice.
  • rioda
    8.8k

To je bilo jasno već i po objavi u službenom glasniku prije dan, dva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.