• Nolifer
    13.8k
    Piše imbex, da je Jakov Medić pred potpisom za Norwich
  • Paggini
    74.9k

Hahahahahahahahahahahahahahaha, saljem osobno izborniku da se objavi u ponedjeljak!!!!
  • skener
    7.1k
    Noa Mikić ima više potpisivanja novih ugovora s Dinamom nego seniorskih minuta na terenu

Ajmo sad pamet u glavu i primit se posla. Pokaži da zaslužuješ taj ugovor
  • Sajla
    17.4k
    Mikić, ali mnogi drugi koji misle da im nešto pripada i da su bogomdani, nek si pročitaju kaj je Štefulj neki dan izjavio za medije u vezi svog boravka u Dinamu: "Sada sam malo pametniji. Neke bih stvari radio drugačije, više bih radio na sebi. Ali sada je, naravno, prekasno. Žao mi je što nisam odigrao više utakmica i dao više klubu jer je on meni dao puno toga."
  • Dani Olmić
    2.1k
    Znaci nikaj od desnog beka …posto je mikic produzio

Po meni ok solucija
  • skener
    7.1k
    Po modnoj kombinaciji gospodina Dabca jasno je da je ugovor s Mikićem potpisan prije 3 dana kada i s Varelim i Vidovićem
  • Kumerle
    2.3k
    Ali stvarno, šta je Vidović provalio pa da je izvukao osmijeh iz Dabca?Omake

Možda se slučajno nasmijao od odsjaja Vidovićeve naušnice.
  • rioda
    13.4k

To je bilo jasno već i po objavi u službenom glasniku prije dan, dva
  • ElDorado
    9.8k
    Kanga izgleda prodan
  • skener
    7.1k
    Kanga izgleda prodanElDorado

Zvuči kao nemoguća misija
  • NitkoBitan
    35.2k
    Kanga izgleda prodanElDorado

Izvor? Jel tebi tako izgleda il je to cinjenicno stanje. Muti se voda sa ovakvim nedorecenim upisima.
  • ElDorado
    9.8k
    Info. Belgija. Napišem šta dobijem ne od nekih egzibicionista. Mozda bolje sutit.
  • Cif
    460
    hvala bogu sad još i kulenoviča
  • El Madrigal
    825

Totalno se slažem, ako za Hoxhu ne možemo vratiti sve uloženo, onda u pm. Znači milja i po za transfer plus u ovih godinu i po oko 800 000 eurića za plaću. Dakle 2,3 - 2,5 milijuna eura. Pa ako DP ovci i Boban ne mogu prodati naše igrače za realnu cijenu, onda u pm. Pa tugašija grca u dugovima, dobiju za Sigura 4 milje ponudu (koja je realna), a niti su igrali Europu niti ništa, a oni kao iz topa odbiju i kažu 10 milijuna. Nemojmo biti bedasti. Petkovic i Pjaca I Ademi su drugo, ali ako ne možemo igrače u najboljim godinama, reprezentativce, nakon vrlo dobre sezone u LP prodavati za 2-3 + milijuna, onda u tri lepe.
  • VolimDinamoOo
    258
    Znaci trenutno smo na jednom napadacu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.