• Chempers
    706

Šta bi tek bilo da su obrnute uloge, da je Kule crni Bjelokoscanin s 20 golova koji ostaje a potjeramo domaćeg Kangu čiji je najveći highlight epizoda s gaćicama. Baš me zanima koliko bi onda bilo onih koji propitkuju tu odluku.
  • Dadox
    424
    Danas bio u jednom društvu i upoznam lika kaj živi u Beču i igra tam amaterski.Veli za ovog našeg lijevog beka da je njemu ko Ibanez.Veli,ako vam je on bio dobar onda bute zadovoljni….
  • rokikaciga
    2.3k
    Samo da ne ode u Zvezdu nakon Dinama
  • marcio amoroso
    42.9k
    Danas bio u jednom društvu i upoznam lika kaj živi u Beču i igra tam amaterski.Veli za ovog našeg lijevog beka da je njemu ko Ibanez.Veli,ako vam je on bio dobar onda bute zadovoljni….Dadox

Ako taj iz Beča ne zna procijeniti, tko će znati.
  • El Madrigal
    480

Koliko ja znam, Belupo nije za dovođenje našeg perslektivnog dečeca, jer imaju svog desnog.beka, isto klinca koji je, nema dugo, postao U-21 reprezentativac. Filip Krušelj
  • Zagi
    10.3k
    Veli za ovog našeg lijevog beka da je njemu ko Ibanez.Dadox
    Bolje da ovo nisam pročitao....
    Nadam se da misli na energiju i probojnost uz lagani propuh u obrani.
    Meni je prva asocijacija na Lucha njegovi nebulozni udarci sa 40 metara. Izluđivao me.
  • Maximo
    794

Haha, lucho je više bio ko neki LM i to prosječni, jedino kaj je ovaj vinlof dosta mlad, pa ako je sad ko lucho, može se još razvit
  • Orc123
    12.1k
    Mene na Ibanezza vezu stvarno lijepa sjecanja......s tim da sam siguran da je Perez kompletniji bek....
  • Shkera
    254
    Kanga izgleda prodanElDorado

Sad kad je Kotrijk ko kak se pisalo da je to ona agencija :lol:
  • JakovK6
    133
    I ja znam dosta amaterskih igrača iz Beča i niti jedan nije previše stručan kaj se tiče nogometa. To je ko da pričaš s nekim iz 2.ŽNL o nogometu, ali ljepše je čuti da je amater iz Beča nego iz Babine Grede.
    Mali je s 19 godina proglašen najboljim lijevim bekom lige, koja je ruku na srce, dosta bolja nego naša. Tak da ne treba tražit dlaku u jajetu. Bude to dobro.
  • Dadox
    424
    Njegovo mišljenje je relevantno kao tvoje ili moje.Samo ga je on rekao meni,a ja prenio.Usput,on ga je gledao ove sezone i uživo par puta,a mi nismo…Tak da…Uhvatio si se krivog dijela mog upisa.
  • VolimDinamoOo
    21
    dakle Valincic, RPG, Mikic(s tim da ce ovaj sigurno na posdudbu), dakle, desna strana rjesena.. u nedjelju onaj svedjanin i tamo smo duplirani. Odlicno!
  • Keyser Soze
    14.2k
    Bezvezan članak o Valinčiću u SN, mogao bi doći i ne doći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.