• Mr Anderson
    12.1k
    Ne znam, logičnije mi je da Mmae i Kanga krenu s ostalima na pripreme pa da Kovačević iz prve ruke vidi jel mu trebaju nego da trčkaraju po maksimirskoj šumi. Pogotovo u situaciji gdje još nismo riješili stopera i napadača.
  • ElDorado
    4.3k
    Možda je samo u posjeti rodbini u Peruu
  • skener
    3.7k
    Zapravo najvažnija vijest koja se danas može očekivati je status Mišića i KTC-a
  • Nolifer
    11.6k
    Nismo dali 5+ milijuna eura za Galesica da nam bude ukras na klupi.NitkoBitan

Naravno, uz Erlića odnosno Medića bi bio još kvalitetniji i bolji.

(Ako se ti transferi ostvare)
  • Dinamovapriča
    380
    Erlic je medijska patka, od toga nema nista! Ne znam zasto se svaki dan spominje.? :angry:
  • NORTE
    16.6k
    Erlic je medijska patka, od toga nema nista! Ne znam zasto se svaki dan spominje.? :angry:Dinamovapriča

Zato jer ekipa trola (da ih ne uvrijedim) i sanja da će doć svatko ko se spomene negdje na internetu.
    Makar se on na godišnjem družio s Livajom.
  • Crni86
    11.7k
    i onda bu drvlje i kamenje jer sami svoja ocekivanja nisu postavili realnima.
  • dinon7
    1.9k
    Kažu sportske da Kanga nije došao na prvi dan priprema
  • NORTE
    16.6k
    onda bu drvlje i kamenje jer sami svoja ocekivanja nisu postavili realnima.Crni86

Dobro da se pokrenula tema oko ovoga jer to je zaista trolanje koje bi trebalo kažnjavati.

Preskupi tovar kojeg je neki nebitni twitter profil spomenuo, koji je sam izjavio da će u hnlu igrati samo za Hajdug, a godišnji provodi s Livajom.

Ali ne, svaku novu stranicu o njemu se ovdje piše.
    Znači to je čisto trolanje.
  • skener
    3.7k
    Na prvom treningu između ostalih nije bilo Wilfrieda Kange, pitanje je hoće li se i vratiti u Maksimir, više slobodnih dana dobio je i Gonzalo Villar, kao i Arbër Hoxha. Ali i Kevin Theophile-Catherine, no prema svim novim informacijama on će se vratiti i potpisati novi ugovor.
  • Ivdzo11
    7.2k
    Na meti Gorice je nekoliko imena, a u prvom planu su dva vratara pod ugovorom s Dinamom, koja bi potencijalno mogla doći na posudbu, ali i kao trajna rješenja. To su Ivan Filipović i Nikola Čavlina, kao mladi i vrlo perspektivni čuvari mreže, koji su se već dokazali u SHNL klubovima.
  • NitkoBitan
    27.4k
    Nitko nece Nevistica i Zagorca :rofl:
  • Jurki
    17.9k
    Kevin Theophile-Catherine, no prema svim novim informacijama on će se vratiti i potpisati novi ugovor.skener

Ovo sam cekal.. drago mi je da bu jos jednu sezonu odradil kod nas.
    Isto tak imamo hrpu mladih igraca i svima treba mentor da ih usmjeri na pravi profesionalizam i posteno odnosenje prema poslu.

Here we goooo
  • skener
    3.7k
    Gabriel Vidović je naglasio:

- Čuo sam se s Martinom Baturinom, ostavio mi je desetku, ponosan sam. Već poznajem ljude ovdje. S Vinlofom nisam igrao, dobar je. Pokazao sam dosta i kao lijevo krilo ovdje, tako da mogu igrati bilo koju poziciju.

Mateo Lisica (21) prošle sezone je bio jedan od najboljih krilnih igrača u HNL-u. Oduševio je u Istri pa ga je zapazio Dinamo koji ga je doveo za 1,3 milijuna eura.

Vaš bivši suigrač iz Istre Moris Valinčić uskoro bi mogao doći u Dinamo.

- Nadam se da će doći. On je odličan igrač i dobar dečko, nadam se da će se to ostvariti.
  • NitkoBitan
    27.4k
    S Vinlofom nisam igrao, dobar je.skener

Znaci Vinlof je prakticki gotova stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.