• BPAM
    140
    Di je MPV?
  • NitkoBitan
    27.4k
    ali šteta povezana u prvom redu s Kangama, Mmaeima itd je skandaloznanwankwo646

Jesi ovo pokupio iz neke facebook grupe il? Za Kangu cemo dobit vise novaca nego za sve senatore skupa. Ne znam kaj bi pametno rekao za Mmaeea, tko bi rekao da ce standardni igrac Ferencvarosa ovako proc kod nas. A tko zna i kaj se sve izdogadalo u svlacionicama, navodno se gospon Marokanac zakacio sa ovima koji su imali povlasteni status i koji su svi redom dobili pedalu.

Ja za Mmaeea i dalje mislim da je korektan stoper samo je problem kaj je doveden bez ikakvog plana i vizije i taj dio je na teret Maricu. Mmaee je spor, ali tehicki dobar, i trebalo ga se ciljano uparit sa brzim stoperom.

Razumin ja tvoju ironijunwankwo646

Nije ironija.
  • NKDZ86
    4.3k
    Boban zove, Dabac potpisuje, bit ćemo prvi dogodine!
  • Crni86
    11.6k
    miske ce biti predvodnik ove nove generacije, ali vjerujem da ce se on tu zadrzat jos max 2 godine - bit ce mu ove sezone vec pakleno u konkurenciji ljube i villara, ali mislim da cemo kroz ovu zdravu konkurenciju tek vidjeti najboljeg misica.

Ktc ce nadam se nakon karijere ostat u sustavu na nekoj poziciji koju sam odabere. A ja ljubicica vidim kao kapetana kada odu miske i ktc. Jednostavno prsti to iz njega kao i iz dilavera. A mislim da ce sve jako ugodno iznenaditi i Goda te Soldo.

Upravo takvu druzinu , koja je bila karakterno jaka, smo skupili i 2018. Vazno je i za mlade igrace da oko sebe imaju takve mudonje, fakine te da ih i u tome smislu odgajaju i razvijaju.
  • badjibadara
    5.5k
    Badara BadjiPaggini

Od* sa Badara Badjijem i ne trpaj ga u koš sa ostalim herojima :angry:
  • Paggini
    54.4k

On se isplatio kroz doprinos Zoni Dinamo!!!!!!
  • Nolifer
    11.6k
    Još malo i jubilarna 6000 stranica... :grin:
  • nwankwo646
    619
    sarkazam, pardon. Netko se u ime dinama obveza Mmaeu isplatiti 4 mil eura (plaće + bonus). Ne treba naknadna pamet moja, a ni to šta ti sad misliš o njemu da se vrlo jednostavno zaključi da on ne zaslužuje 4 mil eura, u nijednom svemiru. Sad se može dogoditi da ode nakon godinu dana s cca 2,5 mil u džepu.
  • Orc123
    12k
    Bilo je tu i gorih i to puno gorih igraca i od Mmaea, Kange, Mbukua i ostalih ... problem je sto mi nismo bili momcad, kolektiv, vec skup pojedinaca i onda se i takvi igraci ne uklope bez obzira sto nisu definitivno takvi panjevi kakvim se ih neki trude prikazati.
  • Goncalo Santos
    6
    Zna li se kakva je situacija s Badeljom, hoće li se umiroviti ili ima jos vatre u njemu za jednu sezonu. Iako su se dobro popunili u sredini, mislim da je potrebna u svlačionici osoba bogatog iskustva poput Badelja, senatori su na odlasku, a stručni stožer je također zelen, tu vidim Milana kao nekoga tko u teškim trenucima, kojih će sigurno biti, može smiriti igrače pogotovo ove mlade, Sammir ga je nedavno istaknuo na Inkubaturu kao vrhunskog suigrača i čovjeka.
  • CastAway1986
    3.1k
    Gledao sam ovog iz Kopenhagena par puta i djeluje mi bolji od MPV -a.
    Možda Dabac gleda klupsko prvenstvo I cilja nekog nepoznatog napadača
  • nwankwo646
    619
    Brajko, sve je to zbrojeno davno. Nepoštenje i nemoral iz tog doba ne mogu biti opravdanje niti se uopće trebaju isticati kao pandan mogućem nepoštenju i nemoralu M. Marića (uvjeren sam da je takav) u današnjem/prije Boban Dinamu. Figurativno, da sretnem Mamića i Marića pljunuo bih na obojicu.
  • Paggini
    54.4k

Ne pricam ovdje o nepostenju i nemoralu, to je potpuno druga tema, pricamo ovdje o promasenim, visemilijunskim transferima.

Time ne opravdavam Marica i njegovo jebavanje, ali ekipa se ponasa kao da nismo promasivali nikada u povijesti i da nas nije kostalo i sad se svi trudimo naci sto gore epitete za Mmaeea i Kangu kao da se to nikad nije dogodilo.
  • CastAway1986
    3.1k
    ja se slažem da se možda pojedine igrače i previše pljuje ali da smo kojim slučajem uzeli titulu onda to vjerujem nebi bilo tako , niti bi npr . Kangina 3 gola bila toliki problem..S obzirom da je sezona završila kako je završila ne čudi me da su Zvoni prvi na udaru oni koji imaju najveća primanja (Petko, Pjaca , Ademi..) ili otpisani oni skupo plaćeni a da nisu dali neki veći doprinos (Mmaee,Cordoba , Kanga)
  • fakin
    890
    18.6., početak priprema.

Igrači koji su otišli iz Dinama

Bruno Petković
    Arijan Ademi
    Stefan Ristovski
    Marko Pjaca
    Petar Sučić
    Martin Baturina
    Marko Rog
    Bartol Franjić
    Sadegh Moharrami
    Nathanael Mbuku
    Leon Belcar
    Jan Oliveras
    Maxime Bernauer
    Daniel Štefulj

Igrači na koje se više ne računa

Wilfried Kanga
    Samy Mmaee
    Juan Cordoba
    Petar Bočkaj
    Danijel Zagorac
    Dino Perić
    Arber Hoxha (pred transferom)

Igrači koji su se vratili s posudbi

Fran Topić (priključuje se prvoj momčadi)
    Moreno Živković (priključuje se prvoj momčadi)
    Dario Špikić (status upitan, Aris ga želi zadržati)
    Marko Bulat (status upitan)
    Luka Vrbančić (traži mu se novi klub)
    Ivan Filipović (traži mu se novi klub)

Igrači koji su došli

Dejan Ljubičić
    Marko Soldo
    Robert Mudražija
    Mateo Lisica
    Bruno Goda
    Matteo Vinlof (nije još predstavljen)
    Gabriel Vidović
    Gonzalo Villar

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.