• The Undertaker
    8.2k
    Ako nije zdrav onda neće otići nigdje. A otići će na bolje uvjete nego što ih ima ovdje.
    Ono što me posebno iritira je topnička priprema u "prijateljskim" medijima gdje se iz neimenovanih izvora otkriva kako naši igrači nisu fer jer neće izaći klubu u susret te se huška navijače protiv njih. Sramotno.
  • Droljo
    17.1k

Jesi pratio prošlu sezonu?
  • Davieboy86
    553
    A tamo nismo izgubili 9:2 od Bayerna i prosli smo u daljni krug natjecanja? Mi proslogodinsnju LP tretiramo kao sportski upjeh (ne pricaj mi o zaradi jer je i Slovan sa gol razlikom 2:890 uzeo lijepu lovu)?
  • NB86
    16.9k

A koji su to nama prijateljski mediji, ja jedino sto sam vidio je huškanje na zvonu i klub kako se usuđuju rjesit pjace i petka, i to instant izađe u medijima nakon raskida i njihov menadzer potvrđuje to po medijima, pa nisu sigurno ni u klubu glupi i prenjela se NAKON toga prica o nuđenju novih ugovora poslije ove sezone da budu 3 godine u dinamu da zvone zna jel moze racunat na njih, trenutni ugovori im se nebi dirali (pjaci bi se dirala klauzula o produzenju). Jedino tko je tu ispao nefer i odma krenuo s medijskom paljbom je tarzan i ekipa
  • Paggini
    54k
    Ono što me posebno iritira je topnička priprema u prijateljskim medijima gdje se iz neimenovanih izvora otkriva kako naši igrači nisu fer jer neće izaći klubu u susret te se huška navijače protiv njih. Sramotno.The Undertaker

Pa ja sam dobio čak drugačiji dojam, da je bilo više naslonjeno na Bobana, sa bojanjem narativa kako on čisti, tjera, raskida, ovo ono - gdje je narativ između redaka da je to vikanje, galama, tjeranje.

Mislim, kad se i sam Baturina morao javljati da kaze da ovo sto pisu nema veze s vezom, a istina je da se normalno pricalo i izaslo u susret svima koji su bili tu godinama, što je ok.

Jasno, vec su spremna dva narativa za medije u rujnu, ovisno o uspješnosti Dinama na početku sezone - Boban je vizionar koji je potjerao staru kramu koja je odgovorna za sramotu ili Boban je šarlatan koji je potjerao jedino što je valjalo u Dinamu.

A istina nije nijedna od tih
  • The Undertaker
    8.2k
    Otkud ti znaš o čemu se pregovaralo i o čemu su razgovarali Boban i Petković (ili Boban i Pjaca)?
  • Droljo
    17.1k

Pa jel se isplati opet riskirati sa petkom i ovu sezonu? Za te novce?
  • crophantom
    815
    Rajska djevo, kraljice Hrvata... ako i sutra otvorim Zonu i vidim opet Petkovic/Pjaca temu dozivjet cu pomracenje uma.
  • The Undertaker
    8.2k
    Ako je zdrav (a očito jest ako ima drugi transfer) onda se isplati. Jebe me se za novce, on će svoje novce isplatiti (već jest).
    Opet ponavljam, nije ključno pitanje pojedinog igrača već sportske politike u kojoj se rješavaš 5-6 provjerenih, klasnih igrača u jednoj polusezoni.
  • nemapredaje
    5.4k

Rijetko tko je nakon izvlačenja očekivao da ćemo uzeti 8-9 bodova, a kamoli 11, tak da je meni to uspjeh.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Ako je ozljeda pubične kosti problem (od koje se oporavio valjda, trebaju mu samo pripreme da se vrati u formu), potencijalni rizik od ponavljanja iste, zašto se onda dovodi Godu s identičnom poviješću ozljeda? Imao je i Goda problema s pubičnom kosti, a i ramenom kao Petković. Naravno, nisu Goda i Petković ista razina, niti igrački niti platežno, ali valjda bi trebalo biti u interesu da i zamjena za lijevog beka bude na raspolaganju. Nitko nije plaćen da bude ozlijeđen, niti prvotimac, niti zamjena, bez obzira kolika plaća to bila.
  • NB86
    16.9k

Znam iz medija, ne iz "prijateljskih medija", i prvotan narativ o smanjenu placa je u istim tim medijima onda objasnjen kao ne smanjivanje nego da je boban trazio brunu da odma potpise novi ugovor na dodatne dvije godine (u kojem ne bi zarađivao iste pare ko u ovom kojem mu istice 1.7.26.), dakle upravo suprotno od tvoje price nije klub taj koji je pustao pricu o sramotnom smanjenju place nego mediji (eventualno zainteresirani menadzer koji radi pritisak na klub) da bi kasnije izasao "klupski narativ" o bobanovim zahtjevima
  • Dadox
    407
    kaj bi huškali, pa svi znamo da vole klub do zadnjeg centa.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    u kojoj se rješavaš 5-6 provjerenih, klasnih igrača u jednoj polusezoni.The Undertaker

Dolaze mladji,brzi,motiviraniji,gladniji igraci…
    Na staroj slavi se ne zivi,sve su ovo BILI klasni igraci i u svom primeu prije 3-4 sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.