• Izet Hajrović
    5.5k
    Vidović se oprostio od Bayerna.
  • Ludovic IX
    8.8k
    @The Undertaker ne moraju iduće sezone biti bolji od svojih prethodnika u prime-u..moraju samo bit bolji od njih u prošloj sezoni a to ipak nije toliko nedohvatljivo
  • Dani Olmić
    1.6k
    Vjerovatno ide danas objava Vidovica
  • Keyser Soze
    14k
    Vidović je danas obavio liječnički kod nas.
  • El Madrigal
    461

I ja sam se nasmijao. Lik ga sere i to je to
  • Tvrdica McTvrdi
    492
    1. Sučić je prodan na zimu kada je bilo još u igri da idemo direkt u LP, dakle ne govorimo o nekoj viziji punjenja proračuna nego autizmu. 2. Pa prodali bi iduće. Jesmo igrali sad LP, prodali Baturinu, porasli ostali prihodi itd, što i da 2025. knjižimo s par milja minusa? Ne kažem da je to dobra politika inače i uvijek je bolje biti u zelenom, ali jbt pa ako ovi dole mogu 15 godina zaredom tako valjda bi i mi jednu preživjeli s crvenom bilancom.
  • Jos-Optimus
    6k
    ja bih rekao da smo 2 godine isli glavom kroz zid i sada konacno prestaje ta praksa. Ademi i Rile ne mogu više, Pjaca nije na razini najboljeg igrača da bismo ga toliko plaćali, a Petko...Petko želi biti u klubu pod svojim uvjetima, a tako više ne ide. I zaista se jako veselim novoj sezoni, pa tko će znati što radi, ako ne Zvone
  • Dadox
    407
    Šteta samo što Sučića nije Zvone prodavao.
  • The Undertaker
    8.2k
    Vidiš, ja mislim da mi nećemo naći bolje igrače od sadašnjeg (zdravog) Petkovića, Pjace čak i KTCa. I ne vidim razloga da smo ih se riješili u istoj sezoni kad smo ostali bez Sučića i Baturine (by the way, olako se prelazi preko prodaje ta dva igrača). I da su ta trojica i u sadašnjem stanju prevaga i u HNLu i u EL. Petko je to dokazao lani u derbijima odluke a Pjaca ove godine protiv Milana, Qarabaga, Rijeke itd...
    Ako se ne varam, novi Dinamo više nema nijednog A reprezentativca. To dovoljno govori o kvaliteti, barem za sada.
    Boban radi revoluciju a raditi revoluciju u klubu koji je uspješan je, po meni, nepotrebna kocka.
  • Davieboy86
    553
    Po kojoj to stavci je proslogodisnji Dinamo bio uspjesan ? Jel ti nas stvarno malo zaj....as?Ono bas namjerno ili si prirodno tako ..... nelogican?
  • DiddyGuela
    3.6k

Vrijeme ce pokazati sto i kako radi Zvone. Ja mu zelim svu srecu i neka udari temelje novog i mocnog Dinama.

Necu trcati sa zaključcima, samo cu reci da me konacno veseli jasan smjer u kojem idemo. Kamo ce nas to dovesti... ne znam, nadam se najboljem.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Sučić je prodan na zimu kada je bilo još u igri da idemo direkt u LP, dakle ne govorimo o nekoj viziji punjenja proračuna nego autizmu.Tvrdica McTvrdi

Skoro isto nam dođe je li prodan na zimu ili ovo ljeto, ionako nam je bio dostupan do kraja sezone.

Pa prodali bi iduće. Jesmo igrali sad LP, prodali Baturinu, porasli ostali prihodi itd, što i da 2025. knjižimo s par milja minusa? Ne kažem da je to dobra politika inače i uvijek je bolje biti u zelenom, ali jbt pa ako ovi dole mogu 15 godina zaredom tako valjda bi i mi jednu preživjeli s crvenom bilancom.Tvrdica McTvrdi

S tim se slažem, ali vidiš da ljudi na vlasti očito ne razmišljaju tako ako idemo u drastično ograničavanje plaće da bi bili solventni.

Ako se ne varam, novi Dinamo više nema nijednog A reprezentativca.The Undertaker

Imamo Hoxhu!
  • Jos-Optimus
    6k
    naravno, samo se možemo nadati
  • Droljo
    17.1k
    Vidiš, ja mislim da mi nećemo naći bolje igrače od sadašnjeg (zdravog) PetkovićaThe Undertaker

Pa jel ga imaš zdravog i motiviranog? Za tu plaću? Pričao si sa Brunom i rekao ti je da je 100% zdrav i motiviran?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.