• Jurki
    17.7k
    velis senatori su bili predvodnici svega.
    Bas kak je vec netko napisal nek onda preuzmu odgovornost i nadoknade klubu enormnu financijsku štetu, smijenjena 4 trenera, mogucnost za zaradu od 40 milijuna eura.
    I ako su ti Senatori toliko benefita donesli kak onda da su iza Menala i Jankovica?
    Minimalan cilj kluba je osvajanje naslova prvaka.. i umjesto da promijenimo jos 5 trenera.. vrijeme je da oni odlete.
    Nitko nije veci od kluba, ni taj Petko ni Ademi ni Rile.. pa bome ni Boban..
    Petko, Ademi i Rile su isporucili svoj rezultat k.. a o Bobanovim rezultatima bumo sudili nakon polusezone/sezone.
    Ja ne shvacam naricanje za igracima.. bili su im ponuđeni cisto ok uvjeti.. doticni to nisu prihvatili i svako ide svojim putem dalje.
    A kaj bi im se trebali klanjati zato jer su Senatori? Koliko jos trenera i milijuna eura moramo potrositi da se doticna gospoda udostoje trenirati i igrati kak spada?
    Ademi nemre trcati vise od 20 minuta.. Petko je na bolovanju, Pjaca nije prihvatil da mu se izbrise automatska obnova ugovora nakon 1 pazi JEDNE utakmice u novoj sezoni.
    I zar nam treba da imamo 2 igraca na takvoj placi koju btw nisu zasluzili svojim igrama u minuloj sezoni?
  • KristijanHR
    108
    kakvo ime, takvi i komentari...
  • K3p
    291

Daj odjebi više ... iz aviona se vidi da imaš putra na glavi i osobnog interesa u cijeloj ovoj priči. Samo je pitanje kakvog.
  • JMastermind
    749
    ne zna tuđu, tako je. Zato je morao osmisliti svoju da se zna snaći.

Vodi se dobrom starom američkom ratnom doktrinom - "protivnik ne može znati što radimo ako ni mi sami ne znamo što radimo".
  • Str1nger Bell
    2.2k
    Petko i Ademi su bili najveća podrška mladima,najviše pricali,radili atmosferu u momčadi i najviše se podredili da se osvajaju prvenstva. To sto ih Boban ne voli,ne voli ih iz razloga jer ljudi imaju svoj stav i zna da neće moći uz njih u svlačionici raditi sto ga je volja,pa he istu počistio.sarenicvjetic

Problemi koji će Ostat iza njega bit će nerijesivi jedno duže vrijeme.
    Volio bi da se ovaj Boban nikad nije desio.
    sarenicvjetic

Mislim da tebe najviše boli pomisao da više nema besplatnih kobasica i ulaznica za kunu.
  • Dr Hofmann
    3k
    Genijalno, ali kad misliš da si sve pročitao, uvijek postoji nešto novo...Jadni senatori i legende Dinama, ja bi im dao ugovor na još pet godina i apsolutnu kontrolu nad svlačionicom, ali bez krajnje odgovornosti. Uvijek netko drugi mora biti kriv, oni su nepogrešivi...Taj zli Boban, otkud mu pravo

Jebem te živote, dokle više
  • mali M
    7.7k
    Nakraju je zaključak da je Boban bolestan egomanijak i da sve sto se protivi njegovom mišljenju ne valja.sarenicvjetic

zašto pišeš općenito kada je ovo samo tvoj zaključak. Moj nije.. niti većine foruma.. lijepo se ogradi i stavi na sve takve izjave "moj" i to je to. sa ovime "Volio bi da se ovaj Boban nikad nije desio." si rekao sve..

da su upravo ti Senatori bili predvodnici i vodili svesarenicvjetic
    Petko i Ademi su bili najveća podrška mladima,najviše pricali,radili atmosferu u momčadi i najviše se podredili da se osvajaju prvenstva.sarenicvjetic

da? zašto im je onda bilo teško preuzet odgovornost i za rezultate? tu više nisu predvodnici i podrška mladima? tu više se ne podređuju da se osvajaju prvenstva? tu je ipak bitnije kolko kapa u đep nego koliko se trenira, koliko se sportski živi i misli samo na sebe? taj dio preskačemo?

evo ja ti iz prve ruke kažem da je Petko živio od kafića do kafića, doma su mu se dopeljali cijeli štekovi đekija i kole na bezvezne dane, na treningu je lagano đogirao i nije se uopće držao savjeta liječnika..
    Jel taj Petko na taj način radio atmosferu i podredio se rezultatu? jel to mentorstvo koje mladi igrači mogu naučiti od njega? Fakat me više živcirate sa time kao da odbacujemo prime Ronalda i Batistutu. Trenutna zamjena za Petkovića ima vrlo niske standarde, bolji od njega mora zabiti 7 golova i odigrati 30% utakmica u sezoni. Tu je već odigrao bolje od Brune. Prestanite živjeti u prošlosti ko tovari, hvala im na svemu ali tu su baš trebali pokazati i Pjaca i Bruno da im je više stalo do Dinama kako vi tvrdite, a oni su odabrali neodgovornost.. Daj više budite malo realni!
  • E46
    1.4k
    nemas ti pojma, ti senatori nisu u stanju predvodit svoj stambenu zgradu, vidili smo ih na dijelu prosle sezone. A reci da je boban bolesni egomanijak zbog tih par krava muzara je tvoja sramota.
  • Dzgšb
    1.6k
    Volio bi da se ovaj Boban nikad nije desio.sarenicvjetic

Ja bi za ovo ban dijelio i to trajni da sam moderator. Reći za jednog Zvonu ovo može samo neki tatićevac.

Zvone nije čovjek bez mana , al je jedan od najveći u našoj povijesti kluba kao igrač i da je se desio bar prije 15 godina siguran sam da bi i općenito bio najveći, ali nismo se mogli rjesit najvećeg zla,ali bolje ikad da je došao nego nikad definitivno.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Petko i Ademi su bili najveća podrška mladima,najviše pricali,radili atmosferu u momčadi i najviše se podredili da se osvajaju prvenstva.sarenicvjetic

IMG-7501.jpg

Svi su krivi samo je Ademi zaslužan.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Petko i Ademi su bili najveća podrška mladima,najviše pricali,radili atmosferu u momčadi i najviše se podredili da se osvajaju prvenstvasarenicvjetic

Lupetaš gluposti.
    Čuj, radili atmosferu u momčadi... pa nisu oni u klubu zaposleni da bi radili kao animatori za djecu, nismo na rođendanima. Nisu oni klauni koji za fuš ili honorar dobiju 50-100€ da bi pravili dobru atmosferu. Prvi je najplaćenija osoba u klubu, a drugi je među top 3 najplaćenijih. Ima da za tu lovu glatko pobijede Goricu, Istru, Lokomotivu, Slaven Belupo, a ne da nas isti ponižavaju s 3, 4 komada u našoj mreži. Prvi je u upitnom fizičkom stanju, a kada igra, onda je nekad nonšalancija, nekad trud, a nekad nešto između toga. Drugi uđe u igru i traži izmjenu nakon 10 minuta, u godinama je i njegovo vrijeme je prošlo.
    Sada ispada da se sve naglo događa, a isključivo je tome razlog jer se prije nije reagiralo kako se trebalo reagirati.
    Samo naprijed s pročišćivanjem svlačionice. Čekamo još dosta igrača da budu bivši, a isto tako se nadamo i dobrim igračima - pojačanjima, u svakom smislu te riječi.
  • Purgeri
    1k
    Nikog nije briga šta bi ti volio
  • Orc123
    11.9k
    Vi kao da vec prije niste upoznali sarenog cvjetica...
  • Žan
    576
    ti si decko za maru stvoren.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Ma ovo je smiješno i komentirati, razumio bih drame da su samo otpisani bez milosti, iako bih i to podržao. Ali, ponuđeni su im izvrsni uvjeti i logični preduvjeti za nastavak suradnje. Zvone želi jasnu hijerarhiju, zapovjedni lanac i potpunu posvećenost poslu za koji su plaćeni. Bruno će ostati upisan u povijest kluba, ali za ovaj odlazak je apsolutno i jedino on kriv i smiješna su drugačija tumačenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.