• Izet Hajrović
    5.3k
    Tu i tamo pogledam utakmice njihove lige i taj igrač nit smrdi nit miriše..CastAway1986

Samovojska, sad si se otkrio.
  • Dinamovapriča
    278
    Pa meni je zanimljiv, nema puno godina i jos moze napredovat. 16 utakmica 7 golova, ugovor mu istice za 6 mjeseci. Dosta solidno da bude 2-3 opcija. Dolazilo je dosta igraca s uzas statiskom i brojkama, pa su se pokazali.
  • Crni86
    11.3k
    Kad slavenasi ovako otvoreno pricaju o transferu Jagusica i to otvoreno govore u koji klub, nekako mi se cini da je to skoro pa gotova stvar.
  • Omake
    9.2k
    jer i na oči i kroz statistiku djeluje kao arhetip modernog napadača koji svi traže. Uz to vjerojatno su ga gledali kao rotacijsku opciju koja će se za godinu dvi razviti u prvog napadača. Mislim da ima 22 godine. Kladio bih se da je on bio Dabčev pick zimus, a da je Marić odlučio da je Kanga taj.
  • CastAway1986
    3k
    3 gola je zabio u kupu protiv nizeligasa a samo 4 u prvenstvu ..To što je mlad jedino mu ide u prilog ali bi ipak volio napadača s brojkama ! Nema neku konstantu, jednu utakmicu je top pa ga 3 nigdje...Prihvatio bi recimo da ga dovedemo kao rotaciju ...Mislim da bi Kanga zabio 15 + u Japanu bez problema...
    ma imaju na YouTube snimke utakmica tamošnje lige pa se lako može vidjeti i ovaj igrac
    tu se slažem, kao rotacija bi dobro došao samo ja bi recimo kao prvu špicu drugačijeg igrača kao onaj Kevin Carlos
  • Dinamovapriča
    278
    Tesko ces nac napadaca koji ce bit doveden da bude 2-3 opcija a da ima dobre brojke i da dolazi iz dobre lige.
  • ElDorado
    4.2k
    Poslušah Olivarija pa mislim da nije na odmet napomenuti ono bitno: Boban nije trazio smanjenje postojećih ugovora koji ce se postivati, vec buducih, a od Pjace samo da mu se postojeci ugovor sljedece ljeto ne produzuje automatski pod istim uvjetima. Dakle potpuno razumno a igraci su sami odlucili.
  • Laugreano
    4.2k
    Imao je neku ozljedu pa nije puno igrao. Zadnjih 5 utakmica je poceo u prvih 11 i zabio 4 gola. Prosle godine 15 golova.
  • rokikaciga
    1.9k
    Ovo je i Haza iskomentirao jos prije 2 tjedna ako se ne varam. Ali naravno da dnovinari udaraju po svojem.

--

Kaj se tice ovog napadaca...druga japanska liga? Skeptican sam jako kaj se toga tice
  • CastAway1986
    3k
    prvih 10 utakmica u Tokiu su ga istrpili jer nije dao gola .Inace za Tokio kazu da igra jedan od dosadnijih nogometa u Japanu stoga bi se ovaj vjerojatno uklopio u Kovačevicev Dinamo.Kažem kao rotaciju bi ga možda uzeo ali ako je moguće doći do Leona Grgica više bi volio njega..
    Uostalom mozda su i ovog brazilca novinari samo.izmislili u kontekstu Dinama
  • wolfgang14
    2.3k
    meni se baš ne sviđa ovo oko Baturine, već godinu dana sam mišljenja da je trebao on još prošlo ljeto otići a ako bi htjeli bilo kakvu cijenu blizu 20M onda najkasnije na zimu. To se nije dogodilo i ne vidim kako njemu može cijena više rasti.

Volio bi da ode, da nam se oslobodi mjesto u momčadi za razvoj drugih igrača a i zbog njega jer se vjerojatno zasitio HNL-a i želi tu stepenicu više a i njega isto vjerujem to kopka zašto se još nije uspio prodat kao npr sučić.

Nisam optimističan, iskreno bi prihvatio bilo kakvu cijenu preko 17-18M, ne znam evo ali on je meni u padu. Zabljesne tu i tamo, najviše u europi zna odigrat nešto ali od njega očekujem kontinuitet

Daj Bože da ga Boban proda za 20M, niko sretniji od mene, ali odavno je on trebao otići po meni
  • Izet Hajrović
    5.3k
    slažem se s većinom, jedino mislim da je ovo idealno vrijeme za prodaju, barem je trebalo biti. Pretprošle sezone smo igrali Konferencijsku, isto je igrao na mahove i prošla sezona je trebala biti sezona njegove afirmacije, trebao je uhvatiti konstantu, odlučivati utakmice golovima i asistencijama. Liga prvaka super, a HNL debakl sezona, niti u repki više nije nešto ove godine. Da je sve išlo po planu, prodao bi se za 25+ mil. bez problema, kucali bi na vrata puno jači klubovi od Coma i Galatasaraya, ali situacija je sada takva da se treba izvući što više se može i prodati ga, nema smisla zadržavati ga još ovdje. Godine idu, on stagnira, a cijena pada. Vrijeme je.
  • wolfgang14
    2.3k

Istina, slažem se, mislim ako ga planiraju prodati na zimu, da ga može spasit ako odlično odigra EL grupnu fazu ali bez da previše kaska u HNLu. Kad kažem "spasit" mislim na to da mu se jave jači klubovi koji su više po njegovom guštu

Godine idu, on stagnira, a cijena pada. Vrijeme je.Izet Hajrović

100%
  • Omake
    9.2k
    U Germanijaku se spominje i Španjolac kao opcija za napadača. Volio bih da je to Ivan Azon. Djeluje mi kao Mierez Regen. Igrao je dobro u Zaragozi, Como ga zimus platio 2 mil. Nije odigrao ni minute. Možda je i on uključen u posao za Baturinu. U Comu ima 400 tisuća godišnje.
  • Žan
    556
    Novinari ako vas ima medu nama a znamo da ima, napisite clanak kolike kobaje volite pa da se tu raskusuramo ko vas moze pocastit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.