• Apostol
    53
    Valinčić je zapratio sve dinamove stranice. Ne znam jel neko već napisao Al to je valjda to. Dobivamo odličnog igrača. Veselim se njemu više nego Lisici
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Tocno, to je i moje razmisljanje. Meni ni Matanovic nije ostavio jak utisak, ali na njemu bi se dalo radit samo ne za tu lovu.
    Zato nam je zdravi Petko i dalje najbolja opcija. Ne znam koliko Kovacevic moze promjenit igru da Kulenova realizacija, a manjkavosti budu dostatni.
    Opet tu je i taj Grgic kojeg nisam gledao pa mozda se isplati njega razvijat.
  • sanjinlego
    4.1k

Prati već duže vrijeme.
  • Omake
    14.1k
    šteta, bio je pri vrhu Gyokeres lista koju sam radio prije pola godine. Djeluje dosta potentan.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Slazem se sa @Orc123 da je puno para za Belju a nije sigurno da bi bio pojacanje i boljinod ovog sto imamo. Ali danas nista nije sigurno. Cijena Belje je jednostavno takav,cijena trzista. treba vidjeti samo ako se moze nesto ispregovatati. A Rapid ima klauzulu i Ono tako isto razmisljaju. Danas je jako tesko dobiti kvalitetu a ne platit puno. Svi takvig traze. A Augsburg takodje ima novog trenera koji zeli vidjeti sve i dati priliku istim. Bas kao i Kovacevic kod nas. Nemojmo se iznenaditi ako Kanga eksplodira uz podrsku novog trenera .prvo trebamo rijesiti situaciju da petkovicem.
  • Mr Anderson
    15.6k

Meni više liči na razgovor s Kangom.
  • CastAway1986
    4.7k
    po cemu je zanimljiv ovaj Marcelo Ryan , lik zabio 4 gola u prvenstvu Japana ? Jel to napadač kakve trebamo ciljati u kontekstu stvaranja novog Dinama?Tu i tamo pogledam utakmice njihove lige i taj igrač nit smrdi nit miriše..
    Što se Belje tiče mislim da je cijena prevelika ..
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Tu i tamo pogledam utakmice njihove lige i taj igrač nit smrdi nit miriše..CastAway1986

Samovojska, sad si se otkrio.
  • Dinamovapriča
    640
    Pa meni je zanimljiv, nema puno godina i jos moze napredovat. 16 utakmica 7 golova, ugovor mu istice za 6 mjeseci. Dosta solidno da bude 2-3 opcija. Dolazilo je dosta igraca s uzas statiskom i brojkama, pa su se pokazali.
  • Crni86
    18.1k
    Kad slavenasi ovako otvoreno pricaju o transferu Jagusica i to otvoreno govore u koji klub, nekako mi se cini da je to skoro pa gotova stvar.
  • Omake
    14.1k
    jer i na oči i kroz statistiku djeluje kao arhetip modernog napadača koji svi traže. Uz to vjerojatno su ga gledali kao rotacijsku opciju koja će se za godinu dvi razviti u prvog napadača. Mislim da ima 22 godine. Kladio bih se da je on bio Dabčev pick zimus, a da je Marić odlučio da je Kanga taj.
  • CastAway1986
    4.7k
    3 gola je zabio u kupu protiv nizeligasa a samo 4 u prvenstvu ..To što je mlad jedino mu ide u prilog ali bi ipak volio napadača s brojkama ! Nema neku konstantu, jednu utakmicu je top pa ga 3 nigdje...Prihvatio bi recimo da ga dovedemo kao rotaciju ...Mislim da bi Kanga zabio 15 + u Japanu bez problema...
    ma imaju na YouTube snimke utakmica tamošnje lige pa se lako može vidjeti i ovaj igrac
    tu se slažem, kao rotacija bi dobro došao samo ja bi recimo kao prvu špicu drugačijeg igrača kao onaj Kevin Carlos
  • Dinamovapriča
    640
    Tesko ces nac napadaca koji ce bit doveden da bude 2-3 opcija a da ima dobre brojke i da dolazi iz dobre lige.
  • ElDorado
    8.2k
    Poslušah Olivarija pa mislim da nije na odmet napomenuti ono bitno: Boban nije trazio smanjenje postojećih ugovora koji ce se postivati, vec buducih, a od Pjace samo da mu se postojeci ugovor sljedece ljeto ne produzuje automatski pod istim uvjetima. Dakle potpuno razumno a igraci su sami odlucili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.