• Kujtim Shalla
    5.1k
    eh kako je to reci brat moj dobri. Nekoj je navicen na jedno,neko na drugo. A mi na zonu i Dinamo. Imam osjecaj da bu se prije skinuo sa zenskih na 10 Dana nego sa zone :lol: da mi iskljuce internet zapalio bi sljasticarnu i ljimunadu i bakljjavu :rofl:
  • Ludovic IX
    8.8k
    tebi je bitno da brada i brkovi budu pod obavezno.

Ako sam skuzio tvoj tip
  • Paggini
    52.5k

Buraz, samo nemoj patološki pratiti i čitati vijesti. Ovo treba biti zabavno, raspravljati se na forumu i zajebavati čim dođe neko novo rendom ime, a ne da gubiš um.

Svaki prijelazni rok dovedemo tipa 4 od 100 spomenutih imena, sve ostalo je magla
  • Crni86
    11.4k
    Bezveze se palite na sve i svasta. Novinare uopce ne dozivljavam ozbiljno, osim kod direktnih izjava sluzebnih osoba. U ovoj temi pratim objave 3,4 forumasa koji po meni imaju koliko toliko legit info i to je to.
  • emreli21
    406
    pazis onda koga čitaš i pratiš, a ne grizeš na druge najave. a ako imalo pratiš nogometaš onda znas da je primjerice frigan od prvog dana nemoguća misija. kao i pola tih najava koje se vrte u medijiima ili po zoni. sam biraj šta čitat, a drugi te onda ne zanimaju. jbg drugačije ne ide
  • Dinamovapriča
    300
    Gabiel Vidovic je dogovoren, potpisat ce ugovor na 4 godine s Dinamom! Ostali su samo sitni detalji za dogovorit. :cheer:
  • emreli21
    406
    apsolutno je sve dogovoreno. nikakvi sitni detalji nisu ostali
  • Dinamovapriča
    300
    Imao je ponude od drugih Bundesligasa, puno vece ponude. Bayern ga je pustio za manju lovu u Dinamo jer je uvijek bio korektan prema njima i ispunili su mu zelju.

Nisam znao da imas bolje i tocnije informacnije od njemackog Sky-a. :sweat:
  • deda
    37.5k
    Džabe ti savjeti. Nek neki insider spomene Ronalda i ekipa će nakucat 100 stranica. U životu da bi smanjio količinu stresa i razočaranja moraš nešto znati o stvarima koje te stresiraju i razočaravaju kako bi imao realna očekivanja.
  • emreli21
    406
    kad je već dogovorio sve s dinamom, njemački sky i dalje pisao o ponudi heidenheima. pa i o bragi koja je odbijena tjedan dana prije
  • rakurs
    1.4k
    Mudražija, Soldo, Ljubičić i koliko čujemo Vidović i Lisica. Dosadašnja pojačanja, a još se spominju Jagušić i Valinčić kao konkretna imena. Ovo ostalo (stoper i lijevi bek) su za sada anonimusi, ako i postoje uopće.

Neki od ovih gore me jako vesele, neki malo manje, neki nimalo, ali vjerujem da ćemo izgledati puno bolje nego minule nam sezone. Mislim, nije da bi to sam po sebi bio neki uspjeh, ali nadam se naznakama onoga što bi u slijedećim godinama mogli gledati pod vodstvom Zvoneta.
  • pešća
    294
    U ovoj temi pratim objave 3,4 forumasa koji po meni imaju koliko toliko legit info i to je to.Crni86

Koji su to?
  • BPAM
    140

Obožavam sitne detalje...
  • Laugreano
    4.2k
    Zasto te izluđuje kad je svaku sezonu identično.Vec napamet mozes znati koji portal ce sto napisat.
  • skener
    3.2k
    Čisto da ne bi opet krenule priče oko njegovog povratka

Ima li vas uopće smisla povezivati s eventualnim povratkom u Dinamo?

- Ne trebate mi to ni pitati. Nema to smisla, jedino što mogu reći da ću se u Dinamo jednoga dana vratiti kao trener. Ne kao pomoćni, nego kao glavni trener. A kao igrač teško – zaključio je Andrej Kramarić.

https://www.vecernji.hr/sport/andrej-kramaric-za-vecernji-list-otkrio-vraca-li-se-u-dinamo-ne-trebate-me-to-ni-pitati-1868322
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.