• Jos-Optimus
    5.8k
    ma realno, što to igra Halilović, na pozciji polispice ima 2 gola i asista u sezoni (karikiram) u lošem klubu...i nitko ga ne kupuje, a kao izvrstan je. Pasalica smo mogli imati besplatno, to je promasaj, pa sta i da je propao, nisi puno izgubio
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Vidio sam Rijeku koja ne moze probit protivnika koji stane iza, ta Rijeka s Pasalicem nije uzela nista. Mi vecinom igramo takve utakmice i pitanje je koliko bi on prostora imao i koliko bi ga se cekalo da ga krene. Jesi vidio promasaje u reprezentaciji?
  • Jos-Optimus
    5.8k
    ma sve sto govoris stoji, ali slazes da bi bio upgrade na ono sto smo imali?
  • NB86
    16.8k
    ma realno, što to igra Halilović, na pozciji polispice ima 2 gola i asista u sezoniJos-Optimus

Potpuno nebitno, ni ne znamo kakva mu je uloga na terenu ni ti ni ja, cinjenica da odkad je tamo igra svaku utakmicu u prvoj i da su navijaci prezadovoljni njime ocito znaci da su mu nasli dobru ulogu.

pa sta i da je propao, nisi puno izgubioJos-Optimus

U ovakvom razmisljanju i je problem, nemamo nikakvu koncepciju igre i sta zelimo nego bi dovodili kamaru igraca koji su nesto pokazali, pa inamo 40 igraca na ugovoru a momcad i igru za kurac jer eto "pa sta ako nam igrac nema nikakvu ulogu", nadam se da je sad pod zvonom s takvim debilnim razmisljanjem gotovo, prvo i osnovno pitanje za svakog igraca treba bit koja je njegova uloga u momcadi i kako bi se koristio, onda tek kakav je igrac, jedini put iz kaosa u kakvom jesmo trenutno.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    gle, da sad ne duljimo...slazem se i ja s tvojim razmisljanjem apsolutno, cak i mislik da Pasalic nije neki top topova, samo smatram da bi njegov tip nogometa nama dobro dosao protiv bunkera po HNL-u i da bi sigurno bio poboljšanje u odnosu na ono što smo imali. Samo to
  • NB86
    16.8k
    ali slazes da bi bio upgrade na ono sto smo imali?Jos-Optimus

U trenutku u kojem je bio besplatan i dolazio iz trece njemacke nikako, sad kad bi kostao 5 mil svakako, samo opet je pitanje kako bi se uklapao u igru, jer u ovakvom bezlicnom dinamu bi sigurno skupio par nevidljivih utakmica pa bi se dizao ustanak na sta se potrosilo 5 mil
  • Efes Pilsen
    11.3k
    iz danasnje perspektive da, ali ekipa koja je slozena je uzela naslov ispred Rijeke.
    Iz ondasnje perspektive je jedino Fruk bio nesto vrijedno paznje, uzelo se Vidovica i s njim smo osvojili naslov.
  • Olmic
    4.7k
    Jedna mala ekskluzivica, imali su neki forumasi pravo idemo po radeljica
  • miro
    6.6k
    Nadam se da griješiš
  • Rex Ramae
    3.2k
    idemo po radeljicaOlmic

Mislim da možemo puno bolje ali bar mu neće trebati puno vremena za uigravanje sa Galešićem.
  • El Madrigal
    400

Da, barem do 25. To bi bilo dobro za nas nogomet, ali u današnjem liberalnom svijetu to bi bile povrede svih povelja o ljudskim pravima, kretanjima ljudi i roba te slobodama izbora.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Ako je istina, Radeljic je izvrstan, zdravi Peric
  • Neron53
    1.7k

Ha gle, mi smo u "nasim" klincima trazili mane, a u Cordobi, Mbukuu i Oliveirasu valjda rijetke vrline.
    Trebalo bi staviti na papir i vidjeti koliko smo potrosili zadnje dvije godine na "pojacanja" i koliko vibsada na istima utrzili a koliko je rijeka ulozila a koliko je utrzila ili sada moze utrziti.
  • NB86
    16.8k

Potpuno glupa usporedba jer je rijeka klub s potpuno drugacijim ocekivanjima i samim time potuno drugacije funkcionira, njih boli briga sto s marcom pasalicem i franjom ivanovicem nisu osvojili nijedne titule, nego su utrzili 10 mil eura, dinamo tako ne funkcionira niti ce ikad funkcionirat, samim time nema smisla stavljat na papir pasalica i ivanovica jer u trenu u kojem su dovedeni u dinamu nebi dobili priliku, mi ih eventualno mozemo dovest iz drugog hnl kluba (ili rijeke) kad se dokazu. Mozes nas eventualno stavljat na papir s klubovima u europi kojima je imperativ titula svake sezone i igraju u ligi slicne tezine ko hnl.
  • keppi
    377
    Bez obzira na pomalo ružan način odlaska Ivanušeca od nas, nebi li ipak bilo pametno ispitati stvari oko njega. Puno će tu vjerojatno stožernih igrača otići.... bez obzira na talent novih mislim da nebi škodio pokoji iskusni i dokazani igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.