• vlatkomarkovic
    1.5k
    Evo upravo piše da su dvije naše ponude odbijene, mislim da je to bio još jedan recept s nutellom extra…
  • Dinamosaur
    2.2k
    ovaj iz Bastillevlatkomarkovic

Uspio si fulat samo nesto vise od soma km znalac, Bastia i Bastille nemaju nikakve veze jedno s drugim osim kaj tebi zvuci slicno, tak da mozes mlatit praznu slamu i dalje

@mlatkovarkovic
  • Krizy
    57.4k
    Istra navodno traži 3 milijuna za Valinčića, a njihov vlasnik Alaves ima samo 9 transfera od 3+ milijuna eura u posljednjih 8 godina i 12 u povijesti kluba.

Kako da ne.

Cijelo prošlo ljeto 22 europska kluba su platila desnog beka 3+ milijuna eura, od toga 4 kluba izvan liga petica (2x ruski, 1x turski, 1x belgijski).

Ovo im šapnuti na pregovorima pa neka se prave tvrdi nekome drugome.
  • NKDZ86
    4.3k
    ljudi, meni to nije uopće čudno. pa danas ako neko vrijedi, minimalna cijena rekao bi 2.5 mil e.
    nisam ga gledao ,ali ako je toliko dobar, opravdano toliko traže i isplati se dat.
    pa danas za 2 mil. e mozes dobit igrače tipa kanga i cordoba, osim ako nije dokazan još u jačoj ligi.
    rađe dat 3 mil. e za takve igrače tipa on i vidović, nego za cordobu i sl dat 2 mil e.

iskeširaj i kupi igrača, a ne bit cicija i uzet poluigrača, pa sljedeću sezone ga prodat i tražit opet novog...
  • Krizy
    57.4k
    Imamo prvog desnog beka, ne znam baš jel u ovakvoj situaciji imamo toliko novca da dajemo 3 milijuna za Valinčića.
  • Georg Koch
    6.2k
    + lijevog beka mi i nemamo, jel tako?
    Necemo realno racunati Bockaja i malog Jakira- kojeg ce mozda put odvesti na LB iako je primarno stoper.
  • Haza
    9.3k
    Imam jednu transfer bombu, napadač, mlad je, povezivao se s nama, ranije. Mislim da ćete biti zadovoljni.
    Još ću vidjeti s administratorima dal' da pustim info.
    Marko Bulat je na pragu transfera u Emirate, ovo mogu napisati;)
  • Mr Anderson
    11.9k
    Marko Bulat je na pragu transfera u Emirate, ovo mogu napisati;)Haza

Valjda ćemo tu nešto i zaraditi?
  • Crni86
    11k
    3 milijunaKrizy

Sportske pisu 1,5 milijuna.Cini mi se da su i neki forumasi pisali da Istra trazi oko 1,5. 3 je svakako previse. Milju eura i mikic dole uz to da imamo pravo otkupa bi po meni bila dobra opcija.
  • Peškaman
    7k
    Imam jednu transfer bombu, napadač, mlad je, povezivao se s nama, ranije. Mislim da ćete biti zadovoljni.Haza

Pretpostavljam netko iz ovog terceta Matanović/Grgić/Beljo
  • Maximo
    784

Tu svakako Matanović i Beljo imaju prednost...barem za trenutan doprinos momčadi..

Al bio je još onaj 4. napadač mlaid povezivan s nama, isto iz njemačke negdje...
  • Haza
    9.3k
    Nemojte se ljutiti, pustio sam info ipak samo privatno par forumaša, nakon konzultacija, zaključak je da ne napišem ime, potencijalno bi mogao sjebati transfer.
    Strpite se još malo, ali bit ćete svi zadovoljni. Poslali smo ponudu, tako da se priča ozbiljno zakotrljala.
    Na Bulatu ćemo naravno zaraditi, ide u Al Wahda-u (blizu je dogovor).
  • keppi
    377
    Ovo za Marka Bulata mi je baš vijest. Mislim, dečko je inače ok, ali slaže se nova ekipa, on još ima ugovor koji moramo poštovati, u Belgiji i nije baš blistao i tako....bilo bi to dobro rješenje za sve
    Inače, ako je ovo točno ...ovo mi se čini prvi jači Bobanov potez u smislu čistke.
    Ovi dosada su uglavnom otišli po inerciji.....istek ugovora i istek posudbe.
    Ipak, prave ribe tek čekaju Bobanovu obradu...vidjeti ćemo kako će to ići s teškašima po ugovoru, a s mizernom minutažom.
  • Droljo
    16.5k
    Ha, možemo mi sad nabrajati imena do prekosutra ali ne treba. Kroz koji sat, dan se bude sve vidjelo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.