• Crni86
    10.4k
    na mene mbuku ono sta je igrao nije ostavio neki uvau dojam. Ono bacanje u kupu mi je iskreno jako utjecalo na negativno misljenje o njemu. A opet od tog stranca koji dode, ocekujem da imam nesto za sta cu se uhvatit i da imam jedan barem uvau trenutak kako bi znao da je bolji od nekog naseg.

ma naravno. Ali eto, sa juznoamerikancima nikad ne znas. Oni su posebne sorte, a svi znamo i zasto.
  • Droljo
    16.1k

Svi bi rezove radili satarom i dovedi opet 7 novih. To je stihijski a ne planski. Igraču se šansa daje u kontinuitetu i u složenoj momčadi/sustavu. Već sam pisao ranije da staviš mbukua u lokose umjesto mudrog, ista pozicija ista minutaža isti pritisak (kojeg nema) pa onda vidjeti brojke. Ne vjerujem da bi bio lošiji.

ocekujem da imam nesto za sta cu se uhvatit i da imam jedan barem uvau trenutakCrni86

Gol gorici.
  • Izet Hajrović
    5k
    Ono bacanje u kupu mi je iskreno jako utjecalo na negativno misljenje o njemu.Crni86

Kakvo mišljenje imaš o Kačavendi nakon onog bacanja prije 4 dana?
  • Zg123
    1.8k
    Mbuku nije krilo, ne znam zasto ga nitko od trenera ne koristi kao ofenzivnog veznog. Cordoba je stigao iz dosta divlje lige, drugaciji je mentalitet, ne prica engleski i sigurno da je proces prilagodbe dosta tezak. Zasto mu se nije dala adekvatna prilika iako je na ljeto bio nase najskuplje pojacanje pojma nemam iskreno, ocito su price o njemu na treningu i izvan terena istine drugog objasnjenja nemam
  • blue heart 72
    2.2k
    ako ode za 20-25 milijuna meni nece biti krivo, koliko mi je bilo nerazumljivo prihvacanje po meni smijesne ponude za Sucica. Ja osobno bi odmah potpisao prodaju Baturine za gore navedeni iznos
  • Paggini
    49.9k
    Evo vam Eintracht za 20 milja, ubacimo i Perića, Bočkaja, dajte nam Matanovića za dž.
  • Keyser Soze
    13.5k
    20-25m je astronomska cijena za Baturinu, uzimaj.
  • ElDorado
    3.8k
    Mislim da lik više nema nikakvog motiva i želje igrati za nas. Ako možemo dobiti 20 milja super i sretno. Zanima me kakav će pristup tamo imati i koliko će shodno tome igrati.
  • mosad
    1.4k
    Ako on ne popravi svoj mindset, čeka ga slična sudbina kao Smolčića i Jakića.
  • scooniepenn
    4.5k

Potpisujem 20 milja za Baturinu + Matanović. To bi bio vrhunski transfer.
    Nadovezujući se na komentare o Mbukuu i Cordobi iskreno ne razumijem kako ovdje neki znaju da Mbuku nije taj, a na svojoj primarnoj i sekundarnoj poziciji nije odigrao niti sekunde. Definitivno se i u ono malo vremena na terenu vidjelo da zna s loptom, da ima odličan šut i kombinatoriku. Pa valjda bi bilo logično da ga na njegovoj poziciji novi trener iskuša na pripremama pa se nakon toga odluči ostaje li ili ne. Što se tiče Cordobe jednogodišnja posudba u Loksu ili Varaždin pa da vidimo je li to igrač za Dinamo. Mislim da ima nešto, ali definitivno mu nedostaje taktičke školovanosti, discipline i finoće koju Mbuku ima.
  • Filip85
    202
    Mislim da lik više nema nikakvog motiva i želje igrati za nas. Ako možemo dobiti 20 milja super i sretno. Zanima me kakav će pristup tamo imati i koliko će shodno tome igrati.ElDorado

Idealan scenarij - nama 20 milja, a njemu igračko propadanje vani kao karma za bolikurčinu koju je pokazivao u HNL-u ove sezone.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Više nije Hoffenheim nego Eintracht hahahah
  • scooniepenn
    4.5k

Kada se uopće spominjao Hoffenheim, prvi put to čujem? Osim toga, ne vidim u kojem scenariju bi Hoffenheim platio 20 do 25 milja potencijalno, a i s druge strane da bi Baturini bio zanimljiv odlazak u klub koji je zadnjih godina sve bliže stalnoj borbi za opstanak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.