• Miro Vugrinec
    8.5k
    Vama stručnjacima sa zone sam stalno govorio da ide za 20 minimalno i to svi koji su u nogometu našem upućeni dobro znaju. Ne znam samo kako ćemo tu malu prevaru Antu Corica uvaliti za te novce, a ne za 6 milijuna kao Corica ili predviđenih 10 milijuna kolko ekipa sa zone kaže. Na zimu je bilo par opcija iz Njemačke i Italije koje su išle preko 22 mikijuna, ali klub tada nije htio ni pričati o potencijalnom transferu ispod 30 mil. Sad je malo hype pao, ali i dalje sam uvjeren u ovo sto je i Fabrizio potvrdio da ide minimalno za 20. Pa nek i ode, svi ćete bit presretni, samo nez ko će vam biti dežurni Pedro kad se bude kiksavalo.
  • miro
    6.4k
    Zna li se koliki postotak od Martinovog transfera ostaje u Dinamu?
  • tp1997
    1.4k
    Pogotovo ako se ide u prodaju Baturine, apsolutno bih zadržao Mbukua.

Kad god je ušao nešto je pokazao i unio života u igru, iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Nema za džabe 80 nastupa u Ligue 1 i nije za džabe u jednom trenu vrijedio skoro 10 milijuna eura ili koliko već.

Trebat će nam rotacija na toj poziciji kad Baturina ode, a imamo ju u klubu i to relativno jeftino. Palac gore za Mbukua.
  • Peškaman
    7k
    Volio bih da u taj transfer nekako ubacimo Hrvoja Smolčića,stoper, lijeva noga, 24 godine, okej odigrana sezona za LASK.
    Ne znam ima li LASK mogućnost otkupa od Frankfurta.
  • Ivdzo11
    6.4k
    Dolazak bez odštete, dakako, znači i da je igrač za sebe izborio bolje uvjete, pa će tako u Maksimiru Ljubičić zarađivati oko 800.000 eura godišnje.
  • Captain America
    20.1k
    Pogotovo ako se ide u prodaju Baturine, apsolutno bih zadržao Mbukua.

Kad god je ušao nešto je pokazao i unio života u igru, iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Nema za džabe 80 nastupa u Ligue 1 i nije za džabe u jednom trenu vrijedio skoro 10 milijuna eura ili koliko već.

Trebat će nam rotacija na toj poziciji kad Baturina ode, a imamo ju u klubu i to relativno jeftino. Palac gore za Mbukua.
    tp1997

Jesi zaboravio sljedeću veliku stvar Luku Stojkovića? Ili 12th man of the year iduće sezone Roberta Mudražiju?
  • dinon7
    1.7k
    Čestitke svima na dovođenju Ljubičića. On bi uistinu trebao biti pojačanje za Dinamo.
    Ljubičić-Mišić ispred njih Stojković. Rotacija Kaca, Mudri.
    Palac gore
  • tp1997
    1.4k
    Ne znam jesi li sarkastičan, ali odlaskom Baturine Stojković postaje prva opcija na toj poziciji i treba nam rotacija za njega. Mudražija i Mbuku nisu isti tip igrača.
  • Pacho
    1k

Jel pokusavamo uzeti i postotak od sljedeceg transfera?
  • Omake
    8.4k
    Hvala svima na lijepim riječima. Nisam se nadao da ću toliko pogoditi s zadnjim postom.

Slažem se da je Ljubicic jedini od ta 4 igrača koji je istinski nositelj igre i pojačanje. Ostala 3 su vjerojatno bliže rotaciji. Ovo su imena koja su izašla u javnost. Suludo bi bilo da se i sada ne traži neki lijevi bek. Ali, ne igra se nogomet u vakumu. Protiv Gorice se to najviše vidjelo. Motiv je bitan faktor. Uz kvalitetne igrače, trebaju nam i igrači koji će dati sve od sebe protiv Gorice radnim danom u 3 sata dok sunce prži, a imam osjećaj da bi ova 3 rotacijska u takvim utakmicama mogli biti prevaga.

Slažem se da Soldo nije tehnički najpotkovaniji, ali i dalje je mlad i može tu napredovati. Njegov razvoj po meni je najviše zeznuo Dinko Jelcic koji ga ja vozao s pozicije na poziciju u Gorici. Sada u Osijeku se od njega traži da konstantno nešto s loptom na pravi. Pogotovo kada ne igra s Dantasom. S Dantasom je ima više čistih situacija za kreaciju, jednostavnijih. Mislim da mu zbog toga pati postotak dodavanja. Livaja je često ispod 70% s postotkom dodavanja.

Mbuku je odigrao premal uzorak minuta da bi ga se usporedilo s Lisicom. Uz to je i stariji 2 godine, ako se ne varam. Mislim da je tu više stvar atleticizma, gdje ga Lisica šiša u većini, pa se u klubu nadaju da će i po pitanju tehnike i taktike biti tu negdje kroz vrijeme. Meni se doduše Mbuku sviđa, mislim da bi koristinij bio u sredini, kao neki 8/10 hybrid. Ne moraš nužno imati invertirana krila u 433, kao što ni Istra tako ne igra. S invertiranim krilom doduše imaš više opcija. Sve ovisi tko će biti trener. Teško je naći ljevaka, i što ih taktika zahtjeva manje, to je lakše napuniti roster kvalitetom.
  • ElDorado
    3.8k
    Baturina ide u Italiju najvjerojatnije
  • Olmic
    4.6k
    nek mu je sa srecom, trebat ce mu
  • Mlađi referent
    12.7k
    Ne vidim da je Stojković dobra zamjena za Baturinu

Ja bi njega vratio na poziciju gdje je šarmirao sve, koja je njemu najdraža i prirodna - lijevo krilo.

I s Baturinom smo teško uspostavljali dominaciju na lopti i kontrolirali ritam, a Stojković ili Mudražija ne mogu replicirati ni 10% toga. Trebat će nam tu igrač.
  • Captain America
    20.1k
    Mudražija i Mbuku nisu isti tip igrača.tp1997

Statistika kaže da Mudri ima 24 utakmice kao AM, 4 kao RW, 1 kao LW i 1 kao DM. Čovjek je čista desetka i time rotacija za Stojkovića.

Nakon što se Mbuku pokazao promašajem na desnom krilu, sad tinja nada među djelom navijača da neće biti promašaj na desetki. Iako ignoriranje od strane 4 različita trenera kažu da se jednostavno radi o lošem i netalentiranom igraču, a ne o neshvaćenom genijalcu.
  • ElDorado
    3.8k
    Pitanje je da li nama uopce treba 10ka Baturininog tipa. Igracemo s novim trenerom sigurno neku drugu igru. A Stojke mi bas i nije to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.