• Droljo
    24.8k
    Tesko je reci jel nam treba spica koja ce biti 3. Izbor ili napadac koji je kandidat i za starteraKujtim Shalla

Opcija za treću špicu može bit i junior tak da u tom smjeru ne treba gledati. Ako se nekoga plati on mora biti kandidat za startera i točka. Nek se bore dečki za poziciju, bude puuunoo utakmica...
  • keppi
    517
    Svi ćemo biti pametniji nakon srijede.
    Ako uđemo u ligu prvaka, po meni bi bila ludost da ništa od dobivenog novca ne uložimo u jačanje kadra. Svaki bod tamo može biti super važan. Svaka čast Ćutuku ili možda Andriću, ali mislim da nam tu treba neko jače ime.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Nemoj se ljutiti, ali ti si nakon jedne utakmice zaključio da je Petko igrač manje...čovjek koji nam je apsolutno najveća prevaga, koji nam je donio titulu i koji je u Europi uvijek radio razliku. Kule je moj favorit, bio sam za njega od prvog dana i obožavam ga, ali Petko je razina iznad svih u Dinamu (osim Baturine i možda Roga) i valjda ima pravo na slabiju utakmicu
  • Jaro
    11.7k
    a bome u prvom dijeku te utakmice je jedini uz Baturinu nesto radio na terenu te je u svim napadackim akcijama sudjelovao...
  • Mihaljević
    14.3k
    Ma kakav rotacijski igrač za napadača? Treba se dovesti relativno mlad igrač (20-23g) koji će se za budućnost nametnuti ispred Petka.
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Ma naravno, nego su mi komične ovakve izjave...Baš me zanima tko bi to riješio Rijeku na Rujevici ili Hajduk 2 puta na Poljudu (da, 2 puta, jer i druga tekma je riješena nakon njegove genijalnosti). Uostalom, uletio je umjesto Rileta desno dok smo čekali zamjenu, Petko je pravi kapetan, a ekipa se lako uzoholi i zaboravi tko je tko
  • Laugreano
    5.1k
    Kevin Carlos o kojem se dosta pisalo potpisao za Basel
  • Dinaminjo
    1.9k
    Vidovica vratiti kao partnera Kuletu / Petku u 352
  • striko
    3k
    Ivan Šaranić u Emiratima, klub objavio.
  • Laugreano
    5.1k
    Da li nam jos vrijedi opcija otkupa?
  • Nogo
    10.1k
    Ivan Šaranić karijeru nastavlja u Emiratima❗️

Mladi vezist Ivan Šaranić zaključio je svoju zagrebačku epizodu i karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je potpisao ugovor za Al Bataeh.

Dragi Ivane, hvala na svemu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!

FB-IMG-1724663027245.jpg
  • NB86
    17.4k
    Sta nije saranic trebao u oleksandriju ?
  • Lynx17
    4.5k
    Ja ne kuzim zasto se prica o Rog vs Sucic, kao da oni nebi mogli/trebali igrati zajedno? Zasto?

3-4-2-1 sa ovaj vezni red/"kutija" bi itekako mogao proc:

Sucic-Misic
    Baturina-Rog

A moze i u 4-3-3 takoder (ovisno o protivnika). Sucic kao sto je Brozovic igrao u Inter, naprimjer.

Sucic je taman usao u reprezentaciju a neki bi ga izbacili iz prvi 11. :roll:
  • Omake
    15.4k
    na Oleksandriju padaju granate
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.